psikolojik rahatsızlıklar

angrybirds

angrybirds

Iron
beyler yaşadığımı hissedemiyorum sanki sadece izliyor gibiyim ve psikolojik özelliklerimi kendimce psikolojik rahatsızlıklarla bağdaştırdım bipolar, majör depresyon, kız arkadaşlarımı sürekli terkedip geri döndüğüm ve sonra tekrar terk ettiğim için onlardan da defalarca kez amk bipolari lafini duydum ve takıntılarım var cart curt uzun lafın kısası bi doktora görünmeyi düşünüyorum ama psikologlar deli para devletin psikologlarına gitsem bi çare bulabilir miyim ve ilaç yazdırma siciline işler diyenler var ne diyorsunuz bu konu hakkında

• JFL
Reactions: gargomel
duygularını eskiden olduğundan daha eksik veya tümden hissetmediğin oluyor mu

duygularını eskiden olduğundan daha eksik veya tümden hissetmediğin oluyor mu
evet kanka çoğunlukla geçmişe ve çocukluğuma özlem duyuyorum bir daha hiçbir zaman öyle hissedemiyeceğimi düşünüyorum ufak geçmişe dair bi iz bile bazen beni üzüyor bu sebepten dolayı

evet kanka çoğunlukla geçmişe ve çocukluğuma özlem duyuyorum bir daha hiçbir zaman öyle hissedemiyeceğimi düşünüyorum ufak geçmişe dair bi iz bile bazen beni üzüyor bu sebepten dolayı
yüksek ihtimal geçici bir aleksitimi geçiriyorsun duyguların inişli çıkışlı da olabilir sadece üzgün ve duygusuz da olabilirsin bunun hangi şekilde olacağı senin kişiliğinle, geçmişte yaşadığın olaylarla alakalı

yüksek ihtimal geçici bir aleksitimi geçiriyorsun duyguların inişli çıkışlı da olabilir sadece üzgün ve duygusuz da olabilirsin bunun hangi şekilde olacağı senin kişiliğinle, geçmişte yaşadığın olaylarla alakalı
aslında travmatik beni derinden etkiledi diyebileceğim bi olay yaşamadım ama 4 senedir böyle hissediyorum başta bu işi tanrı inancından uzaklaştığım için boşluğa düştüm gibi düşünüyordum dindar biri değildim ama sonra düşünce de benden gitti tabii

aslında travmatik beni derinden etkiledi diyebileceğim bi olay yaşamadım ama 4 senedir böyle hissediyorum başta bu işi tanrı inancından uzaklaştığım için boşluğa düştüm gibi düşünüyordum dindar biri değildim ama sonra düşünce de benden gitti
psikologlar sana zaten sahip olduğun farkındalığı kazandırmaya çalışacaklar

babani arar misin kardesim

psikologlar sana zaten sahip olduğun farkındalığı kazandırmaya çalışacaklar
peki devlet psikologlarını önerir misin yoksa zaman kaybı mı olur işe yaramaz antidepresan yazıp gönderiyor diyen çok oldu

peki devlet psikologlarını önerir misin yoksa zaman kaybı mı olur işe yaramaz antidepresan yazıp gönderiyor diyen çok oldu
hepsi aynı değil net bişey söyleyemem ama konuştuğum çoğu insan zaman kaybı olduğunu iddia ediyor

tabii denemeden bilemezsin sana kalmış gidip gitmemek

4 doktor değiştirdim 3 tanesi böyleydi

• +1
Reactions: angrybirds
şizofreni hastalarına yazmıyolar mı xanax başka kim yazıyo
psikiyatrist ayrı psikolog ayrı
xanaxı bipolar major depresyon v.b olanlara yazıyorlar

beyler yaşadığımı hissedemiyorum sanki sadece izliyor gibiyim ve psikolojik özelliklerimi kendimce psikolojik rahatsızlıklarla bağdaştırdım bipolar, majör depresyon, kız arkadaşlarımı sürekli terkedip geri döndüğüm ve sonra tekrar terk ettiğim için onlardan da defalarca kez amk bipolari lafini duydum ve takıntılarım var cart curt uzun lafın kısası bi doktora görünmeyi düşünüyorum ama psikologlar deli para devletin psikologlarına gitsem bi çare bulabilir miyim ve ilaç yazdırma siciline işler diyenler var ne diyorsunuz bu konu hakkında
kardesim bipolar olmak oyle basit bisey degil mani ve depresyon donemleri oluyo yani senin hala kız arkadasınla dısarı cıkmaya enerjin varsa surda foruma girip sabahtan aksama kadar laklak yapcak enerjin varsa bipolar deilsindir ok?

• +1
Reactions: elemanzelvadre and Ashoimex
kardesim bipolar olmak oyle basit bisey degil mani ve depresyon donemleri oluyo yani senin hala kız arkadasınla dısarı cıkmaya enerjin varsa surda foruma girip sabahtan aksama kadar laklak yapcak enerjin varsa bipolar deilsindir ok?
Kendimi bipolar sanıyordum tiroid hormonum bozulmuş

• Love it
Reactions: Deleted member 106861
yok kanka aylardır kız arkadaş yapmadım muhabbet döndüremiyorum gün içinde bi anda öfke patlaması yaşayıp bi anda mutlu olabiliyorum hiçbirşey yokken ağladığım bile oldu

Psikiyatriste git ilaç yazsınlar amk muhtemelen kendinle bağdaştırdığın hastalıkların çoğu yoktur

• +1
Reactions: Peter Steele

Users who are viewing this thread

Back