D
Deleted member 20848
Victim of the current society| islammaxxing
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Did she forget to cook him a breakfast, or it was a traditional "i accidentally fell on his cock"?
Apparently he was obsessed with her. This happened in 1989, the killer only served 7 months in jail and got out. Turkey is a jokeDid she forget to cook him a breakfast, or it was a traditional "i accidentally fell on his cock"?
Don't advertise, man... half of autists.org is probably already buying a ticketApparently he was obsessed with her. This happened in 1989, the killer only served 7 months in jail and got out. Turkey is a joke
There is a movie about her and the guy who killed him i just watched it. Still under it’s affection. My avi is from the movie. (The singer and the guy who went er and killed her)Don't advertise, man... half of autists.org is probably already buying a ticket
I tag you because you are a part of the gangalso wtf i cant edit posts in this section wtf why tag me here bro
I will learn Turkish, marry Turk and become Turk and my children will be Turk inshallah.I tag you because you are a part of the gang
Amen. The important is being human before all ( and not being kurdish-armenian)I will learn Turkish, marry Turk and become Turk and my children will be Turk inshallah.
Trans-Turk
kanka kadin cinayeti diye gruplamak cok mantiksiz. erkek cinayeti kadin cinayeti ayni bok.Bergeni olduren adam. Filmi izledim cidden looks hersey amk. Bu Kadin cinayetleri feminizm falan bos hikaye. Kadinlarin bana yasattiklarinin yaninda. @beatEMinGTA @Tallooksmaxxer @chadmanlet04 @copemaxxedturanid @Manchild @DotaTakımOyunudur
He looks like a cool dude
Sonuna kadar haklisin. Basedkanka kadin cinayeti diye gruplamak cok mantiksiz. erkek cinayeti kadin cinayeti ayni bok.
ayrica eger kadin ustunlugunu savunsaydi feminism mantiksiz olmazdı. ama sen cinsiyet esitligini (haklarinin) savunup ismine FEMINIzm diyorsan agir engellisindir. amk salaklari 80lerde baslamis biseyi hala devam ettiriyolar varmis gibi. zaten 2000ler ve sonrasinda kadinlar ozgurlugun dibine vurdu. ben birde seyi anlamiyorum erkeklerin yonettigi birsistemde nasil karilar daha ozgur ve privileged oluyor.
Kardesim bu kadar guzel imla kurallariyla harika bir yorum yapmissinFilmi izlemedim ama Bergen'i ergenken çok dinlerdim favori arabesk kadın sanatçımdır hala, bu adamın ufak bi ceza yatıp çıktığını duydum hala sikinin keyfine takılıyormuş. 90lar'ın dünyasıyla günümüz internet dünyası çok başka ya o yüzden bu adamın tipi hakkında yorum yapamam.