![.realantoniomontana](/data/avatars/l/107/107684.jpg?1732040413)
.realantoniomontana
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yolda görsem balgamla mevlanaya ceviririm seni sorry
Şu newgenleri yollayamiyomuyuzYolda görsem balgamla mevlanaya ceviririm seni sorry
FloodYolda görsem balgamla mevlanaya ceviririm seni sorry
yapay zekaya yazdırmışsın veya bir makaleyi türkçeye çevirmişsin gibi geldi bana?Bu arada
Şu anda 2 işte çalışıyorum:
Tamam güçlü bir vücudum var
174,5 yükseklik+kaldırmamaxx (3cm)
Framemaxx (toplu)
Kas kütlemden dolayı uzun görünüyorum
Ve hile yapıyorum, hayatın şifresini buldum
Tony Montana gibi uzun boylu görünmek için siyah bir gömlek ve siyah pantolon giyiyorum ve yüz hatlarımın erkeksi olduğunu söylüyorlar, sonuçta 120iq'im
Sabah 8'den akşam 4'e kadar kolay değil
16.00'dan sonra işlem yapma
Türü Güçlü mtn-düşük htn
Ve ioimaxx'tan satın alıyorum. O gün sevgilisi olan örtülü kız nedense bana iş verdi. İnsanlar “iyi iş” ve “Günde 2 işi nasıl halledebilirsin?” diyor. onlar söylüyor. O sorar. İşimden 7000₺, kurumsal işlerden 22,5 bin kazanıyorum. Sürekli kendimi geliştirmeye çalışıyorum ve nedense ticaret yaparken kızlardan ioi alıyorum
"Hayatım yokmuş gibi çalışıyorum kardeşim, para her şeydir
Realantoniomontananin kim olduğunu bilmeyen baska biriyapay zekaya yazdırmışsın veya bir makaleyi türkçeye çevirmişsin gibi geldi bana?
kendini açıklamaktan yola çıkarsak baya özgüvenli bir önizlenim vermek istiyorsun sebebi nedir?Realantoniomontananin kim olduğunu bilmeyen baska biri
YA BU BEN DEĞİLİM FLOOD FLOODkendini açıklamaktan yola çıkarsak baya özgüvenli bir önizlenim vermek istiyorsun sebebi nedir?
kendini başarmış gibi göstermek istiyorsun, neden? travman mı var?
ilk başta tipini ratelememizi istiyorsun fakat sonra paran olduğunu çalıştığını ve kızlardan ioi aldığını belirtiyorsun, tipinle ilgili özgüven sorunların mı var ? o yüzden mi başka şeylerle desteklemeye çalışıyorsun kendini?
seni anlamadım umarım sen ne istediğini anlamışsındır.
Kardes kusura bakma newgen olduğum icinYA BU BEN DEĞİLİM FLOOD FLOOD
Bu adam değil başka birisini taklit ederek taşşak geçiyorkendini açıklamaktan yola çıkarsak baya özgüvenli bir önizlenim vermek istiyorsun sebebi nedir?
kendini başarmış gibi göstermek istiyorsun, neden? travman mı var?
ilk başta tipini ratelememizi istiyorsun fakat sonra paran olduğunu çalıştığını ve kızlardan ioi aldığını belirtiyorsun, tipinle ilgili özgüven sorunların mı var ? o yüzden mi başka şeylerle desteklemeye çalışıyorsun kendini?
seni anlamadım umarım sen ne istediğini anlamışsındır.