B
blackpillerguy
Gold
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
High-Tier-Roach with Turkroach-Lite potential.?/0
Can ı have girlfriend or is it over for me ?
My eyes and eye brows are very bad broHigh-Tier-Roach with Turkroach-Lite potential.
You looked okay until I saw the sign behind you?/0
Decent looking guy IMO, needs longer hair?/0
Ulan bu forumda bir Türkler beni yerin dibine sokuyor aq .normie with zero appeal pheno
thoughts? @SecularIslamist
kaç yaşındasın?Ulan bu forumda bir Türkler beni yerin dibine sokuyor aq .
26. Biri 38 yaşında görünüyorsun demişti. Çok genç bir fenotipim yok. Kaşlar göz çukurları çok kötü bende. Average olsam yeterkaç yaşındasın?
forumdaki diğer kişileri bilmem ama ben dürüst yorumluyorum, aynı şeyi kendime de diyorum zaten. yaşlı görünüyorsun ve betabux dışında birini bulabileceğini sanmıyorum.26. Biri 38 yaşında görünüyorsun demişti. Çok genç bir fenotipim yok. Kaşlar göz çukurları çok kötü bende. Average olsam yeter
no you're here being htn meaning u're likely a mentalcel. It's over.Can ı have girlfriend or is it over for me ?
Which sign ?You looked okay until I saw the sign behind you
Basically you're TurkishWhich sign ?
I am framecel. Genetic trashCan easily get a girlfriend with masc body and personality. Strong MTN.
It’s chill bro your face gives me the vibe of someone well spoken and intelligent you just need the extroverted personality to pull it off.I am framecel. Genetic trash
no high tier mtn for turkey lol. i know tons of girls around 16-21 and none of them would consider him anything more than ltn.MTN, maybe high tier MTN for Turkey. What are you guys complaining about? Turk foids even HTB+ can see past looks if you're moneymaxxed and statusmaxxed. I would too if inflation was 80% JFL.
aga merak ediyorum benim tanıdığım kızlar mı çok farklı? benim çevremde kimse ltnden daha fazla bir şey demezdi op içinReis iyisin. Strong Mtn turkiyede Senin gibi Cok adam var kizlarla iyi Olán boyun Kactir? Bu isler tr de sans isi
more like ltn.Atleast htn
Yeah nomore like ltn.
Aşko kuşko kızlar mı var aq çevrende. Ben ltn ysem sokaktakilerin yarısı subhuman aq o zaman. Bari mtn deno high tier mtn for turkey lol. i know tons of girls around 16-21 and none of them would consider him anything more than ltn.
?/10 , forget ı am turkishBasically you're Turkish
PSL 5. Not bad at all.?/10 , forget ı am turkish
How can ı find psl scale ?PSL 5. Not bad at all.
Olm hic mi disari cikmiyonuz? Tr deki adamlarin cogunu mogluyorsun. IyisinHow can ı find psl scale ?
Eyebrow and eyes are very badGood bones but there are something which make you look not harmonious. Maybe its combination of your eye area, ears and hairline.
Her gün dışarıdayım. O kadar iyi olsaydım bir tane kızın bana baktıgını hissederdim. Böyle olmadı hiç aqOlm hic mi disari cikmiyonuz? Tr deki adamlarin cogunu mogluyorsun. Iyisin
Eyes arent bad but your eyebrows looks bit thinn.Eyebrow and eyes are very bad
Tr de social circle lazim. Inan bana iyisin. Otizm falan var mi reis?Her gün dışarıdayım. O kadar iyi olsaydım bir tane kızın bana baktıgını hissederdim. Böyle olmadı hiç aq
Bir ara radikal Blackpillciydim bazen ara ara yine meylediyorum yineTr de social circle lazim. Inan bana iyisin. Otizm falan var mi reis?
What can ı do to improveLow hier Normie with potential
jbler için tabii ki ltn ama yaşıtları için strong mtnaga merak ediyorum benim tanıdığım kızlar mı çok farklı? benim çevremde kimse ltnden daha fazla bir şey demezdi op için
Bir tane kız bile ilgi göstermediKnk senin çoktan esmerleri,kısaları,şişkoları slaylemen lazımdı ama sanırım volcellik yaptın yada onurlusun.TC de onursuz gurursuz olman lazım malesef