Rate isteyenlerin low iqluk

amsigen

amsigen

Banned
Obez olup neden rate istiyorsun? Yüzündeki artıları ve eksileri doğru düzgün belirleyemiyoruz bile o haldeyken sana diyebileceğimiz tek sey git kilo ver oluyor. LEAN OLMADAN RATE ISTEMEYIN OKEY MI

Obez olup neden rate istiyorsun? Yüzündeki artıları ve eksileri doğru düzgün belirleyemiyoruz bile o haldeyken sana diyebileceğimiz tek sey git kilo ver oluyor. LEAN OLMADAN RATE ISTEMEYIN OKEY MI
Ayrıca lean olmadan buccal fat removal yaptırmayın (Bizzat denendi onaylandı)

• JFL
Reactions: Ashoimex
Ayrıca lean olmadan buccal fat removal yaptırmayın (Bizzat denendi onaylandı)
EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.

• JFL
Reactions: Xavier
EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
sokaklardaticaret

garantini sikim aptal orospu evlafı :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

burada garanti maranti yok arkadaşalrınıda sikim fukara orospu evladı ahahahahaha
Senin o kofte dudaklarini patlatacagim sakso çektirerek

• +1
Senin o kofte dudaklarini patlatacagim sakso çektirerek
o köfte dudaklarımım ananın amına girsin böyle itfaiye hortumu gibi öyle bir vakumlarım ki izi hiçbir zaman geçmez

• JFL
o köfte dudaklarımım ananın amına girsin böyle itfaiye hortumu gibi öyle bir vakumlarım ki izi hiçbir zaman geçmez
Sen o recessed jaw ile ananin yasli anasinin amcigini bile vakumlayamazsin low mtnsin %40 frontal harmonin var

• +1
Reactions: Deleted member 93990 and Xavier
Sen niye geri geldin ki geri git aq

• +1
Reactions: Deleted member 93990