Ratonu severdim

Acheron_v

Acheron_v

Iron
Raton İzmire geleceğimi duyunca bilerek ghostlayıp küstü benle,gelmeden önce hergün aga sana et aldım şunu bunu aldım palavra sıkıyodu,ee geliyorum dedim ghostlafı bilerek küstü benle,izmirden dönünce barışmaya çalışırsın gene,sana çok değer veriyodum seni çok seviyodum seni öz kardeşimden ayırt etmiyordum tipin boyun sunun bunun önemli değil sadece sevdiğim bir arkadaşım ile buluşmak istiyordum ama sen hala devam ediyorsun manipüle ve yalanlar devam et

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: urlordd, Kayra139, Ratonnn and 4 others
Images 1

• JFL
Reactions: churmaxxed, senualF and Deleted member 271452
LAN BURASI IZDIVAC PROGRAMI MI

• JFL
Reactions: yadih, susisesi, churmaxxed and 5 others
Rotan tiktokcel oldugunu biliyom bide kalpten gidiyodu onu biliyom ama zeki bi eleman tiktoktaki tayfanin malligindan yararlanip moneymaxin amina koydu vergide odemiyo pust:lul:

• +1
Reactions: kobain
Rotan tiktokcel oldugunu biliyom bide kalpten gidiyodu onu biliyom ama zeki bi eleman tiktoktaki tayfanin malligindan yararlanip moneymaxin amina koydu vergide odemiyo pust:lul:
Katılıyorum

Bende tiktokcelim aga

Bende tiktokcelim aga
Foruma tiktokceller kabul gormedi mi zaten amk @kurdistan tirad acinca resmi olarak tiktokcellerin foruma kabulu gerceklesti

Foruma tiktokceller kabul gormedi mi zaten amk @kurdistan tirad acinca resmi olarak tiktokcellerin foruma kabulu gerceklesti
Ben ilk açıklamada alındım

Ben ilk açıklamada alındım
Kanka sana karşı biraz yargım vardıda çok masum mal bi tipleme gibisin amk yayinlarda orga gelin felan demesen iyiydi dediğim olayda o değil zaten chalomla ratonu bi ara tiktokcel oldugu için subforumda taslamislardi ondan bahsediyorum tiktokcellere karşı genel hate vardı

• JFL
Reactions: pashanimair
Kanka sana karşı biraz yargım vardıda çok masum mal bi tipleme gibisin amk yayinlarda orga gelin felan demesen iyiydi dediğim olayda o değil zaten chalomla ratonu bi ara tiktokcel oldugu için subforumda taslamislardi ondan bahsediyorum tiktokcellere karşı genel hate vardı
Aga emin ol sadece tt de yayın açıp video atıyorum gerisi futbolum ve okulum

• +1
Reactions: Kayra139 and hanma lover
tr subun ıslahat fermanı geri çekin şunu aq kabul görmesinler

• JFL
Reactions: bre3001, szenn, kurdistan and 9 others
tr subun ıslahat fermanı geri çekin şunu aq kabul görmesinler
Modlugu almasalar tiradi silerdin ne güzel amk:lul:

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, Ratonnn and 1 other person
@Ratonnn aciklama bekliyoruz

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, churmaxxed, pashanimair and 3 others
@Ratonnn aciklama bekliyoruz
eve yeni geldim bu ne amk adam thread atmış bayılcam şimdi gülmekten 90JKOĞAWETBO0ĞIQ2OPĞWEÖ5B>@£#½>}|}}}}}}}}}}}}}}}}}}}\¨}}}

• JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius and Yagiz8928
eve yeni geldim bu ne amk adam thread atmış bayılcam şimdi gülmekten 90JKOĞAWETBO0ĞIQ2OPĞWEÖ5B>@£#½>}|}}}}}}}}}}}}}}}}}}}\¨}}}
Yav ruzgar topla su orospu cocugu tiktokcel elemanlari ve infaz et yoksa ilk senin kellen uçacak

• +1
  • So Sad
  • Woah
Reactions: churmaxxed, pashanimair, Kayra139 and 1 other person
Yav ruzgar topla su orospu cocugu tiktokcel elemanlari ve infaz et yoksa ilk senin kellen uçacak
OGLUM COK UTANC VERICI BİRİ SUNU YOK ETSİN doxxtan reportlasam sildirtsem olmaz mı bu yabancılar bi bok anlamaz amk

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
binary attı beyler acın bakın

• JFL
Reactions: Auchelius
OGLUM COK UTANC VERICI BİRİ SUNU YOK ETSİN doxxtan reportlasam sildirtsem olmaz mı bu yabancılar bi bok anlamaz amk
@Resistance. @Yagiz8928 @Auchelius

• JFL
  • Woah
Reactions: Resistance., Yagiz8928 and Auchelius
Senin tanidigin yok muydu amkna kodugum mogeater’ı da mod yapacaktin sen bide

• +1
hee dur ona yazayım da bunlar banlansın amk

• +1
Reactions: Auchelius and Yagiz8928
Mogeater tr subu kapatmaliyiz diyodu mod olsa var ya hitlere dönüşürdü

• JFL
  • Woah
Reactions: churmaxxed, pashanimair, Kayra139 and 4 others
Arkadasin o senin arkadaşın!

