Psikiyatri date go brr skrt seks

senualF

senualF

Thank you my bro 😂❤️👌
Psikiyatriye gidiyorum beyler 10 gün sonra ritalin concerta için larp önerisi var mı dicem ki 20-30 dk ders çalışmak için oturuyorum kalktığımda hiç bir şey anlamıyorum denemelerde odaklanamıyorum daha ağır nası larplayabilirim var mı rahat ilacı verdirecek sihirli bi cümle @MogEater @kurdistan @ER enjoyer

Last edited:
  • JFL
Reactions: Aven
Agir beyin hasari

Saka saka ben ders calisirken ilk 2 saat hicvisey anlamiyorum sonra takir takir herseyi fulluyordum

Once beyninin olayi kavramasina izin ver kimyasalla olacak is degil

Ders dedigin seyler 0dan anlatilan bilim dallari tabiki kafan almicak ilk basta

Yani bu gune kadar 1 gun ders calistim mat sinavi icin ondan da 95 aldim

Ilk 4 saat hicbisey anlamadim denklemler konusuydu heralde

Son 4 saatte herseyi corap sokugu gibi anladim mantigini oturtmasi lazim beynin once

Tabi 8 saatimi aldigi icin hayat boyu bida ders calismadim orasi ayri

• +1
Reactions: senualF
psikiyatrist sosyal medyayı azalt diyip götüne tekmeyi koyacak %99. ritalin concerta yazmıyorlar hep kırmızı reçete hem de artık herkes larplayıp aldığı için ilaç eczanelere gelmeden bitiyor amk bulman imkansız gibi bi şey

• +1
Reactions: Zodiac, churmaxxed and senualF
psikiyatrist sosyal medyayı azalt diyip götüne tekmeyi koyacak %99. ritalin concerta yazmıyorlar hep kırmızı reçete hem de artık herkes larplayıp aldığı için ilaç eczanelere gelmeden bitiyor amk bulman imkansız gibi bi şey
Bende sosyal medya kullanmıdığımı instagramı tiktoğu sildiğimi hala odaklanamadığımı ilaçı yazmazsa anasını sikeceğimi söylerim, bakacaz 11 eczane biliyom birinde vardır illa yoksada depodan falan benim için getirir bir tanesi
Agir beyin hasari

Saka saka ben ders calisirken ilk 2 saat hicvisey anlamiyorum sonra takir takir herseyi fulluyordum

Once beyninin olayi kavramasina izin ver kimyasalla olacak is degil

Ders dedigin seyler 0dan anlatilan bilim dallari tabiki kafan almicak ilk basta

Yani bu gune kadar 1 gun ders calistim mat sinavi icin ondan da 95 aldim

Ilk 4 saat hicbisey anlamadim denklemler konusuydu heralde

Son 4 saatte herseyi corap sokugu gibi anladim mantigini oturtmasi lazim beynin once

Tabi 8 saatimi aldigi icin hayat boyu bida ders calismadim orasi ayri
Kanka ben ders için almicam ki o ilacı alma larpı iştah azaltması + low inhib için başka bi ilaçla kombinlicem

Last edited:
Bende sosyal medya kullanmıdığımı instagramı tiktoğu sildiğimi hala odaklanamadığımı ilaçı yazmazsa anasını sikeceğimi söylerim, bakacaz 11 eczane biliyom birinde vardır illa yoksada depodan falan benim için getirir bir tanesi

Kanka ben ders için almicam ki o ilacı alma larpı iştah azaltması + low inhib için başka bi ilaçla kombinlicem
yok aga yine yazmaz ama dene şansını. hatta özele git orda yazma ihtimali daha yüksek. yaşadığın ile bağlı ilacı bulman. ankarada arkadaşım 20-30 eczane aradı sordu hiçbirinde yoktu trye kısıtlı geliyor ve tanıdıklara veriyorlar direkt. küçük ildeysen belki bulursun

• +1
Psikiyatriye gidiyorum beyler 10 gün sonra ritalin concerta için larp önerisi var mı dicem ki 20-30 dk ders çalışmak için oturuyorum kalktığımda hiç bir şey anlamıyorum denemelerde odaklanamıyorum daha ağır nası larplayabilirim var mı rahat ilacı verdirecek sihirli bi cümle @MogEater @kurdistan @ER enjoyer
Ben dedim 3 yıl önce aynısını iş yaptı dedim ki derse pturuyorum telefona bakmadan duramıyorum falan çalışsam da anlamıyorum , doktordan doktora değişir aile yakını olan doktor varsa ona git

• +1

Users who are viewing this thread

Back