Potansiyel boyumun çok altındayım

dogu

dogu

Banned
Boyum 1.75 ama ailem uzun dedem 2 m babam 1.80 abisi 1.90 vs. çocukken en az 1.5 LT ayran içerdim bana her türlü vitamin takviyesi alıyorlardı iyi besleniyordum zayıf değildim neden peki?

vitamin takviyesi alıyolarsa sende hormon eksikmiş onu vitaminle kapatrızı demişler vitamin almışlar

normal bi aile neden vitamin alsın çocuguna zehir falan deralmaz

vitamin takviyesi alıyolarsa sende hormon eksikmiş onu vitaminle kapatrızı demişler vitamin almışlar

Şu boku 6 sene önce öğrenecektik reis valla

Şu boku 6 sene önce öğrenecektik reis valla
Dışarı fazla çıkmıyordum sadece ve annem 155 annenem direkt cüce 1.30 felan 😡😭😭

• JFL
Reactions: Angutoid
Bende 172 min olmam lazimdi 166 kaldık brootal erken ergenlik ve şans pilli

Hepsi genetik

Yarrak kafası genetik lotoyu tutturamadın ağlayıp duracağına vitaminmiş sikmiş sokmuş tek gerçekten işe yarayan hgh/genotropin
var ee o kadar paran olsaydı burada olmazdın zaten 10 sene önce de aynı muhabbetlerdi fazla kafana takma sonra akıl hastanesinde ziyaretine geliriz artık

benim babam 3 metre ama benim boyum 165 :( oysaki günde 5lt ayran içiyorum galiba daha fazla içmeliyim :)

Kocero sebebini bulsan nolcak amq zaman makinesiyle geriye mi gitcen ayaklan ve ll parası bul bu yakarışlar faydasiz

• +1
Reactions: toprak

normal bi aile haklıymış demek ki helal olsun

Dışarı fazla çıkmıyordum sadece ve annem 155 annenem direkt cüce 1.30 felan 😡😭😭
LAN BABAA ADAMİN AKRABASİ CUCEYMİS

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Kocero sebebini bulsan nolcak amq zaman makinesiyle geriye mi gitcen ayaklan ve ll parası bul bu yakarışlar faydasiz
LL yapacam bazen redpilel dönüyorum ama gerçeklik yüzüme fena çarpıyor ilk fırsatta LL yaptıracam zaten

Yarrak kafası genetik lotoyu tutturamadın ağlayıp duracağına vitaminmiş sikmiş sokmuş tek gerçekten işe yarayan hgh/genotropin
var ee o kadar paran olsaydı burada olmazdın zaten 10 sene önce de aynı muhabbetlerdi fazla kafana takma sonra akıl hastanesinde ziyaretine geliriz artık
yok ağlamıyorum sadece merak ettimde LL şart zaten neyse ki para var götümde yiyor

LAN BABAA ADAMİN AKRABASİ CUCEYMİS
la ben LL ameliyat videolarında yorumlarında görüyorum adamlar " SAKINNNNNNN YAPMA diyor " yarraklara bak karşılarında 6'2 chad lite ve 5'9 mtn birisi olsa kiminle daha iyi anlaşacak acaba ? :lul:

Attachments

• image.png
    image.png
    70.8 KB · Views: 0
kanka senin yaş kaç trannyler gibi rope atarsın demedi deme operasyon sonrası çünkü senin problemin boyunun kısa olması değil ezik kompleksi var sende neyse işim çıktı ben kaçar :feelshehe:
la ben LL ameliyat videolarında yorumlarında görüyorum adamlar " SAKINNNNNNN YAPMA diyor " yarraklara bak karşılarında 6'2 chad lite ve 5'9 mtn birisi olsa kiminle daha iyi anlaşacak acaba ? :lul:

kanka senin yaş kaç trannyler gibi rope atarsın demedi deme operasyon sonrası çünkü senin problemin boyunun kısa olması değil ezik kompleksi var sende neyse işim çıktı ben kaçar :feelshehe:
Neden insan en iyi versiyonu olmak istemesin eziklik kompleksi değil bana sorarsan zaten kızlarla bir sorunum yok ama en iyi versiyonum olmak istiyorum

• +1
Reactions: maarda
Hiç bi sik hakkında bilgim olmadan forumdakilerin yazdığına göre bilgi verirken ben

Users who are viewing this thread

Back