S
schwa011
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
overbite varsa lastik kullanılır son aylarda, o da biraz düzeltebilirdiş teli cozum mu ayrıca
bu direk overbiteView attachment 3136644Bu nasıl düzeliyor bilen var mı? Sebebi overbite mı yoksa yoksa direk kötü üst dudak mı? Kucukken hicbir sorunum yoktu dudak ve çene yapısında simdi cıkmaya basladı ergenlik sonlanırken. Çenemi yastığa sık koyuyodum ama alakası var mı bilmiom.
üst dudak şekli bir garip ama. Diş teliyle cozulur mu overbite?bu direk overbite
yaşa ve duruma bağlı görün dişciye ortodontiste kesinlikleüst dudak şekli bir garip ama. Diş teliyle cozulur mu overbite?
Flat yada recessed Maxilla bu dudak sorunun temel sebebidir.Asyalıların çoğunda görülür.Overbite gibi sebepleride var ama genel olarak maxillası problemliüst dudak şekli bir garip ama. Diş teliyle cozulur mu overbite?
Bendede var bu sorun kesinlikle maxilladan kaynaklanıyor.Subhuman dudak şekliLefort 1/2
Eğer yaşın gençse ortodontiye gitBendede var bu sorun kesinlikle maxilladan kaynaklanıyor.Subhuman dudak şekli
Eğer yaşın gençse ortodontiye git
Bu videoda ki gibi çözebiliyorlar:
Maxilladan çok mandibula ile alakası var overbiteinFlat yada recessed Maxilla bu dudak sorunun temel sebebidir.Asyalıların çoğunda görülür.Overbite gibi sebepleride var ama genel olarak maxillası problemli
Olanlarda görülür.
Eğer yaşın gençse ortodontiye git
Bu videoda ki gibi çözebiliyorlar:
bilmiyom ortodontiye sormak lazım12den sonra bu yöntemle duzelmez gibi
Eğer ileride erkek çocuğum olursa bebeklikten looksmax yaptiricam aqbilmiyom ortodontiye sormak lazım
bu dudak sekli hakkında ne yapılabilir cok fazla sey var bilmiyorum. Kemik yapım yuzunden mi dis teli mi takmalıyım iki çeneyede yoka tek cozum surgery mi? Arastırma buldum birtane bakabilir misin? https://www.redalyc.org/journal/3786/378662239017/html/Lefort 1/2
cevap??bilmiyom ortodontiye sormak lazım
Adam ban yemiş nasıl cevaplasın amkcevap??
Bendede var bu sorun kesinlikle maxilladan kaynaklanıyor.Subhuman dudak şekli