postür

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
ya herkes bu postür hakkında farklı önerileri var
pelvic tilti falan ve ayrıca omuz postürünü de düzeltmem lazım
en çok neyi öneriyorsunuz klasik postür düzeltme egzersizleri falan da olur araştırdım ama en mühim ve etkili olanları bilmiyorum
mesela claviclelarım düz olmasına rağmrn kendimi salınca kıyafette düşük gözükebiliyor omuzlarım (claviclelar tilted değil direkt dümdüz yani çözülebilecek bir sorun ama nasıl?

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Thrill
bilen yok mu

• +1
Reactions: Thrill
i
cimden bi ses diyo maarda bunu da biliuodur @maatda

ya herkes bu postür hakkında farklı önerileri var
pelvic tilti falan ve ayrıca omuz postürünü de düzeltmem lazım
en çok neyi öneriyorsunuz klasik postür düzeltme egzersizleri falan da olur araştırdım ama en mühim ve etkili olanları bilmiyorum
mesela claviclelarım düz olmasına rağmrn kendimi salınca kıyafette düşük gözükebiliyor omuzlarım (claviclelar tilted değil direkt dümdüz yani çözülebilecek bir sorun ama nasıl?
kanka anterior pelvic tilt için diyorsan hip flexor gerginliğinden, glute ve alt karın kaslarının zayıflığından oluşuyor yani ön bacağını esnetip kalça ve karın kası çalışıcaksın chatgpt'ye sorarsan sana hareket verir

• +1
kanka anterior pelvic tilt için diyorsan hip flexor gerginliğinden, glute ve alt karın kaslarının zayıflığından oluşuyor yani ön bacağını esnetip kalça ve karın kası çalışıcaksın chatgpt'ye sorarsan sana hareket verir
sen latif misin

• +1
yok reis

• +1
Şu lavuğunkini yap geç

Sadece chin tuckı ayrı yap. 10 tekrar 3 set chin tuck her bir tekrar 20 saniye, tekrarlar arası 10 saniye dinlenme setler arası 1 dk oturarak yap hatta mümkünse ayağını duvara daya ittir kendini iyice yapışsın sırtın duvara

• +1
Reactions: Thrill, Trenmaxx1 and growthplatessss111
90-90 hip lift

• +1

Users who are viewing this thread

Back