F
Fikcel
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sori urke brate iz sprdnje smo okacili kacili smo i ozua i makija i dareta i ja iz sprdnje onk izvini bro al vidis hvale te momci ipakjadno…
Urke sprdnja kacili smo svakog iz sprdnje pa ono sto da ne... nemoj se ljutisjadno…
hahahaha ne ljutim se samo me zanima kako ste se setili mene da stavite sto bi bio ljut nema potrebe.Sori urke brate iz sprdnje smo okacili kacili smo i ozua i makija i dareta i ja iz sprdnje onk izvini bro al vidis hvale te momci ipak
ne ljutim se samo kad ste vec hteli da me kacite trebali ste neke bolje slike al nema veze ko da je bitno.Urke sprdnja kacili smo svakog iz sprdnje pa ono sto da ne... nemoj se ljutis
Accidentally put the pill
sta ga hvale retarde greycelski izlazi sa sajta lik izgleda kao fag jer i jeste fag. kysSori urke brate iz sprdnje smo okacili kacili smo i ozua i makija i dareta i ja iz sprdnje onk izvini bro al vidis hvale te momci ipak
ubij se fagune ljutim se samo kad ste vec hteli da me kacite trebali ste neke bolje slike al nema veze ko da je bitno.
High mtn with great appealRate this guy
sta ga hvale retarde greycelski izlazi sa sajta lik izgleda kao fag jer i jeste fag. kys
ne nisam te pitao za tvoje misljenje gymceluRobote mutavi vredjas lika a insecure si cavica koja nema muda da okaci sebe jer je ruzan ko kurcina i plazi se kolko ce da ga izvredjaju, radi nesto u zivotu jer vidim da samo blejis na org 24/7 i pulluj nekad mozda neku devojku za promenu. Blackpilled incelu
nastavi da kacis fegetske drugare niske dok ja pullujem htbs kao 195, dzabe ides u gym nesigurni lice nece ti gym nadoknaditi visinu over jeRobote mutavi vredjas lika a insecure si cavica koja nema muda da okaci sebe jer je ruzan ko kurcina i plazi se kolko ce da ga izvredjaju, radi nesto u zivotu jer vidim da samo blejis na org 24/7 i pulluj nekad mozda neku devojku za promenu. Blackpilled incelu