proviron hakkında düşünceleriniz

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
beyler pek bi bilgim yok stereoidler hakkında ama iğne vurmak yerine proviron tercih edilebilir demişti buradan birisi siz ne diyorsunuz dozajı kaçırıp beynin uyarılmasını ve testesteron üretimini durdurmasından tırsıyorum biraz öyle birşey var dimi? sürekli hormonlara bağlı kalacak param yok şuanlık
@elemanzelvadre

Last edited:
  • +1
Reactions: elemanzelvadre
IMG 20240921 WA0004

turkesterone ne amk

Bir şey düşünmüyorum

• +1
Reactions: recai iskender and unnamed user
Shbg ye baglanir tek amaci budur anabolik degildir androjenik degildir dolayli olarak arttirir testosterone yi shbgden ayirdigi icin

• +1
Reactions: szolliontaraelis
Shbg ye baglanir tek amaci budur anabolik degildir androjenik degildir dolayli olarak arttirir testosterone yi shbgden ayirdigi icin
Ben şuan sadece gün aşırı 6.25mg aromasin + 4hafta on 4hafta off bir şekilde proviron günde 25mg kullanıyorum gayet memnunum.

• +1
Ben şuan sadece gün aşırı 6.25mg aromasin + 4hafta on 4hafta off bir şekilde proviron günde 25mg kullanıyorum gayet memnunum.
Aromasin yag orani yuksekse alinmasi daha makbul yoksa kolajeni sikertebilir hafifden

Ayriyeten aromasinde shbgye baglanir hpta sinyalini 1.5/2 katina cikarip bide serbest testoyu arttirir iyidir ergenlikde alinir 6.25 mis

Aromasin yag orani yuksekse alinmasi daha makbul yoksa kolajeni sikertebilir hafifden

Ayriyeten aromasinde shbgye baglanir hpta sinyalini 1.5/2 katina cikarip bide serbest testoyu arttirir iyidir ergenlikde alinir 6.25 mis
bunları okuyan greycel ve üye olmayan sıpastikler

aromasin ve proviron şeker değil bir sik bilmeden kullanmayın cyberpunk veya herhangi bir rpg oynamıyorsunuz

zaten asine paranız yetmez provironu da bulamazsınız uğraşmayın

• +1
Reactions: Ashoimex, Peter Steele, elemanzelvadre and 1 other person
tek basina aliyorsan pek bir getirisi olmaz

• +1

ergenlikte alabileceğim 1-2 ay kullanip sonra normale donmeyi duşunuyorum kanka mantıklı mı ve ne onerirsin bana 16 yaşindayim ergenlikten alabileceğim max performansi almak istiyorum buyume yetim varken biraz daha buyuyeyim gerek sik boyu gerek boy frame falan asıl amaç vücut geliştirmek değil ama dhtden saçım dökülüyor benim

ergenlikte alabileceğim 1-2 ay kullanip sonra normale donmeyi duşunuyorum kanka mantıklı mı ve ne onerirsin bana 16 yaşindayim ergenlikten alabileceğim max performansi almak istiyorum buyume yetim varken biraz daha buyuyeyim gerek sik boyu gerek boy frame falan asıl amaç vücut geliştirmek değil ama dhtden saçım dökülüyor benim
Aromasinden provirondan sonuc alamazsin

Tren+hgh

Aromasinden provirondan sonuc alamazsin

Tren+hgh
sik kalkmama durumu oluyo mu onlarda direkt bu hormonları almak yetiyo mu yoksa cartını curtunu da mı tamamlıyıcaz

sik kalkmama durumu oluyo mu onlarda direkt bu hormonları almak yetiyo mu yoksa cartını curtunu da mı tamamlıyıcaz
Hayatın boyunca testosterona mahkum kalıyorsun direkt dediğim Combo'yu yaparsan

• So Sad
  • +1
Reactions: Peter Steele and angrybirds
olum aklinizi yikiyolar lan
Pct yaparsin ( tirrikistanda hcg bulursan)
yada olene kadar test e vurursun dusuk doz haftalik maliteyeti 110 lira Haftalık bak amk

bunları okuyan greycel ve üye olmayan sıpastikler

aromasin ve proviron şeker değil bir sik bilmeden kullanmayın cyberpunk veya herhangi bir rpg oynamıyorsunuz

zaten asine paranız yetmez provironu da bulamazsınız uğraşmayın
Ben asini oneo kutusuna koyuyodum ailem yakalmasin diye cok iyidi simdi 750+ bandinda alip bizim okuldaki gymcellere 1300 e satacam o high inhiblere oyle bi anlatacam ki sanki cok zor bulunan kirmizi recete ilac gibi

• +1
Reactions: angrybirds and sentrix
Ben asini oneo kutusuna koyuyodum ailem yakalmasin diye cok iyidi simdi 750+ bandinda alip bizim okuldaki gymcellere 1300 e satacam o high inhiblere oyle bi anlatacam ki sanki cok zor bulunan kirmizi recete ilac gibi
amk cok guzel gunlerdi tek tek ilac kesiciyle 6.25 dozaja getirip oneo kutularini dolduruyodum amk simdi dolabimin ici enjektor dolu ulan hayat

amk cok guzel gunlerdi tek tek ilac kesiciyle 6.25 dozaja getirip oneo kutularini dolduruyodum amk simdi dolabimin ici enjektor dolu ulan hayat
bende ilac kesici de yoktu amk bicakla kesiyodum mermerin ustunde allani boyle hayatin

• JFL
  • So Sad
Reactions: elemanzelvadre and Peter Steele
Enjeksiyondan korktuğumuz günler

• So Sad
Reactions: Peter Steele

Users who are viewing this thread

Back