psikiyatri beni bluepilleyebilirmi?

D

Deleted member 90503

Platinum
dehb icin gittigim psikiyatri ozel adam zeki bişi cok copelamıyor direk blackpill dayarsa intihar ederim cunku oyle yapcak gibi gozumun onunda kısa ınsanlar hep bir adım geride falan dedigin icin hata bircok kez kisiligin onemsiz oldugun falanda dedi bende tam bunlar yuzunden gitsem direk bkacpill dayarsa cok kotu aq diger doktorlarda gerizekalı genellikle @maarda dusuncelerin? adama yalvarsammı nolur beni yalanlarla besle sadece iyi hissetmek istiyorum fln. hipnoterapiyle belki beynimi yıkar daha iyi hissederim

PSİKOLOG OLSAM 13 YAŞINDAKİ HASTAM GELİP BANA BLACKPİLL FALAN ANLATSA SAGLAM BİR SİKTİRİ ÇAKARDIM

• JFL
  • +1
Reactions: yuda, lerade, orhanhic and 7 others
amk yeter artık dayanamiyorum pirasetam ve diger ders calsıma ilaclarımı stook stok yarın alıp akedemipill + bluepilled olmak icin terapi almaya falan baslıcam yada direk iyi hissetmek icin ilaclar tum hayatımı derse adıycam amacsızca

PSİKOLOG OLSAM 13 YAŞINDAKİ HASTAM GELİP BANA BLACKPİLL FALAN ANLATSA SAGLAM BİR SİKTİRİ ÇAKARDIM
dehb tehsisi konulunca bana kısılıgın onemsiz olup kadınların dıs gorunuse odaklandıgı soyledi o adam amk sus bence

Whitepill tek seçeneğin.

Nothing is OK and thats OK.

Whitepill tek seçeneğin.

Nothing is OK. But its OK.
whitepill en gercekci secenek kardes ama aklımın kosesinde onlar durucak dedigin mentale ulasmam uzun surer ve benim derslerime fokuslanmam lazım ben direk HERSEYİ UNUTMAK İSTİYORUM bu 0 saka bana travma vermeye basladı sokakta ne zaman kısa bi kızla uzun bir erkegi yan yana gorsem basım donuyo gibi oluyoı

dehb tehsisi konulunca bana kısılıgın onemsiz olup kadınların dıs gorunuse odaklandıgı soyledi o adam amk sus bence
ULAN AHAHAHAH SEN CHAT GPT FALAN MISIN 13 YAŞINDA GELMİŞ BLACKPİLL MOG FALAN ANLATIYOR HER GÜN YENİ BİR KADINLARI VE TOPLUMU ÖLDÜRME TİRADİ AÇIYOR ALLAH BELANI VERMİŞ SENİN HEMDE O YAŞTA

• JFL
Reactions: gargomel, Simon Peter Gruber and cmstormhox
ULAN AHAHAHAH SEN CHAT GPT FALAN MISIN 13 YAŞINDA GELMİŞ BLACKPİLL MOG FALAN ANLATIYOR HER GÜN YENİ BİR KADINLARI VE TOPLUMU ÖLDÜRME TİRADİ AÇIYOR ALLAH BELANI VERMİŞ SENİB HEMDE O YAŞTA
keske 13 olsaydım be allah belamı verdı malesef

whitepill en gercekci secenek kardes ama aklımın kosesinde onlar durucak dedigin mentale ulasmam uzun surer ve benim derslerime fokuslanmam lazım ben direk HERSEYİ UNUTMAK İSTİYORUM bu 0 saka bana travma vermeye basladı sokakta ne zaman kısa bi kızla uzun bir erkegi yan yana gorsem basım donuyo gibi oluyoı
Psikiyatriye de gitsen muhtemelen sana kendi gerçekliğini kabul etmen gerektiğini ve çözümün de insanlar arası genetik farklılıkların yaşamımızın bir parçası olduğunu anlaman olduğunu söyleyecektir.

