kecmanstien
Iron
18 yaş 185 boy 72 kilo ratingim ne? potansiyal ne eksilerim ne artılarım ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Biraz kilo ver, biraz da HGH al herhalde.18 yaş 185 boy 72 kilo ratingim ne? potansiyal ne eksilerim ne artılarım ne?
Kafa ve yüz yapın neanderthallere benziyor ama çene ucunu ve zygolarını beğendim bana göre çekiciliğin var. Mtn18 yaş 185 boy 72 kilo ratingim ne? potansiyal ne eksilerim ne artılarım ne?
He is TurkishLHTN, you arap?
evet bu doğru ön profili nasıl maxlayabilirim enazından htn ascendlenmek istiyorum. sizce burnum büyük mü rhino düşünebilirim yada başka ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorumside htn front high mtn
Burnun hafif geniş ama rhinoya gerek yok.evet bu doğru ön profili nasıl maxlayabilirim enazından htn ascendlenmek istiyorum. sizce burnum büyük mü rhino düşünebilirim yada başka ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
ödem atarsam küçülür mü sence? bu arada büyük ihtimalle maxillam biraz düz olduğu için gülerken burnumun ucu aşşağı düşüyor ve kemerli bi burun gibi gözüküyor burunun ucuna fillerla havaya kaldırmak mı mantıklı yoksa thumbpullingi 6 ay deneyip risk almak mı mantıklı?Burnun hafif geniş ama rhinoya gerek yok.
Thumbpulling cope.burun ucu düşmüyodur burun kanatları zygomatikusla birlikte yukarı kalkiyodur benimde öyle büyük ihtimalle genişleme de var. Küçük estetiklerle düzeltilir o sıkıntı değil de filler geçici bı çare değmez bence.odem atarsan bilmiyorum da burnun yüzün için uygun. Odem atarak çok bı küçülme olmaz ama kremler falan satılıyordu ismini unuttum onlardan sürersen deriyle birlikte incelir kral bende yapcamödem atarsam küçülür mü sence? bu arada büyük ihtimalle maxillam biraz düz olduğu için gülerken burnumun ucu aşşağı düşüyor ve kemerli bi burun gibi gözüküyor burunun ucuna fillerla havaya kaldırmak mı mantıklı yoksa thumbpullingi 6 ay deneyip risk almak mı mantıklı?
Brom seni burda görürmüydüm ben ya gönlümün chadi18 yaş 185 boy 72 kilo ratingim ne? potansiyal ne eksilerim ne artılarım ne?
seni yerim canım ama kim olduğunu bilmiyomBrom seni burda görürmüydüm ben ya gönlümün chadi
Keroseni yerim canım ama kim olduğunu bilmiyom![]()
Stucked mtn gibi pek bi ascend beklenmez diye dusunuyorum18 yaş 185 boy 72 kilo ratingim ne? potansiyal ne eksilerim ne artılarım ne?
şuanki planlarım kemik yoğunluğumu arttırıp hayvani derecede debloat olmak frame genişletmek shoulder spamlayarak ve textmaxx belki yeşil contanct lens tercih edebilirim coloringime uyduğunu düşünürsem şuan k2 overdose alıyorum ascend yakındırStucked mtn gibi pek bi ascend beklenmez diye dusunuyorum
Kemik yoğunluğun senin uğraşmanla değişecek bişey değil haberin olsun o aldığın k2 vitaminide bi sikime yaramayacak ve zaten sorun kemik yoğunluğunda veya göz renginde değil harmonydeşuanki planlarım kemik yoğunluğumu arttırıp hayvani derecede debloat olmak frame genişletmek shoulder spamlayarak ve textmaxx belki yeşil contanct lens tercih edebilirim coloringime uyduğunu düşünürsem şuan k2 overdose alıyorum ascend yakındır