Rate + Yardım

bozkurt

bozkurt

Iron
Saygılar dostlar 16 (+ 5 ay) yaşındayım boy 196 kilo 85 fizik baya averaj ne kadar potansiyel var ne yapmam lazım (Rhino allahın emri)

Aktif yaptığım softmaxxler
Spor, 20mg accutane (burunu küçültüp akneyi temizlemek için), microneedling eyebrows + rosemary oil, ashwaganda + mag/zinc/calcium supplement + d3k2 ve invisalign braces aldım crossbite için başka öneri var mı

Hala kemik gelişmesi gibi bi umudum var ne kadar maxxlayabilirim şu an ratingim ne ve max achievableyeceğim ne
Puberty geç geçirmeye başladığım için hala umut olduğuna inanmak istiyorum bana biraz lifefuel verin

İlk foto 9 ay önce, İkincisi 5 Ay önce, Geriye kalanlar Bugün

@ER enjoyer , @maarda

Attachments

• IMG_6467 (1).jpg
    IMG_6467 (1).jpg
    1.7 MB · Views: 0
  • IMG_0351.jpg
    IMG_0351.jpg
    1.1 MB · Views: 0
  • IMG_0352.jpg
    IMG_0352.jpg
    1.1 MB · Views: 0
  • IMG_0355.jpg
    IMG_0355.jpg
    1 MB · Views: 0
  • IMG_0357.jpg
    IMG_0357.jpg
    985.5 KB · Views: 0
  • IMG_0359.jpg
    IMG_0359.jpg
    1 MB · Views: 0
  • IMG_4249.jpg
    IMG_4249.jpg
    1.6 MB · Views: 0
öncelikle böyle bir sitede yüzünün her açıdan fotoğrafını paylaştığın için seni tebrik etmek isterim

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, szolliontaraelis, temelyeterliliktest and 9 others
  • So Sad
  • +1
Reactions: oguzk and Deleted member 44464
öncelikle böyle bir sitede yüzünün her açıdan fotoğrafını paylaştığın için seni tebrik etmek isterim
Adamın kötü içerikli bir paylaşımı yoksa sorun olmaz

Kanka soğan ye testo artyırmak için pct donemındr baya ısıme yaradı

• +1
  • JFL
Reactions: szolliontaraelis, oguzk, Dathomirian Zabrak and 2 others
Saygılar dostlar 16 (+ 5 ay) yaşındayım boy 196 kilo 85 fizik baya averaj ne kadar potansiyel var ne yapmam lazım (Rhino allahın emri)

Spor, 20mg accutane (burunu küçültüp akneyi temizlemek için), microneedling eyebrows + rosemary oil, ashwaganda + mag/zinc/calcium supplement + d3k2 ve invisalign braces aldım crossbite için başka öneri var mı

Hala kemik gelişmesi gibi bi umudum var ne kadar maxxlayabilirim şu an ratingim ne ve max achievableyeceğim ne
Puberty geç geçirmeye başladığım için hala umut olduğuna inanmak istiyorum bana biraz lifefuel verin

@ER enjoyer , @maarda
Sakal+D3 k2(late bloomersan iş yapar)+Zinc+Dht için creatine cart curt roide giribeliyorsanda sustanon mustaynon sor bişeyler anguta dostoya sana dimorfi lazım

• +1
Reactions: bozkurt
Sakal+D3 k2(late bloomersan iş yapar)+Zinc+Dht için creatine cart curt roide giribeliyorsanda sustanon mustaynon sor bişeyler anguta dostoya sana dimorfi lazım
cyclea giricektimde yks var ona harcayabileceğim vakit yok dershane cart curt umarım late bloomerımdır

Yüzün niye tanıdık amk sanki başka konu açmıştın

400 kez neden konu açıyoruz ag ilk konunda 1000 tane öneri vermişlerdi zaten

• +1
Reactions: Ashoimex and oguzk
boyunuzun kısa olmasından dolayı incel olduğunuzu zannediyorsanız bu elemanı hatırlayın ne kadar çekicisinde bile taşşak geçilmiş side profil çıkartması olan bir adam,boyu 196 gigantic seviye boyu var ve incel high inhib.Yan yana dursanız cocuk gıbı hıssedeceksınız bu adamla ve ona rağmen bu adam kadınlara kendisinin koruyucu güçlü ve erkek olduğunu hissetiremiyor

