D
Deleted member 90300
Kekomaxxing
Kullanilir mi jfl atanin amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
180 gr yeterli mi 105 kg uimproteinini yemeklerden karşılamak mogs
168g üstü yeterli, protein tozu tüketmeyin tabi ki aq aşırı işlenmiş ve mikroplastik oluyor içinde, enayi gibi buna para vermek hastalık hayvansal gıda tüketin zaten proteininizi alırsınız mideye zarar veriyor tozlar180 gr yeterli mi 105 kg uim
sabah 3 yu murta 100 gr sucuk aksam 3 yumurta 100 gr sucuk yarım kilo tavuk 2lahmacun gün kapanır
reis düzenli olarak bu kadar yiyosan almaman imkansız amk <20g karbonhidrat beslenmediğin süreceView attachment 3152284YA SIKICEM BU NASI 3.5K KALOIRI AMK +ekmek btwasko
kanka ben diyet ayağına böyle besleniyodum diyette degilken 4-5k rahatreis düzenli olarak bu kadar yiyosan almaman imkansız amk <20g karbonhidrat beslenmediğin sürece
abi diyet ayağına diyon da 3500 kaloriyle kilo vermek imkansız gibi bir şeykanka ben diyet ayağına böyle besleniyodum diyette degilken 4-5k rahat
65 sabit zatenabi diyet ayağına diyon da 3500 kaloriyle kilo vermek imkansız gibi bir şey
yakınım 178 e 167 boyumkilo 65 diyorsan 178 üstü olduğun sürece vermene gerek yokmuş ama tabi bloated falan hissediyorsan anlarım
biraz fazla yakınmışsın abi. neyse bmi ın benimkiyle aynı sayılır leanmax başlayakınım 178 e 167 boyum
Obez olcam ben ve hepiniz bana saygı duymak zorundasınızbiraz fazla yakınmışsın abi. neyse bmi ın benimkiyle aynı sayılır leanmax başla