RAW MEAT COPEU ARŞA ÇIKTI AMK AHDPAGZŞS

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Screenshot 2025 12 15 03 22 07 478 comzhiliaoappmusically edit

Screenshot 2025 12 15 03 22 19 559 comzhiliaoappmusically edit

He aynen t50 gözlerle project stacy kanka bebegin göt deliğine sok raw meati belki göz rengi değişir, yorumlarada şey yazmışlar "beni böyle yetiştirmek çok mu zordu 💔" "neden yaşımdaki herkesten daha uzun ve güzelim" aynen duuud, herşey büyürken yediğin diyetle alakalı 140 çilekeş ananla 160 deforme babanın kaçamak yaptığı ama kondom takmayacak kadar üşengeç ve low iq olduğu için kaza eseri dünyaya gelen manlet sen büyürken çiğ et yeseydin 6'4 chad olucaktın

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, honorv2, BugraSA and 4 others
View attachment 4425007
View attachment 4425008
He aynen t50 gözlerle project stacy kanka bebegin göt deliğine sok raw meati belki göz rengi değişir, yorumlarada şey yazmışlar "beni böyle yetiştirmek çok mu zordu 💔" "neden yaşımdaki herkesten daha uzun ve güzelim" aynen duuud, herşey büyürken yediğin diyetle alakalı 140 çilekeş ananla 160 deforme babanın kaçamak yaptığı ama kondom takmayacak kadar üşengeç ve low iq olduğu için kaza eseri dünyaya gelen manlet sen büyürken çiğ et yeseydin 6'4 chad olucaktın
Eşek herif adam çiğ et değil pişmiş et veriyor küçükken düzgün beslenmek feci önemli maksilla ve skull o zamanlar gelişiyor senin o kafanı sikim

• +1
  • Ugh..
Reactions: NoxInfernum, jauscope, kerchmaniac and 7 others
Eşek herif adam çiğ et değil pişmiş et veriyor küçükken düzgün beslenmek feci önemli maksilla ve skull o zamanlar gelişiyor senin o kafanı sikim
Aynen kanka et yiyince maksilla skull gelişiyo aynennn, benim babamda bu keşke et vereydide chad olaydım maxillam projected olurdu
Screenshot 2025 12 15 15 50 26 916 comzhiliaoappmusically edit

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Dathomirian Zabrak, Auchelius and 4 others
Aynen kanka et yiyince maksilla skull gelişiyo aynennn, benim babamda bu keşke et vereydide chad olaydım maxillam projected olurdu View attachment 4426329
Salak mısın la sen biz burda gerekli vitamin mineralleri doğru yaşta almanın kemik gelişimine etkisinden bahsediyoruz tabi sen hayatında et görmediğin için

• +1
  • Ugh..
Reactions: NoxInfernum, kerchmaniac, sanktWiecz and 7 others
Aynen kanka et yiyince maksilla skull gelişiyo aynennn, benim babamda bu keşke et vereydide chad olaydım maxillam projected olurdu View attachment 4426329
adam genetigini degistirirsin mi demis aq boyle seylere cope denmesinin sebebi kucuklukten beri yapilmiyor olmasi 8-10 yasindan sonra bir etki etmeyecek olmasi.

et ile beslenmek de baya iyi bu arad kucuk cocuga simdiden et verirsen agizinin daha duzgun gelisme ihtimali daha yuksek mineral vitamin ve protein bakimindan kaliteli bi besin

• +1
  • Ugh..
Reactions: NoxInfernum, nikolata, Kayra139 and 1 other person
Salak mısın la sen biz burda gerekli vitamin mineralleri doğru yaşta almanın kemik gelişimine etkisinden bahsediyoruz tabi sen hayatında et görmediğin için
Lan amına koyduğumun salağı malnourished olmadığın sürece, ananın yaptığı verdiği yemekleri yediğin sürece yine gelişeceksin bunun etle metle alakası yok şöyle etle alakası var senin babanında öyle beslenmesi lazımdı, onun babasınında öyle beslenmesi lazımdı babanın babasının babasınında öyle beslenmesi lazımdı sen doğduktan sonra ne kadar et verselerde hiçbir sikim değişmez eğer yarrak kürek alışkanlıkların yoksa mouth breather olmak gibi küçükken ananın verdiği yemekle gelişirsin yeteri kadar

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: NoxInfernum, BugraSA, maarda and 1 other person
Shit genetiklerinizi ailenizin size vermediği raw meate dayandırmayın beyler copea gerek yok benim bebeklik fotolarımda bile göz altım mor amk götümede raw meat soksalar gitmeyecek o

