proviron kullanılır mı ?

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
19 yaş büyüme plakları henüz tam kapanmadı (geçen seneden bu yana 3 cm uzadım) proviron kullanıyım mı surata fiziğe etkisi olur mu kellik falan yapar mı
kullanan ve bilgili olan herkes lütfen cevap versin
@szolliontaraelis kullanmıstı sanki etkileri yan etkileri ne söylerseniz çok mutlu olurum
@menas @Zagro @maarda

• +1
Reactions: Zagro and menas
19 yaş büyüme plakları henüz tam kapanmadı (geçen seneden bu yana 3 cm uzadım) proviron kullanıyım mı surata fiziğe etkisi olur mu kellik falan yapar mı
@szolliontaraelis kullanmıstı sanki etkileri yan etkileri ne söylerseniz çok mutlu olurum
@menas @Zagro @maarda
1748178640053

ben almayayim, tesekkürler.
@lestoa @Jonasㅤㅤ⠀ @chadisbeingmade its so funny how many people really believe dht derivatives will do magic for them :feelskek:

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zagro, Jonasㅤㅤ⠀ and IlI
kanka %99 bi işe yaramayacak ama günde 1 tane atsan bi şey olmaz herhalde

kanka %99 bi işe yaramayacak ama günde 1 tane atsan bi şey olmaz herhalde
Proviron harbiden işe yarayan ilaçlardan biri buarada sakal çıkarmada kaş gürleştirmede ereksiyon kalitesinde iş yapıyor idman sonrası toparlanmayı falanda hızlandırıyor vücutu su atarak kurutuyor cart curt iyi yani ama testsiz akmaz tek başına ya

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and IlI
Proviron harbiden işe yarayan ilaçlardan biri buarada sakal çıkarmada kaş gürleştirmede ereksiyon kalitesinde iş yapıyor idman sonrası toparlanmayı falanda hızlandırıyor vücutu su atarak kurutuyor cart curt iyi yani ama testsiz akmaz tek başına ya
he o anlamda yarıyo ben kemik için dedi sanmıştım

• +1
Reactions: IlI
Fena saç döküyo ama

• +1
@menas @Zagro @maarda
75mg aldim gunluk maks kellik olmadi 5kg su attim ve gucum ayni kaldi hatta guclenmistim biraz da. genel pump ve sertlik de iyidi ama only testo kuru kadar degil.

boy konusunda proviron boy uzama hizini arttirabilir ama plaklarini erken de kapatabilir bilemiyorum. aman aman bir anti ostojen etkisi yok

testislerde minimal bir kuculme vardi ama biraktiktan 2 hafta falan sonra duzeldi. zaten sonra aromasine basladim tekrar.

Last edited:
  • +1

Users who are viewing this thread

Back