dogu
Banned
Boyum 1.75 ama ailem uzun dedem 2 m babam 1.80 abisi 1.90 vs. çocukken en az 1.5 LT ayran içerdim bana her türlü vitamin takviyesi alıyorlardı iyi besleniyordum zayıf değildim neden peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şu boku 6 sene önce öğrenecektik reis vallavitamin takviyesi alıyolarsa sende hormon eksikmiş onu vitaminle kapatrızı demişler vitamin almışlar
normal bi aile neden vitamin alsın çocuguna zehir falan deralmaz
Dışarı fazla çıkmıyordum sadece ve annem 155 annenem direkt cüce 1.30 felanŞu boku 6 sene önce öğrenecektik reis valla
normal bi aile haklıymış demek ki helal olsunvitamin takviyesi alıyolarsa sende hormon eksikmiş onu vitaminle kapatrızı demişler vitamin almışlar
normal bi aile neden vitamin alsın çocuguna zehir falan deralmaz
LAN BABAA ADAMİN AKRABASİ CUCEYMİSDışarı fazla çıkmıyordum sadece ve annem 155 annenem direkt cüce 1.30 felan
LL yapacam bazen redpilel dönüyorum ama gerçeklik yüzüme fena çarpıyor ilk fırsatta LL yaptıracam zatenKocero sebebini bulsan nolcak amq zaman makinesiyle geriye mi gitcen ayaklan ve ll parası bul bu yakarışlar faydasiz
yok ağlamıyorum sadece merak ettimde LL şart zaten neyse ki para var götümde yiyorYarrak kafası genetik lotoyu tutturamadın ağlayıp duracağına vitaminmiş sikmiş sokmuş tek gerçekten işe yarayan hgh/genotropin
var ee o kadar paran olsaydı burada olmazdın zaten 10 sene önce de aynı muhabbetlerdi fazla kafana takma sonra akıl hastanesinde ziyaretine geliriz artık
la ben LL ameliyat videolarında yorumlarında görüyorum adamlar " SAKINNNNNNN YAPMA diyor " yarraklara bak karşılarında 6'2 chad lite ve 5'9 mtn birisi olsa kiminle daha iyi anlaşacak acaba ?LAN BABAA ADAMİN AKRABASİ CUCEYMİS
la ben LL ameliyat videolarında yorumlarında görüyorum adamlar " SAKINNNNNNN YAPMA diyor " yarraklara bak karşılarında 6'2 chad lite ve 5'9 mtn birisi olsa kiminle daha iyi anlaşacak acaba ?
Neden insan en iyi versiyonu olmak istemesin eziklik kompleksi değil bana sorarsan zaten kızlarla bir sorunum yok ama en iyi versiyonum olmak istiyorumkanka senin yaş kaç trannyler gibi rope atarsın demedi deme operasyon sonrası çünkü senin problemin boyunun kısa olması değil ezik kompleksi var sende neyse işim çıktı ben kaçar
Hiç bi sik hakkında bilgim olmadan forumdakilerin yazdığına göre bilgi verirken benYarrak kafası genetik lotoyu tutturamadın ağlayıp duracağına vitaminmiş sikmiş sokmuş tek gerçekten işe yarayan hgh/genotropin
var ee o kadar paran olsaydı burada olmazdın zaten 10 sene önce de aynı muhabbetlerdi fazla kafana takma sonra akıl hastanesinde ziyaretine geliriz artık