Orcairis
Looksminimizing
diyelimki gittim konuşmaya aklımdan geçen her şeyi filtresiz anlattım yaptıklarımı filan suç teşkil etsede başıma sıkıntı açarmı konuşulabilirmi böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
onun yerine bana anlat kardesim seans basi 1 paket avodart aliyorumdiyelimki gittim konuşmaya aklımdan geçen her şeyi filtresiz anlattım yaptıklarımı filan suç teşkil etsede başıma sıkıntı açarmı konuşulabilirmi böyle
Kanka ben biara gittiydim hemen salsin siktir olup gidim diye larpladiydim moralim iyi falan demistimdiyelimki gittim konuşmaya aklımdan geçen her şeyi filtresiz anlattım yaptıklarımı filan suç teşkil etsede başıma sıkıntı açarmı konuşulabilirmi böyle
Ya amk oglu ben etiketlicektm@szenn

beni o kadar kolay yakalayamazsınızMerhaba dostum 3 sınıf psikolog olarak sorularını yanıtlayalım
Senin gibi bi vaka vardı elimde klinikte gizli olarak çalışıyorum kendisini ayanokoji sanıyordu büyük problemleri vardı richared ramirez editleri rp atıyomuş tiktokta jack daniels tişörtü giyiyordu doktorlarla beraber darp edip yolladık
Evetdiyelimki gittim konuşmaya aklımdan geçen her şeyi filtresiz anlattım yaptıklarımı filan suç teşkil etsede başıma sıkıntı açarmı konuşulabilirmi böyle
amacı nedir peki bu sitenin bir amacı var mıhocam şimdi luksmeks.ork diye bi site var
Yok hocam oftopik takilioruamacı nedir peki bu sitenin bir amacı var mı View attachment 4720144
birine zarar verdiysen veya vereceksen hatta verme eğilimin varsa bunu anlatmadiyelimki gittim konuşmaya aklımdan geçen her şeyi filtresiz anlattım yaptıklarımı filan suç teşkil etsede başıma sıkıntı açarmı konuşulabilirmi böyle