Psikiyatriye de gitsen muhtemelen sana kendi gerçekliğini kabul etmen gerektiğini ve çözümün de insanlar arası genetik farklılıkların yaşamımızın bir parçası olduğunu anlamanı isteyecektir.
bi adam bazı antidepresanlar tolerans yapmıyor yada 0 a yakın yapıyor demisti direk antidepresan alıp devam edicem derslere odaklanmalıyım

bi adam bazı antidepresanlar tolerans yapmıyor yada 0 a yakın yapıyor demisti direk antidepresan alıp devam edicem derslere odaklanmalıyım
Kaygı seviyen artıyorsa antidepresan işe yarar.

1730484987728

yazık

• +1
  • WTF
Reactions: toprak and Deleted member 90503
benim halime uzuldugun ve empati kurdugun icn tesekkur ederim
kurmadım bile amk o kadar boktan halin sana ben bile lifefuel veremem dinlemezsin çünkü

• +1
  • So Sad
Reactions: elemanzelvadre, Dathomirian Zabrak and toprak
kurmadım bile amk o kadar boktan halin sana ben bile lifefuel veremem dinlemezsin çünkü
bu arada halin boktan dediğim kısım tamamen psikolojin ve düşüncelerin fiziksel bir şeyine laf söylemedim dostum haberin olsun ama ruhsal olarak yarrağı yemişsin

• +1
Reactions: lerade
bu arada halin boktan dediğim kısım tamamen psikolojin ve düşüncelerin fiziksel bir şeyine laf söylemedim dostum haberin olsun ama ruhsal olarak yarrağı yemişsin
terapiye gidip full ders calısıcam artık bunları unutum zamanla umarım

ASKFHQLWKJGEKLASGFJKAS

terapiye gidip full ders calısıcam artık bunları unutum zamanla umarım
hesabını kapat ve internette eğlenceli içerikler tüket, ders çalış, ileride sevdiğin işi yapmayı hedefle, para kazan daha çocuksun zaten büyüdükçe hayatın temposuna alıştıkça unutursun hatırlamazsın bile ki şu an evinde manga okuyup 31 çeken bi malsın aq blackpill bokpill saçmalıklarına kendini adaman normal bunların kitlelerinin ortalaması sensin zaten hepsi senden oluşuyor. yazdıklarına göre baban ameliyata falan bile izin vermiş iyi bir ailen var onları yalnız bırakma.

Bu arada intihar edersen baban cenazenle uğraşırken gelir o öksüz ananı sikerim, intihar rope falan eziklerin işidir

1730486120159

• JFL
  • +1
Reactions: lerade, maarda and zygomaticdisability
sosyalleş knk :lul:

hesabını kapat ve internette eğlenceli içerikler tüket, ders çalış, ileride sevdiğin işi yapmayı hedefle, para kazan daha çocuksun zaten büyüdükçe hayatın temposuna alıştıkça unutursun hatırlamazsın bile ki şu an evinde manga okuyup 31 çeken bi malsın aq blackpill bokpill saçmalıklarına kendini adaman normal bunların kitlelerinin ortalaması sensin zaten hepsi senden oluşuyor. yazdıklarına göre baban ameliyata falan bile izin vermiş iyi bir ailen var onları yalnız bırakma.

Bu arada intihar edersen baban cenazenle uğraşırken gelir o öksüz ananı sikerim, intihar rope falan eziklerin işidir

View attachment 3272310
Ailemi zarten uzdugumu farkettim artık orgu silicem ders falan calisicam benim için cabaliyolar ilerde başarılı olmaya calisicam finansal olarak + org da lurklamaya basladigimdan beri cidden kafam sikildi huzunlednim fln ders çalışıp para kazanmak icin kitap ve zengin tanıdıklardsn taktik fakan alirim heralde neyse ben gidecem ins ailem mutlu olur ilerde

• +1
Reactions: Simon Peter Gruber
bu thread ile burdaki herkesin fakecel oldugunu anladım

Users who are viewing this thread

Back