RECESSED ELEMANLAR HAKKINDA

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Evet genclik oncelikle bu threade forumdaki kimsenin uzerine alinmasini istemedigimi soyleyerek baslayacagim(maarda ve menas haric). Bildiginiz gibi recessed insanlar tarihte en fazla onyargi gormus insanlardir ve genellikle kimsenin umrunda olmazlar. @lagrange10 a sorabilirsiniz size gercek oldugunu soyleyecektir. Bugun gene sokakta yuruyordum ve bir turistle karsi karsiya geldim buyuk ihtimalle passport bro tarzi bir dalyarakti. Herif gordugum en recessed elemanlardan biriydi ve acik alani olan kafelerden birine oturdu. Yaninda mtn 2 tane arkadasi vardi hepsi sarisin renkli gozlu tipler. Boyle bir insanin sokaga cikabilmesi icin gereken farkindalik yoksunlugu gunumuzde cok yaygin. Adamin yuzunde kemik yok sanki sadece su ve deriden olusuyor. Bence bir insan recessed ise baska ulkerlere gitmeyi birak sokaga dahi cikmamali.

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Zagro, Eminchadwanabe, Zodiac and 3 others
Bro after turkey trıp 💀

çenemi kaç kez gördün de konuşuyon andaval

. Bildiginiz gibi recessed insanlar tarihte en fazla onyargi gormus insanlardir ve genellikle kimsenin umrunda olmazlar
Ekran grnts 2025 03 10 185239
-ıyy uzak dur benden:incel:

Ekran grnts 2025 03 10 185308
-oha sik beniii:aheago::chad:

1-2cm fark :feelsshh::pepefrown::tiny:(n)

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Zagro, Eminchadwanabe, Zodiac and 1 other person

Attachments

• gottensikilen.jpg
    gottensikilen.jpg
    106.3 KB · Views: 0
  • So Sad
Reactions: saasturkvarmı
Mandible maxilla recessed ama kimin umrunda ogree browridgeım ve çıkık zygolarım var

• Love it
Reactions: saasturkvarmı
Valla bendir okul olmasa dışarı çıkmam hiç de yapacak bi şey yok

ne gibi zorluyor anlatsana
low iq , suriyeliler , köylüler ,iğrenç fenotipler kız/erkek (en son 2 yıl önce aşık oldum), boktan şehir altyapısı üstyapısı gerçek hayattan örnek vericeksem bugün sokakta biri silahla dolaşıyordu (bulursam atarım fotoyu) ve okul yolundaki bok çukuru patlamıştı kahverengi sıvılar sızmıştı sokağa

• So Sad
  • +1
Reactions: TrustMeBro and Zodiac
low iq , suriyeliler , köylüler ,iğrenç fenotipler kız/erkek (en son 2 yıl önce aşık oldum), boktan şehir altyapısı üstyapısı gerçek hayattan örnek vericeksem bugün sokakta biri silahla dolaşıyordu (bulursam atarım fotoyu) ve okul yolundaki bok çukuru patlamıştı kahverengi sıvılar sızmıştı sokağa
nerde yaşıyorsun

nerde yaşıyorsun
boklu güneydoğu suriye sınırı :aheago:
-izmir/kanka şu turuncu kıza bak oha çok güzel
-suriye sınırı/olm turuncu saçlı kız mı vardı
kısa özet

• +1
Reactions: Zodiac
Evet genclik oncelikle bu threade forumdaki kimsenin uzerine alinmasini istemedigimi soyleyerek baslayacagim(maarda ve menas haric). Bildiginiz gibi recessed insanlar tarihte en fazla onyargi gormus insanlardir ve genellikle kimsenin umrunda olmazlar. @lagrange10 a sorabilirsiniz size gercek oldugunu soyleyecektir. Bugun gene sokakta yuruyordum ve bir turistle karsi karsiya geldim buyuk ihtimalle passport bro tarzi bir dalyarakti. Herif gordugum en recessed elemanlardan biriydi ve acik alani olan kafelerden birine oturdu. Yaninda mtn 2 tane arkadasi vardi hepsi sarisin renkli gozlu tipler. Boyle bir insanin sokaga cikabilmesi icin gereken farkindalik yoksunlugu gunumuzde cok yaygin. Adamin yuzunde kemik yok sanki sadece su ve deriden olusuyor. Bence bir insan recessed ise baska ulkerlere gitmeyi birak sokaga dahi cikmamali.
1741639354217

• +1
Reactions: TrustMeBro
sübyancıya benziyon kanki
Şu orrrrrrrrrrrrospu oğlunun konuşma tarzına bakar mısınız ? büyük orrrrrrospu oğlu gerçekten kanki

• +1
Reactions: TrustMeBro and Deleted member 133325
  • +1
Reactions: Zodiac and maarda

Users who are viewing this thread

Back