Puanlarla mısınız

cakdripa

cakdripa

Sub5 in mu
1000001917

Göz cevrem için başlamıştım aslında en başında tek iki isteğim var birincisi kirpiklerim sürekli dökülüyor bunun nedenini bilen varmıdır ikincisi olduğunca dürüst şekilde 10 üzerinden puan verir misiniz herkese teşekkürler şimdiden

8 gözlerin renkli her türlü iyi bir göz alanın var, kirpiklere minoxidil kullanılıyor mu bilmiyorum ama dene istersen

• +1
Reactions: Zodiac and cakdripa
8 gözlerin renkli her türlü iyi bir göz alanın var, kirpiklere minoxidil kullanılıyor mu bilmiyorum ama dene istersen
Biberiye yağı kullanmaya çalıştım ama gözlermi çok rahatsız etmişti minoxdil daha fazla yakar diye düşündüm bu ağlayın falan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum

Biberiye yağı kullanmaya çalıştım ama gözlermi çok rahatsız etmişti minoxdil daha fazla yakar diye düşündüm bu ağlayın falan diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum
hiç bi sikim sürmene gerek yok kaş zaten uzuyor max vazelin sür

• +1
Reactions: cakdripa
  • WTF
  • +1
Reactions: Aven and cakdripa
tiktoğu azalt onun bunun cocugu cocuğu köylü ananı amele babanı yoğurayım senin
Vatanını sikerim ne anlatıyon ruhsuz orospu evlsdı

• JFL
Reactions: IlI
Vatanını sikerim ne anlatıyon ruhsuz orospu evlsdı
Ne vatan karıştırıyon pezevenk ecdadınımı sikim illa

• JFL
Reactions: Aven
View attachment 3684096
Göz cevrem için başlamıştım aslında en başında tek iki isteğim var birincisi kirpiklerim sürekli dökülüyor bunun nedenini bilen varmıdır ikincisi olduğunca dürüst şekilde 10 üzerinden puan verir misiniz herkese teşekkürler şimdiden
kirpikler uzun olunca döküldüğünde daha çok rahatsız ediyo endişelenmene gerek yok gözlerin kel kalmayacak

View attachment 3684096
Gayet iyi amk kasma kirpikti kaştı cartı curttu, rengi yeter amk

• +1
Reactions: hesaplar_banlı

Users who are viewing this thread

Back