raton abumden manyak gatekeep bilgiler

yadih

yadih

duh/cuh
@Ratonnn sponsor almayamı çalışıyon kral

Attachments

• Screenshot_2025-07-12-22-18-08-881_com.zhiliaoapp.musically.png
    Screenshot_2025-07-12-22-18-08-881_com.zhiliaoapp.musically.png
    104.3 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 2 others
bu lavuga inanan varmı jfl

• +1
Reactions: menas
@Ratonnn sponsor almayamı çalışıyon kral

latif bile grizzonedan almış amk şansımızı deneyelim dedik

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, orbitalover, MogEater and 2 others
latif bile grizzonedan almış amk şansımızı deneyelim dedik
dene babus seninde hakkın latif orospusu nasıl alabiliyor amk kendisimi yazdı acaba

• +1
Reactions: Ratonnn
dene babus seninde hakkın latif orospusu nasıl alabiliyor amk kendisimi yazdı acaba
sanırım hikayesinde creatine ile ilgili bir şeyler söylemiş sonra biri buna ulaşmış sponsorluk düşünür müsün diye öyle almış nasip olursa bizde alıcaz alırsam birinize protein tozu hediye edicem aq

sanırım hikayesinde creatine ile ilgili bir şeyler söylemiş sonra biri buna ulaşmış sponsorluk düşünür müsün diye öyle almış nasip olursa bizde alıcaz alırsam birinize protein tozu hediye edicem aq
la yok ne vercekler amk bu latifede citrulin bide arjinin göndermişler heralde çok siklemiyorlar yüksek ihtimal

• +1
Reactions: Ratonnn
raton rpmi yapıyo ttde yoksa ciddimi bu

creatine ve d3 su tutumunu ve dolayli olarak kas hacmini ve steminasini artiyor, 20gr crearine 10k iu d3 2 ay filan kullanip test etmek lazim.

creatine ve d3 su tutumunu ve dolayli olarak kas hacmini ve steminasini artiyor, 20gr crearine 10k iu d3 2 ay filan kullanip test etmek lazim.
20 gram creatinin pek bi etkisini olacağını sanmıyorum bir kaç çalışmada o şekilde deniyorlardı ama beyin içindi o
overdose yapmanın kas gelişimine bir etkisi yok böbrekleri yoruyor sadece
onun dışında kendim denedim yaklaşık 2 ay düzenli mass gainer, whey, creatine, d3k2, çinko, magnezyum bir kaç tane daha supplement kullandım gelişime baya bir etkisi oldu çoğu arkadaşa fark atmıştım kütlede kazanmıştım normale göre

• Love it
Reactions: pashanimair