• JFL
  • +1
Reactions: kurabiyecanavari31 and oguzk
Yüzün niye tanıdık amk sanki başka konu açmıştın
eski bir hesapta bir kaç ay önce açmıştım hesabı sildim sonra tekrar açma kararı aldım

boyunuzun kısa olmasından dolayı incel olduğunuzu zannediyorsanız bu elemanı hatırlayın ne kadar çekicisinde bile taşşak geçilmiş side profil çıkartması olan bir adam,boyu 196 gigantic seviye boyu var ve incel high inhib.Yan yana dursanız cocuk gıbı hıssedeceksınız bu adamla ve ona rağmen bu adam kadınlara kendisinin koruyucu güçlü ve erkek olduğunu hissetiremiyor
yüzüm böyleyken boyun önemi ne dost

yüzüm böyleyken boyun önemi ne dost
Dostum yüzün senin 0 appeal değil kaşların gözlerin iyi bir rhinoya mtn olursun şuanda high ltn bir surata sahipsin türkiyede suratın yine ortalama-ortalama üstü dost acıyı değil gerçeği söyler bir kadını sadece suratınla tavlayabilcek bir surata sahip değilsin ama çok rahat birşekilde kadın tavlayabileceğin boy faktörün var

Dostum yüzün senin 0 appeal değil kaşların gözlerin iyi bir rhinoya mtn olursun şuanda high ltn bir surata sahipsin türkiyede suratın yine ortalama-ortalama üstü dost acıyı değil gerçeği söyler bir kadını sadece suratınla tavlayabilcek bir surata sahip değilsin ama çok rahat birşekilde kadın tavlayabileceğin boy faktörün var
son bir kaç ayda benden hoşlanan kişiler oldu ancak benim derdim o değil bu sene zaten yks senem ve boş geçirmek istiyorum ve düzeltebildiğim flawları düzeltmek istiyorum derdim tam anlamıyla kadın tavlama değil kendimi geliştirme ve aynada kendi yüzüme baktığımda iğrenmeme

Screenshot 137
Screenshot 139
Screenshot 136

Karıştırıyorsun cikartmasi olan adam bu. Bu tiradi açan da farkli

@ER enjoyer , @maarda
Rino olma. Bimax ol çene zayıf rinoyu olursan burnunun yandan görünümü de düzelir. Kemiğin bu saatten sonra gelişmez suratini da pek bişey kurtarmaz. Boy çok iyi su an bile slaylemen gerekiyor bu boyla kafayı yorma looksmax ile

196 boyum olcak varya

Rino olma. Bimax ol çene zayıf rinoyu olursan burnunun yandan görünümü de düzelir. Kemiğin bu saatten sonra gelişmez suratini da pek bişey kurtarmaz. Boy çok iyi su an bile slaylemen gerekiyor bu boyla kafayı yorma looksmax ile
Bimax ol demek kolayda olması öylemi milyonlar bayılman gerekiyo

sex offender pheno

rhinoyuda bimaxide yaptırıcam ancak rhino daha yakın süreç içerisinde olacak zaten nefes alımındada sıkıntı çıkarıyor
Bimax ol demek kolayda olması öylemi milyonlar bayılman gerekiyo
para sıkıntı değil aileyi ameliyat olmaya ikna etmesi sıkıntı onuda hallettim bile

196 boyum olcak varya
yine gotune pandik atacaklar dostum bir sey degismeyecek

trde 175ustuysen ve saglam vucudun varsa yine sikersin, lowinhib takilmaniz gerek biraz aq otistikleri sizi

• +1
Reactions: Tornoviaa and maarda
yine gotune pandik atacaklar dostum bir sey degismeyecek

trde 175ustuysen ve saglam vucudun varsa yine sikersin, lowinhib takilmaniz gerek biraz aq otistikleri sizi
kanka ben sikişten bahsetmiyorum ki 196 boy 140kg + mafyamaxxing yapcaksın sonsuz smv tanrı mod