Rateleyip öneri verirmisiniz? 17 5’11 96.5 KG amerikada yaşıyorum

brutalpilled

brutalpilled

.
IMG 1281
IMG 1734

Yuz asimetrisi icin forumdaki guidelara bak bide alnini kapatacak fringe modeller tercih et

Overall low mtn

Goatee ascendletir baya lightskin larplarsan snowbunny hatunlar dusebilir
Leanmax yaparsam ne olurum?

Amerikadasın para kazanmaya bak hardmax için

• +1
Reactions: Ashoimex and brutalpilled
İlk foto en az mid mtn lean ol

• +1
Reactions: brutalpilled
türkiyede mtn+ ama amerikada ltn o boyla dating appte zor iş yaparsın 5 11 yerine 6 civarı yaz aq karıları slut zaten orada git partile sikiş baba

yağ oranını düşür + saçını arkaya atma diğer türlü daha çok yakışıyor

• +1
1-Leanmaxx yap
2- Saç şeklini ilk fotodaki gibi ayarla genel olarak
3- Eğer orada zorlanıyorsan buraya gel 180+mtn+abd pasaportu ile burada sikemeyeceğin hiiiiiç bir kız yok harem falan kurarsın ama orada ortalama takılırsın

• +1
1-Leanmaxx yap
2- Saç şeklini ilk fotodaki gibi ayarla genel olarak
3- Eğer orada zorlanıyorsan buraya gel 180+mtn+abd pasaportu ile burada sikemeyeceğin hiiiiiç bir kız yok harem falan kurarsın ama orada ortalama takılırsın
Leanmax yaparsam ortamaladan yuksek olabilirmiyim? Turkiyeye hep tatil icin gidiyorum

Leanmax yaparsam ortamaladan yuksek olabilirmiyim? Turkiyeye hep tatil icin gidiyorum
kanka şu an bile bence ortalamadan yükseksin tr de hele abd pasaportun var aq kızlara abdde yaşıyorum falan desen sikine atlamaya sıraya gelirler betabux falanda hissetme çünkü boyun ort üstü tipinde buralara göre iyi yani burada 0 sıkıntı yaşarsın amk

ama usada bilmem kral oraları kendin düşün biz sirkiyedeyiz anlatabiliyor muym kral ama oradada ortalamadasın bence

• Woah
Ortamaladan yüksek olabilirmiyim bunlari yapdikdan sonra
çoğu kişi lean değil özellikle amerikada daha fazladır diye düşünüyorum,çok boktan genetiklerin kemiklerin yoksa evet olabilirsin

• +1
çoğu kişi lean değil özellikle amerikada daha fazladır diye düşünüyorum,çok boktan genetiklerin kemiklerin yoksa evet olabilirsin
Teşekkurler knk

• +1
Reactions: maarda
Neden olamam? Hersey iyi sadece symetri iyi degil ve lower lip. Diğer psl lerde Cok daha fazla kotu seyler var ama gene chadler, anlamiyorum
Harmony diye bi olay var kral ondan öyleler birde yuz ozellikleri ve health indicutorle alakali