Arif
Mogger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Htn in karabağHtn veya mtn ola bilirmi ?
178boyu kac
17y 178 boyboyu kac
Buyuk burunda sozmu kanka kocaman amknarrow jaw büyük burun hafif asimetri var framecel gibi duruyor mtn derim
MtnView attachment 3469707Arkadaşìmi rateleyin
bu adam bitmisView attachment 3469707Arkadaşìmi rateleyin
Overmi?bu adam bitmis
NosecelView attachment 3469707Arkadaşìmi rateleyin
yunan geni mi var
Iyi biseymi?yunan geni mi var
iyi kotu diye bisey yok var mi yok muIyi biseymi?
Yokiyi kotu diye bisey yok var mi yok mu
o zaman iranid pheno
Amino zaman iranid pheno
Vazgeçtim mtn değilmiş high ltn
High ltn -low mtnView attachment 3469707Arkadaşìmi rateleyin
Bende oyle dusunuyorumHigh ltn -low mtn
Appeal 0 amaBende oyle dusunuyorum
Psl otistigi geldi yine adam high mtn amk bi rinoya bakar ascendlemesiBende oyle dusunuyorum
High mtn değilPsl otistigi geldi yine adam high mtn amk bi rinoya bakar ascendlemesi
Gormuyon mu uzun orta surat dudak küçük dar burnu da büyük rhnio da gerekecek
Sen ne ratelersin peki agakimse ratelemeyi bilmiyo biri götten pheno falan sallıyo ne komik la suan buranın durumu
Psl otistikliğiyle alakası yok buna yüksek verende vardır asıl kız gözünden baksana buna mesela trustmebronun kapalı şişman bacısını domaltıp siktikten sonra ne olurPsl otistigi geldi yine adam high mtn amk bi rinoya bakar ascendlemesi
Göz dudak burun bir de midface bunlar göze çarpar. Asimetri aşırı derecede değilse göze çarpmazAga bence göze batan 2 kusuru var bir burun iki asimetri burun çözülür asimetri fotolarda belli olsa da günlük hayatta kimse dikkat etmiyor yani rahat htn potansiyel var bence
Gözde ne problem varGöz dudak burun bir de midface bunlar göze çarpar. Asimetri aşırı derecede değilse göze çarpmaz
Gözde problem yok sadece birbirine yakın o da dediğim gibi midface ile alakalıGözde ne problem var
Midface'i 1.16 çok fazlaUzun orta surat
high mtn in mumbai amq ltn elemanPsl otistigi geldi yine adam high mtn amk bi rinoya bakar ascendlemesi
High ltn - low mtnView attachment 3469707Arkadaşìmi rateleyin