• +1
Reactions: NoxInfernum and Fridx
Lan amına koyduğumun salağı malnourished olmadığın sürece, ananın yaptığı verdiği yemekleri yediğin sürece yine gelişeceksin bunun etle metle alakası yok şöyle etle alakası var senin babanında öyle beslenmesi lazımdı, onun babasınında öyle beslenmesi lazımdı babanın babasının babasınında öyle beslenmesi lazımdı sen doğduktan sonra ne kadar et ver hiçbir sikim değişmez eğer yarrak kürek alışkanlıkların yoksa mouth breather olmak gibi küçükken ananın verdiği yemekle gelişirsin yeteri kadar
ayn 4 nesil etle beslenince 5. nesilin genlerine etki edecek demi :lul:

tr'nin %50'sinin makarna ile büyüdüğünü gôz ônüne alırsak et yemek gayet etkili

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, nikolata and flows5991
adam çocuğunu iyi besliyor amına koyduğumun tr de makarna pilav yediriyorlar

• +1
Reactions: NoxInfernum, kerchmaniac, anathema and 6 others

epigenetik gerçek

• +1
Reactions: NoxInfernum, Auchelius, why not me? and 3 others
en önemlisi anne karnındaki beslenme

• +1
Reactions: NoxInfernum, ascendantwill, Auchelius and 5 others
insanların en kötü yanı bu bir veledin büyümesi en az 16 yıl köpekler her sene çoğalıyor

• +1
Reactions: NoxInfernum, Auchelius and Fridx
Genetigini degistirmez ama optimize eder

• +1
Reactions: NoxInfernum
adam çocuğunu iyi besliyor amına koyduğumun tr de makarna pilav yediriyorlar
Tamamda et yediriyo diye stacy olmayacak knk ya da yaşıtlarındaki herkesten uzun olmayacak en basit örnek richard ramirez etle mi beslenmiş büyürken 12 yaşından beri uyuşturucu kullanıyo

Öyle gidiyo işte amk salağı babanın babası, babanın babasının babası diye gidiyo 4-5. Nesil diye bi sınır yok ama sen o recessed anne - babadan doğduktan sonra değişmeyecek hiçbir şey açlık çekmediğin sürece

• +1
Reactions: NoxInfernum, -BayHarbourButcher and Fridx
Tamamda et yediriyo diye stacy olmayacak knk ya da yaşıtlarındaki herkesten uzun olmayacak en basit örnek richard ramirez etle mi beslenmiş büyürken 12 yaşından beri uyuşturucu kullanıyo

Öyle gidiyo işte amk salağı babanın babası, babanın babasının babası diye gidiyo 4-5. Nesil diye bi sınır yok ama sen o recessed anne - babadan doğduktan sonra değişmeyecek hiçbir şey açlık çekmediğin sürece
stacy olmayacak ama cope demek de yanlış.

recession tamamen genetik olmayabiliyor her zaman. sen kendi yazında 4 nesilden bahsetmişsin.

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, kerchmaniac and Fridx
stacy olmayacak ama cope demek de yanlış.

recession tamamen genetik olmayabiliyor her zaman. sen kendi yazında 4 nesilden bahsetmişsin.
20 nesil boyunca babanın babasının babasının babasının babasının babasının falan diye yazmam mı lazımdı reis tam anlamadımda ne yapmam gerektiğini

• +1
bebeğin boynundan tutup üst çenesinden avucunla böyle çekeceksin fatality çeker gibi belki forward growth olur

• So Sad
  • JFL
bebeğin boynundan tutup üst çenesinden avucunla böyle çekeceksin fatality çeker gibi belki forward growth olur
Thumbpulling iste:lul:
Ama daha sert bisekilde

• +1
babam et ustası annemin karnındayken paso et balık yediriyomuş anneme üstüne çocukken de her akşam et tavuk yiyodum sonuç = mtn

Bu olmadan olmuyor. Elias de poop malı büyük ihtimal goysloptan başka bi şey yemedi ama bütün subforumu mogluyor

fight shape GIF

• +1
  • Hmm...
Reactions: NoxInfernum, flows5991, Auchelius and 3 others
babam et ustası annemin karnındayken paso et balık yediriyomuş anneme üstüne çocukken de her akşam et tavuk yiyodum sonuç = mtn

Bu olmadan olmuyor. Elias de poop malı büyük ihtimal goysloptan başka bi şey yemedi ama bütün subforumu mogluyor

fight shape GIF
et ustası ne amk kasap mı baban

• +1
Reactions: NoxInfernum and Auchelius

fight shape GIF
@nevaevametheratall doğru mu elias kesin boktan beslenmiştir sen biliyosundur

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Auchelius and nevaevametheratall
O sırada full burger king yiyordum yüzüm baya kemikli o nasıl oluyor 😂

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, flows5991, Serialsuicide and 1 other person
Tamamen cope, hepsi genetik.

Senin dediğine göre siktigimin flat maxillali asyalısı düzgün beslenme ile forward grown olacak he aq

• +1
Reactions: Serialsuicide

fight shape GIF
sen cl değil miydin usta

• JFL
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back