RATE + TIPS🙏🙏🙏🙏🙏🙏

D

Deleted member 230940

Iron
15 183 cm
1000036320
1000045997
1000041793

Attachments

• 1000044174.jpg
    1000044174.jpg
    1.2 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: Kayra139 and -BayHarbourButcher
5.75 neorosvu evladı 6 de adam mutlu olsun bide sanki tüm ratiolari zart zurt hesapladı 5.75 diyor sende götünün deliğinden biryerden atiyob

• JFL
  • +1
Reactions: sanktWiecz, Auchelius, Kayra139 and 4 others
Kardeşim orbitallerin benimki gibi yani yarram gibi maksillab kurdistab mandibularexcesion da var falan fistab
Bi bok bilmediğimi nası belli edebilirim diye düşünüp bunumu yazdın

5.75 neorosvu evladı 6 de adam mutlu olsun bide sanki tüm ratiolari zart zurt hesapladı 5.75 diyor sende götünün deliğinden biryerden atiyob
6 değil 5.5 da değil 5.75

Bi bok bilmediğimi nası belli edebilirim diye düşünüp bunumu yazdın
ne yazsaydım sakat orosvh evladı adamın anlamayacagi sik sik ratiolar falan mı

• +1
Reactions: Kayra139
ne yazsaydım sakat orosvh evladı adamın anlamayacagi sik sik ratiolar falan mı
Orbitalleri nası yarrak gibi amk salağı supraorbitalleri gayet iyi, infraları recessed bile değil ama burun bozuyor baya, maxillası ve mandibulasıda kötü değil

• +1
Reactions: miranmiranmiran and growthplatessss111
Orbitalleri nası yarrak gibi amk salağı supraorbitalleri gayet iyi, infraları recessed bile değil ama burun bozuyor baya, maxillası ve mandibulasıda kötü değil
Burun cok sikinti ama rhinoplasty basit ameliyat en azindan ozet olarak baba tarafinin aq

Ok

iyi görünüşlüsün boyun da iyi yapabilcegin cok bisi yok gonionlar falan kotu gibi sadece en buyuk flaw olarak genel olarak dimo eksik ama yapcak bisi yok bu forumda zaten iyi gorunumlusun
Dimorphism eksik galiba ama pretty boy hedefliyodum 15 yasinda dimo cok lazim gibi gelmedi

Gray degilim ratiolari biliyorum duz soyle
Rhino net lazım, gonionlar inwards, yüzünde striking özellik yok holow çiiks falan olsa belki kurtarırdı, çene ucun hafif geride duruyo gibi ama tam göremiyom o sidedan, dimorphizm az, çirkinde değilsen öyle aman aman yakışıklıda değilsin ama trye göre ortalamanın bi iki tık üstüsün bence

• +1
Reactions: jsbera and -BayHarbourButcher
Burun cok sikinti ama rhinoplasty basit ameliyat en azindan ozet olarak baba tarafinin aq
hydrocortisone kullan buruna
en buyuk iki failon dimo. onlar harici kalan her sey iyi sayilir

Last edited:
burnu o kadar kotu degil bence lens distortion falan baya yakindan cekmis 1-2 fotoyu

@miranmiranmiran pardon orbital kontür kötü değil olm ben bi an körlük yaşadım hooding negatif sadece canthal tilti de demiyom onda da sorun yok hoodingi de salla geç bi şey farkettirmiyo iyi gôrünüyon işte kısaca 6/10 falan

hydrocortisone kullan buruna
en buyuk iki failon dimo bi de negatif orbital kontür. onlar harici kalan her sey iyi
Hydrocortisone bayadir kullanmak istiyorum ama recete gerektiriyo mu emin degilim + cortisole seviyelerimi bozabildigini duydum ama o ashwagandha ile esitlenebiliyo galiba

@miranmiranmiran pardon orbital kontür kötü değil olm ben bi an körlük yaşadım hooding negatif sadece canthal tilti de demiyom onda da sorun yok hoodingi de salla geç bi şey farkettirmiyo iyi gôrünüyon işte kısaca 6/10 falan
Normie rating olarak kac eder

Hydrocortisone bayadir kullanmak istiyorum ama recete gerektiriyo mu emin degilim + cortisole seviyelerimi bozabildigini duydum ama o ashwagandha ile esitlenebiliyo galiba
krem oldugu icin cok etkilemez. duz kortizon krem falan olmadigi icin sorun yok diye biliyom.

Last edited:
Normie rating olarak kac eder
Sınıfında büyük ihtimal en iyi gözüken kişilerdensindir normielere göre, boyunda uzun siktir et takma bp falan rhino yaptır geç

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and growthplatessss111
ya olm şu forumda çok kürt var var ya bence birbirini irl'de farketmeden gören iki kişi var en az buradan

Sınıfında büyük ihtimal en iyi gözüken kişilerdensindir normielere göre, boyunda uzun siktir et takma bp falan rhino yaptır geç
Elime para gectigi an yapilcak😭✌️

rhino + spora git başka yapabileceğin bişey yok

• +1
Reactions: senualF
Rating ne
yaşına göre ortalama üstü diyim 15 miş sonradan gördüm bunu gelişim güzel bence , okulumdaki 15 veledleri daha kötü duruyor ,spora git bu yaşlarda lise bitene kadar uniye adam olmus sekilde gidersin

Bu günden itibaren her yılın aralık 14 ünde gerçekleşek meşhur "OROSPU ÇOCUĞU" namı değmez "sevdigin kiz tarafindan friendzonelan delir hayatini ver chad olmak icin" tutulması.

en son foto atan birisine böyle tarife çektiler

Attachments

• 5647424_251512.jpg
    5647424_251512.jpg
    23.9 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Zodiac
Gördüğüm en valid ragebait amk

• JFL
Reactions: ascendantwill and why not me?
Bu günden itibaren her yılın aralık 14 ünde gerçekleşek meşhur "OROSPU ÇOCUĞU" namı değmez "sevdigin kiz tarafindan friendzonelan delir hayatini ver chad olmak icin" tutulması.

en son foto atan birisine böyle tarife çektiler
hareketleri sorunluydu bu yaratıgın adam gibi hareket etse kimse zorbalamazdı

• +1
  • JFL
Reactions: senualF, Serialsuicide and patlatgelsin
burun disi guzel potansiyel iyi

• +1
Reactions: jsbera
sub3

• +1
Reactions: elemancomeback31 and Auchelius
Mmtn