![ogrepilled](/data/avatars/l/81/81995.jpg?1724946863)
ogrepilled
rich piana cycle at 16
![IMG 8593 IMG 8593](https://i.looksmax.org/attachments/2024/09/4354108_IMG_8593.jpeg)
nasıl kullancam bunu bidaha anlatsanıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@menas anlat babaView attachment 3139746
GOOGLEI KULLAN LÜTFENkg bası ne kadar
işiniz ne lan eşekler yazın burayaGOOGLEI KULLAN LÜTFEN
tebrik ediyorum seni kardeşimView attachment 3139746
65 tl 100de kargo 165işiniz ne lan eşekler yazın buraya
acıbadem sitesinden okudum sagolGOOGLEI KULLAN LÜTFEN
Hani kullanmixaktın aqView attachment 3139746
Anlat baba anlat bana da lazım anlatHani kullanmixaktın aq
3-4:1 ratioda tuz la dengeliyosunuz DMI (tavsiye edilen doz) 3.5 gr ben 3.5 alıyomAnlat baba anlat bana da lazım anlat
@ogrepilled3-4:1 ratioda tuz la dengeliyosunuz DMI (tavsiye edilen doz) 3.5 gr ben 3.5 alıyom
Tuzu azaltmayın sodyum direndi oluşur bi sikime yaramaz ratioda tuz ve potasyum alın
Ne ise yariyo diye sorsam sovmezsin demi3-4:1 ratioda tuz la dengeliyosunuz DMI (tavsiye edilen doz) 3.5 gr ben 3.5 alıyom
Tuzu azaltmayın sodyum direndi oluşur bi sikime yaramaz ratioda tuz ve potasyum alın
debloat için , gece yatarken arkana bakmayı unutmaNe ise yariyo diye sorsam sovmezsin demi
amına koyayım ailem soyle bi paket bulsa ilk basta bolge mahkemesine potansiyel uyusturucu kacakcılıgından evlatlık reddiyesi sonrasında cocuk esirgeme kurumuna yollarlarView attachment 3139746
lan potasyum klorur amk ona da mi karisiyolaramına koyayım ailem soyle bi paket bulsa ilk basta bolge mahkemesine potansiyel uyusturucu kacakcılıgından evlatlık reddiyesi sonrasında cocuk esirgeme kurumuna yollarlar
sence potasyum klorürürün ne olduğunu bağnaz ailene açıklayabilir misinlan potasyum klorur amk ona da mi karisiyolar![]()
sende anlatacak zihin (90 iq uzeri)sence potasyum klorürürün ne olduğunu bağnaz ailene açıklayabilir misin