itsoverandthatsokey
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
You have horse face
Why is ur face so narrow brah
Eat some meat
Facially like high Ltn at best
ANNEMI SIKMEYIMbuuump![]()
high ltn narrow faceANNEMI SIKMEYIM
mmtnyim amın ogluyhigh ltn narrow facebende 15 yaşında high ltn rate aldım ama tek fark obezdim knk genetiğin için looksmax yok
mmtnyim amın ogluy
fwhr victim ear victim narrow face victim eyebrow victim low t victim nose victim eye victimView attachment 3966361View attachment 3966363
öyle miymişsin orospunun çocuğucan braces fix narrow face? yok knk kafanı press makinesine sıkıştırıp götüne yarrak sokmuşlar gibi tipinle öleceksin
View attachment 3966361View attachment 3966363
öyle miymişsin orospunun çocuğucan braces fix narrow face? yok knk kafanı press makinesine sıkıştırıp götüne yarrak sokmuşlar gibi tipinle öleceksin
Narrow jaw eklemeyi unutmusum btwfwhr victim ear victim narrow face victim eyebrow victim low t victim nose victim eye victim
@reanraofwhr victim ear victim narrow face victim eyebrow victim low t victim nose victim eye victim
Anlamadıgım bı tuhaflık var amk@reanrao
rape victim fwhr yuzunden tuhaflik seziyorsunAnlamadıgım bı tuhaflık var amk
Arda guleri andirmiyo degil larape victim fwhr yuzunden tuhaflik seziyorsun
arda guler l mtn tbh zengin sadece x de baya glazeliyorlardi bi ara sirf zengin oldugu icinArda guleri andirmiyo degil la