Rate him

F

Fikcel

Iron
Rate this guy

Attachments

• Screenshot_20241013_014914_Gallery.jpg
    Screenshot_20241013_014914_Gallery.jpg
    800.7 KB · Views: 0
  • Screenshot_20241013_014643_Gallery.jpg
    Screenshot_20241013_014643_Gallery.jpg
    837.4 KB · Views: 0
mtn with good appeal

• Ugh..
Reactions: watah
mtn bad lower third but def has high apeal in certain niches

• +1
Reactions: manletmogger
high mtn- low htn

Sori urke brate iz sprdnje smo okacili kacili smo i ozua i makija i dareta i ja iz sprdnje onk izvini bro al vidis hvale te momci ipak

low htn in mumbai sewers

• +1
Reactions: Va-qoh
come back to mumbai bhai 💔
BHAIILOVEMUMBAI

• +1
Reactions: ubicuse
low HTN emo slayer

Sori urke brate iz sprdnje smo okacili kacili smo i ozua i makija i dareta i ja iz sprdnje onk izvini bro al vidis hvale te momci ipak
hahahaha ne ljutim se samo me zanima kako ste se setili mene da stavite 😭 sto bi bio ljut nema potrebe.

• +1
Reactions: Fikcel
Urke sprdnja kacili smo svakog iz sprdnje pa ono sto da ne... nemoj se ljutis
ne ljutim se samo kad ste vec hteli da me kacite trebali ste neke bolje slike al nema veze ko da je bitno.

sta ga hvale retarde greycelski izlazi sa sajta lik izgleda kao fag jer i jeste fag. kys

Robote mutavi vredjas lika a insecure si cavica koja nema muda da okaci sebe jer je ruzan ko kurcina i plazi se kolko ce da ga izvredjaju, radi nesto u zivotu jer vidim da samo blejis na org 24/7 i pulluj nekad mozda neku devojku za promenu🤣🤣. Blackpilled incelu

Robote mutavi vredjas lika a insecure si cavica koja nema muda da okaci sebe jer je ruzan ko kurcina i plazi se kolko ce da ga izvredjaju, radi nesto u zivotu jer vidim da samo blejis na org 24/7 i pulluj nekad mozda neku devojku za promenu🤣🤣. Blackpilled incelu
ne nisam te pitao za tvoje misljenje gymcelu

nastavi da kacis fegetske drugare niske dok ja pullujem htbs kao 195, dzabe ides u gym nesigurni lice nece ti gym nadoknaditi visinu over je