D
Deleted member 230940
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kardeşim orbitallerin benimki gibi yani yarram gibi maksillab kurdistab mandibularexcesion da var falan fistab
5.75 neorosvu evladı 6 de adam mutlu olsun bide sanki tüm ratiolari zart zurt hesapladı 5.75 diyor sende götünün deliğinden biryerden atiyob5.75
Bi bok bilmediğimi nası belli edebilirim diye düşünüp bunumu yazdınKardeşim orbitallerin benimki gibi yani yarram gibi maksillab kurdistab mandibularexcesion da var falan fistab
6 değil 5.5 da değil 5.755.75 neorosvu evladı 6 de adam mutlu olsun bide sanki tüm ratiolari zart zurt hesapladı 5.75 diyor sende götünün deliğinden biryerden atiyob
@Auchelius kabileye yeni bir kürt
ne yazsaydım sakat orosvh evladı adamın anlamayacagi sik sik ratiolar falan mıBi bok bilmediğimi nası belli edebilirim diye düşünüp bunumu yazdın
Gray degilim ratiolari biliyorum duz soylene yazsaydım sakat orosvh evladı adamın anlamayacagi sik sik ratiolar falan mı
iyi görünüşlüsün boyun da iyi yapabilcegin cok bisi yok gonionlar falan kotu gibi sadece en buyuk flaw olarak genel olarak dimo eksik ama yapcak bisi yok bu forumda zaten iyi gorunumlusun
Orbitalleri nası yarrak gibi amk salağı supraorbitalleri gayet iyi, infraları recessed bile değil ama burun bozuyor baya, maxillası ve mandibulasıda kötü değilne yazsaydım sakat orosvh evladı adamın anlamayacagi sik sik ratiolar falan mı
Burun cok sikinti ama rhinoplasty basit ameliyat en azindan ozet olarak baba tarafinin aqOrbitalleri nası yarrak gibi amk salağı supraorbitalleri gayet iyi, infraları recessed bile değil ama burun bozuyor baya, maxillası ve mandibulasıda kötü değil
OkOrbitalleri nası yarrak gibi amk salağı supraorbitalleri gayet iyi, infraları recessed bile değil ama burun bozuyor baya, maxillası ve mandibulasıda kötü değil
Dimorphism eksik galiba ama pretty boy hedefliyodum 15 yasinda dimo cok lazim gibi gelmediiyi görünüşlüsün boyun da iyi yapabilcegin cok bisi yok gonionlar falan kotu gibi sadece en buyuk flaw olarak genel olarak dimo eksik ama yapcak bisi yok bu forumda zaten iyi gorunumlusun
Rhino net lazım, gonionlar inwards, yüzünde striking özellik yok holow çiiks falan olsa belki kurtarırdı, çene ucun hafif geride duruyo gibi ama tam göremiyom o sidedan, dimorphizm az, çirkinde değilsen öyle aman aman yakışıklıda değilsin ama trye göre ortalamanın bi iki tık üstüsün benceGray degilim ratiolari biliyorum duz soyle
hydrocortisone kullan burunaBurun cok sikinti ama rhinoplasty basit ameliyat en azindan ozet olarak baba tarafinin aq
burnu o kadar kotu degil bence lens distortion falan baya yakindan cekmis 1-2 fotoyuOrbitalleri nası yarrak gibi amk salağı supraorbitalleri gayet iyi, infraları recessed bile değil ama burun bozuyor baya, maxillası ve mandibulasıda kötü değil
Hydrocortisone bayadir kullanmak istiyorum ama recete gerektiriyo mu emin degilim + cortisole seviyelerimi bozabildigini duydum ama o ashwagandha ile esitlenebiliyo galibahydrocortisone kullan buruna
en buyuk iki failon dimo bi de negatif orbital kontür. onlar harici kalan her sey iyi
Daha ince ve ucu düz olsa ascendlerdi baya bence burundanburnu o kadar kotu degil bence lens distortion falan baya yakindan cekmis 1-2 fotoyu
Normie rating olarak kac eder@miranmiranmiran pardon orbital kontür kötü değil olm ben bi an körlük yaşadım hooding negatif sadece canthal tilti de demiyom onda da sorun yok hoodingi de salla geç bi şey farkettirmiyo iyi gôrünüyon işte kısaca 6/10 falan
krem oldugu icin cok etkilemez. duz kortizon krem falan olmadigi icin sorun yok diye biliyom.Hydrocortisone bayadir kullanmak istiyorum ama recete gerektiriyo mu emin degilim + cortisole seviyelerimi bozabildigini duydum ama o ashwagandha ile esitlenebiliyo galiba
Sınıfında büyük ihtimal en iyi gözüken kişilerdensindir normielere göre, boyunda uzun siktir et takma bp falan rhino yaptır geçNormie rating olarak kac eder
tr'de htn bu foruma göre mtn veya lmtnNormie rating olarak kac eder
Anladim tesekkurlerkrem oldugu icin cok etkilemez. duz kortizon krem falan olmadigi icin sorun yok diye biliyom.

Elime para gectigi an yapilcakSınıfında büyük ihtimal en iyi gözüken kişilerdensindir normielere göre, boyunda uzun siktir et takma bp falan rhino yaptır geç

bu foruma foto atarak hayatının en büyük hatasını yaptın
Rating nerhino + spora git başka yapabileceğin bişey yok
Fazla mi kotu anlamadimbu foruma foto atarak hayatının en büyük hatasını yaptın
@Resistance. a sormak en iyisi özeldenFazla mi kotu anlamadim
yaşına göre ortalama üstü diyim 15 miş sonradan gördüm bunu gelişim güzel bence , okulumdaki 15 veledleri daha kötü duruyor ,spora git bu yaşlarda lise bitene kadar uniye adam olmus sekilde gidersinRating ne
tipin türkiye ortalamasına göre iyi benceFazla mi kotu anlamadim
Gördüğüm en valid ragebait amk5.75 neorosvu evladı 6 de adam mutlu olsun bide sanki tüm ratiolari zart zurt hesapladı 5.75 diyor sende götünün deliğinden biryerden atiyob
hareketleri sorunluydu bu yaratıgın adam gibi hareket etse kimse zorbalamazdıBu günden itibaren her yılın aralık 14 ünde gerçekleşek meşhur "OROSPU ÇOCUĞU" namı değmez "sevdigin kiz tarafindan friendzonelan delir hayatini ver chad olmak icin" tutulması.
en son foto atan birisine böyle tarife çektiler
dogru dıyonhareketleri sorunluydu bu yaratıgın adam gibi hareket etse kimse zorbalamazdı
yüz sekli güzel cok guzel potansıyleın var kanka suanda fena değilsin ama ot cekmis gibisin amk
burun chin filtrum bu üçünü fixle yeter iyisin ztn
o çakma nomination bilekliği çıkarmazsan ratelemicem
@Auchelius sanıp like bastım amk no Auchelius no likeburun disi guzel potansiyel iyi
Kaşların yandan seyrek biraz onu hallet bence