![melih](/data/avatars/l/92/92775.jpg?1736727635)
melih
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nicinOver
kaşlarını yanlış almışsın asimetri oluşmuşparam sadece dolgulara yetiyor yardim edin
Gözleri okadar problem değil yagözler çok problem ya over
doğu efendi bir adamsın sohbetin güzel bozma kendini kardeşim yaçok elansın benim gibi chad olman için aannen ve baban gençken sikişecek ve onlarda dna sı iyi oalcak
Sınırda htnparam sadece dolgulara yetiyor yardim edin
Adam salak videonun sonlarını izle ışığın altına geçince tipi iyilesmis keşke videoyu ful ışıkta cekseymisLow htn - high mtn
Sana onerilecek pek bişey yok baya maxxed gorunuyorsun zaten dolgu falan da yaptırma hardmax olmadan şu anda bulunduğun ratein ötesine gecmen zor. Yanaklarini da ısırma daha iyi gozukursunparam sadece dolgulara yetiyor yardim edin
Gözler mid. Adama hardmax önerecek olsam ilk olarak upper kantoplasti onerirdim.Gözleri okadar problem değil ya
boy 182 warrior cut dusunuyorum vizeler bittigindekaşlarını yanlış almışsın asimetri oluşmuş
sakal çok yakışır sana
saç stilin ile anlının ortasını biraz daha kapatmayı düşünebilirsin, ama beğendim saç stilini
yanaklarını ısırdığın zaman dudaklarını çok birleştirme arada aralık bırak kötü görünüyor yoksa.
dudaklara dolgu düşünebilirsin.
burnun çok geniş onun için bişeyler yapmaya çalış rino düşünebilirsin (ışık yüzünden yanlış görmediysem)
ben sana HTN+ (türkiyede) veririm boyunda 178 üzeriyse yoldan geçen kızla sohbet kurup numarasını alabilirsin sen
güzel giyinmen de önemli tabi hocam.
boy 182 warrior cut dusunuyorum vizeler bittigindeyi
AlakayokJohnny depp gençlik
burada beynini sqerler usta çok takılma. görünüşün yeterli iyisinparam sadece dolgulara yetiyor yardim edin
tr forumu tarihi boyunca hatrı sayılır tek cümle.“hMmH dostum yüzündeki sikko bok era ve çenendeki bilmem ne yarrak kemiği çok low its oveeeeeaarrr”
Oğlum model olmayacaksanız şu psl skalası mıdır kimin hangi gavurun icat ettiği boku bu kadar önemsemeyin. Model olmayacaksan iki şey var çirkin misin yakışıklı mı? yakışıklısın boyunda 80+ siktir git hayatına bak. Saç ve kaşı düzelt bide yüzünü ısırma yeter aq
Model olmayacaksan da o ozellikler direk insanların sana bakış açısını da etkiliyor %100 değil ama önemli bir rol oynuyor“hMmH dostum yüzündeki sikko bok era ve çenendeki bilmem ne yarrak kemiği çok low its oveeeeeaarrr”
Oğlum model olmayacaksanız şu psl skalası mıdır kimin hangi gavurun icat ettiği boku bu kadar önemsemeyin. Model olmayacaksan iki şey var çirkin misin yakışıklı mı? yakışıklısın boyunda 80+ siktir git hayatına bak. Saç ve kaşı düzelt bide yüzünü ısırma yeter aq
Adama böyle diyorsun çünkü belirgin failosu yok kemikleri iyi yerleşimi iyi dudak burun iyi ratiolar iyi bu yüzden yakışıklı“hMmH dostum yüzündeki sikko bok era ve çenendeki bilmem ne yarrak kemiği çok low its oveeeeeaarrr”
tamamdır kardeşim bazen canım sıkılıyor öyle ayzasım geliyorda yazmam bir dahadoğu efendi bir adamsın sohbetin güzel bozma kendini kardeşim ya
burdaki boş adamlar gibi boş cümleler kurma kendini bozma seviyodum ben seni toparlan bro
heteroseksüelim dostum erkeklerin yüzlerine 10 dakikadan fazla bakıp kağıt kalemle analiz yapmıyorum, ilk baktığında iyiyse iyi kötüyse kötü belli oluyor tabii 7/24 edgelemekten beyni çürümüş loksmeksçi değilsenAdama böyle diyorsun çünkü belirgin failosu yok kemikleri iyi yerleşimi iyi dudak burun iyi ratiolar iyi bu yüzden yakışıklı
Tamam adamın özellikleri+ratiolari iyiyse ilk bakışta fark ediliyor zaten kötüyse de hemen fark ediliyor ben kimseyi 10 dakika analizlemiyorum fotolarina 30 saniye bakarak göz karari konusuyorunheteroseksüelim dostum erkeklerin yüzlerine 10 dakikadan fazla bakıp kağıt kalemle analiz yapmıyorum, ilk baktığında iyiyse iyi kötüyse kötü belli oluyor tabii 7/24 edgelemekten beyni çürümüş loksmeksçi değilsen
Kimse 10 dk analiz yapmıyor kysheteroseksüelim dostum erkeklerin yüzlerine 10 dakikadan fazla bakıp kağıt kalemle analiz yapmıyorum, ilk baktığında iyiyse iyi kötüyse kötü belli oluyor tabii 7/24 edgelemekten beyni çürümüş loksmeksçi değilsen
bos yapma şişko cüceçok elansın benim gibi chad olman için aannen ve baban gençken sikişecek ve onlarda dna sı iyi oalcak
hayırdır la öldürürüm seni amına koyayımbos yapma şişko cüce
sınırda low htn para biriktir azıcık ugrassan hardmaxx ile mid - high htn cok rahat olursun sahsen dusuncem buparam sadece dolgulara yetiyor yardim edin
ne önerirsin hardmaxxsınırda low htn para biriktir azıcık ugrassan hardmaxx ile mid - high htn cok rahat olursun sahsen dusuncem bu
İngilizce kismina paylaş tum profillerini onlar yardımcı olsunne önerirsin hardmaxx