brutalpilled
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yuz asimetrisi icin forumdaki guidelara bak bide alnini kapatacak fringe modeller tercih et
Leanmax yaparsam ne olurum?Yuz asimetrisi icin forumdaki guidelara bak bide alnini kapatacak fringe modeller tercih et
Overall low mtn
Goatee ascendletir baya lightskin larplarsan snowbunny hatunlar dusebilir
Leanmaxx&goatee mtn+ yaparLeanmax yaparsam ne olurum?
yani htn?Leanmaxx&goatee mtn+ yapar
htn zoryani htn?
high mtn olurmu knkhtn zor
you’ll be stuck in (mtn) prison without hardmaxxhigh mtn olurmu knk
Fuck asymmetryyou’ll be stuck in (mtn) prison without hardmaxx
Ilk foto unfraudedİlk foto en az mid mtn lean ol
2. Fotoda özürlü gibi çıkmışsın 1.fotoğraftaki gibiysen mid mtn. Potensiyal var leanmax yapIlk foto unfrauded
Teşekkurler abim2. Fotoda özürlü gibi çıkmışsın 1.fotoğraftaki gibiysen mid mtn. Potensiyal var leanmax yap
Ben turk kizlara gidiyorum neden bilmiyorumGoatee ascendletir baya lightskin larplarsan snowbunny hatunlar dusebilir
RopeBen turk kizlara gidiyorum neden bilmiyorum
Turk kizlara gittigim kötumuRope
Abd de icinde tr gecen hicbiseyle muhatap olmamalisin amkTurk kizlara gittigim kötumu
Doğru neden yapiyorum bilmiyorumAbd de icinde tr gecen hicbiseyle muhatap olmamalisin amk
Ortamaladan yüksek olabilirmiyim bunlari yapdikdan sonrayağ oranını düşür + saçını arkaya atma diğer türlü daha çok yakışıyor
Leanmax yaparsam ortamaladan yuksek olabilirmiyim? Turkiyeye hep tatil icin gidiyorum1-Leanmaxx yap
2- Saç şeklini ilk fotodaki gibi ayarla genel olarak
3- Eğer orada zorlanıyorsan buraya gel 180+mtn+abd pasaportu ile burada sikemeyeceğin hiiiiiç bir kız yok harem falan kurarsın ama orada ortalama takılırsın
kanka şu an bile bence ortalamadan yükseksin tr de hele abd pasaportun var aq kızlara abdde yaşıyorum falan desen sikine atlamaya sıraya gelirler betabux falanda hissetme çünkü boyun ort üstü tipinde buralara göre iyi yani burada 0 sıkıntı yaşarsın amkLeanmax yaparsam ortamaladan yuksek olabilirmiyim? Turkiyeye hep tatil icin gidiyorum
çoğu kişi lean değil özellikle amerikada daha fazladır diye düşünüyorum,çok boktan genetiklerin kemiklerin yoksa evet olabilirsinOrtamaladan yüksek olabilirmiyim bunlari yapdikdan sonra
Teşekkurler knkçoğu kişi lean değil özellikle amerikada daha fazladır diye düşünüyorum,çok boktan genetiklerin kemiklerin yoksa evet olabilirsin
Htn olamazsinyani htn?
Neden olamam? Hersey iyi sadece symetri iyi degil ve lower lip. Diğer psl lerde Cok daha fazla kotu seyler var ama gene chadler, anlamiyorumHtn olamazsin
Harmony diye bi olay var kral ondan öyleler birde yuz ozellikleri ve health indicutorle alakaliNeden olamam? Hersey iyi sadece symetri iyi degil ve lower lip. Diğer psl lerde Cok daha fazla kotu seyler var ama gene chadler, anlamiyorum
Kizlara gore guzel olamazmiyim? Hersey bitti.Harmony diye bi olay var kral ondan öyleler birde yuz ozellikleri ve health indicutorle alakali
its over intihar et seri ak oğlu seni köpürttü gece gece lan abdde yaşıyorsun amk yaKizlara gore guzel olamazmiyim? Hersey bitti.