• JFL
Reactions: pashanimair, Yagiz8928 and Auchelius
Arkadasin o senin arkadaşın!
knk gercek hayattaki arkadaslarim daha iyi ya bp falan konusmuyoruz herkes nt paso egleniyoruz cok iyi olay

• So Sad
Reactions: Resistance.
Yalaka

• +1
Reactions: Kayra139
amcik dudakligi cocugun gelmeme sebebi irlda kisa ecis bucus alkoli havali sanan bebe olmasi sen sari pipinin sorunu da asiri duygusal ve mal olmak

• +1
  • JFL
Reactions: bre3001 and Auchelius
Raton İzmire geleceğimi duyunca bilerek ghostlayıp küstü benle,gelmeden önce hergün aga sana et aldım şunu bunu aldım palavra sıkıyodu,ee geliyorum dedim ghostlafı bilerek küstü benle,izmirden dönünce barışmaya çalışırsın gene,sana çok değer veriyodum seni çok seviyodum seni öz kardeşimden ayırt etmiyordum tipin boyun sunun bunun önemli değil sadece sevdiğim bir arkadaşım ile buluşmak istiyordum ama sen hala devam ediyorsun manipüle ve yalanlar devam et
Kanka bir sikişseniz tüm sorunlarınız çözülcek gibi, şaka bi yana bizene bundan amına koyim ratona olan aşkın karşılık görmediyse biz napalım

sen sari pipinin sorunu da asiri duygusal ve mal olmak
.

• JFL
  • +1
Reactions: hanma lover, stormerdeccal, Yagiz8928 and 1 other person
Kanka bir sikişseniz tüm sorunlarınız çözülcek gibi, şaka bi yana bizene bundan amına koyim ratona olan aşkın karşılık görmediyse biz napalım

.
bana twink dedin low t dedin ama yine de soyle bi mentalde degilim ag ayrica beni rateler misin?

. (edited)

• +1
amcik dudakligi cocugun gelmeme sebebi irlda kisa ecis bucus alkoli havali sanan bebe olmasi sen sari pipinin sorunu da asiri duygusal ve mal olmak
Alakası yok ben chalomla bulustum o adamın bana karsi bi zarari Olmadi amk bu cocugun kaç defa arkamdan konuştuğunu duydum elimde de ssler var ben böyle bir adamla bulusmam kaç defa kendisini düzeltmesini söyledim şimd de gelmiş burada thread açıyor ben daha üstüne bir şey söylemem yaptigi en buyuk yanlis zaten bunu buraya tasimasi

• +1
Reactions: churmaxxed and Kayra139
Alakası yok ben chalomla bulustum o adamın bana karsi bi zarari Olmadi amk bu cocugun kaç defa arkamdan konuştuğunu duydum elimde de ssler var ben böyle bir adamla bulusmam kaç defa kendisini düzeltmesini söyledim şimd de gelmiş burada thread açıyor ben daha üstüne bir şey söylemem
gel ikimiz bulusalim video ceker buraya da atariz ne diyosun

• +1
Reactions: Ratonnn
bana twink dedin low t dedin ama yine de soyle bi mentalde degilim ag ayrica beni rateler misin?
Kanka çokta alınma la onlara bende femboyum :lul: ratelerim aç conv

Bende high e yim bosver nolcak kanka üzülme:lul:

Çok haklısın öyleyim

gel ikimiz bulusalim video ceker buraya da atariz ne diyosun
Çok zor karşı tarafın telefonunda güzelleştirden burnunu düzeltemez yeter artık fare

@Ratonnn ndn knk?

• JFL
Reactions: kurdistan, Yagiz8928 and Ratonnn
oğlum salak salak niye tiktoktaki looksmaxerlar ile yaşadığınız ilişkinin toxicligini forumda anlatıyosunuz amına koydugumun karbonhidrat israfları sizi

• +1
Reactions: Auchelius, stormerdeccal and senualF
siksokun boklularının draması

• JFL
Reactions: bre3001
Beyler bu iş böyle olmayacak bi 1vs1 mi atsanız biz de izlesek canlı yayın açın ttden

• JFL
Reactions: hanma lover, Yagiz8928, bre3001 and 2 others
oğlum salak salak niye tiktoktaki looksmaxerlar ile yaşadığınız ilişkinin toxicligini forumda anlatıyosunuz amına koydugumun karbonhidrat israfları sizi
Pazar magazine çıkar bu tirad