lagrange10
////
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yapma yazırva
aynen aga copezırva
açı değişmiş + pubertyaynen aga cope
1,5.7.fotoğraflardaki adamlar 20 yaşında kankaaçı değişmiş + puberty
mewingin tek umut oldugunu sende biliyon recessed orhananani sikeyim senin ben dalga gecmek icin paylastim sandim
kursunu da al adamlarin sen de oyle olursun
Yes brother you are right, retards call everything puberty and angleI know this is turk thread but still - Pretty obvious that mewing works if you are consistent. The idiots on this forum can't get consistent with anything in their life so that's why their hating on mewing. It actually works.
lan kes amınakodumun oglu adam 20 yaşına girmiş ne ergenliği amına koyimamın evlatlarına bak biri tutarlılık biri ego diye saçmalıyor diyor hay sizin olmayan beyninizi sikim. o attığın fotoğrafları da götünle mi inceliyorsun dalyarak? ergenlik, yağ oranları, açı ve hardmaxxing gibi faktörleri ele almadan sikinin keyfine göre pat diye mewing yapıştırıyorsun. sizin için harcadığım vakti sikeyim ya
Ya açıkçası bana kalırsa birisi hardmaxxlamayacak ise blackpildir looksmaxxtir bilmesine gerek yok boşa kafa sikiyor bir şeyleri değiştirmeyecekse bilmesi sadece zararına olur en fazla Sebeb sonuç ilişkisi kurmasına yarar yaniErgenlik, ışıklandırma, fasa fiso. Mewing yaptığın sürece kalıcı. Dilin damağında kaldığı sürece işe yarar yani aktif bir looksmax metodudur, pasif ve kalıcı sonuç vermez. Ergensen dikkatlice thumbpull yapmanı öneririm.
Cosmetically it only works if you actively have your tongue on the roof of your mouth. It doesn't give perma results, at least major ones like the ones op sharedI know this is turk thread but still - Pretty obvious that mewing works if you are consistent. The idiots on this forum can't get consistent with anything in their life so that's why their hating on mewing. It actually works.
Yaw hep diyorum ya hardmaxx ya da cope genetik her şey guzel giyinmek kokmak ve spor yapmak dışında cidden etki edecek bir softmaxx yokCosmetically it only works if you actively have your tongue on the roof of your mouth. It doesn't give perma results, at least major ones like the ones op shared
Katılmıyorum. İhtiyaca göre bonesmashing, aktif mewing, thumbpulling, ve cilt bakımı işe yarıyor. Sadece tembel bir oç olmamalısın. Görünüşüne değer veriyorsan zaten olmazsın. Ayrıca yüzdeki şişkinliği gidermek için kullanacağın yöntemlerde var (bkz diuretic ek besinler, yiyecekler). Sporda kesin işe yarıyor, yüzünü değiştiriyor yani.Ya açıkçası bana kalırsa birisi hardmaxxlamayacak ise blackpildir looksmaxxtir bilmesine gerek yok boşa kafa sikiyor bir şeyleri değiştirmeyecekse bilmesi sadece zararına olur en fazla Sebeb sonuç ilişkisi kurmasına yarar yani
Ya yüzde şişkinlik falan bana biraz tiktokcel işi gibi geliyor zaten spor yapmak yazmıştım bf dusurmekle de alakalı. Cilt bakımı diyorsun evet ama maalesef cilt de büyük oranda genetik cilt ürünü kullanmama rağmen ergenlik boyunca hiç sivilce sorunu çekmedim ama şuan birkaç yüz temizleme köpüğü kullanıyorum. Boktan bir cilt genetigini düzeltmek için de baya ünlü markalara domalmak lazım.Katılmıyorum. İhtiyaca göre bonesmashing, aktif mewing, thumbpulling, ve cilt bakımı işe yarıyor. Sadece tembel bir oç olmamalısın. Görünüşüne değer veriyorsan zaten olmazsın. Ayrıca yüzdeki şişkinliği gidermek için kullanacağın yöntemlerde var (bkz diuretic ek besinler, yiyecekler).
Spor en fazla büyüme hormonu salgılar öyle yuzun değişir fakat gene bonemass buyuk oranda genetiktir softmaxxlar thumbpull mewing vs bonesmashing cope demiyorum fakat bana kalırsa 12 13 yaş öncesi yapılması gereken seylerKatılmıyorum. İhtiyaca göre bonesmashing, aktif mewing, thumbpulling, ve cilt bakımı işe yarıyor. Sadece tembel bir oç olmamalısın. Görünüşüne değer veriyorsan zaten olmazsın. Ayrıca yüzdeki şişkinliği gidermek için kullanacağın yöntemlerde var (bkz diuretic ek besinler, yiyecekler). Sporda kesin işe yarıyor, yüzünü değiştiriyor yani.
old user olup nasıl bunları söylüyorsun amk.Katılmıyorum. İhtiyaca göre bonesmashing, aktif mewing, thumbpulling, ve cilt bakımı işe yarıyor. Sadece tembel bir oç olmamalısın. Görünüşüne değer veriyorsan zaten olmazsın. Ayrıca yüzdeki şişkinliği gidermek için kullanacağın yöntemlerde var (bkz diuretic ek besinler, yiyecekler). Sporda kesin işe yarıyor, yüzünü değiştiriyor yani.
Bana da öyle geldi genelde hardmaxx sonrasi ilgi toplamak için koyuyorlar boyle şeyleriaçı ışık postür fraudları ve bazıları bimax sonuçlarını mewing sonucu diye koyuyor.
kimin altısınBana da öyle geldi genelde hardmaxx sonrasi ilgi toplamak için koyuyorlar boyle şeyleri
Tezin yanlış ama, bahsettiğim gibi softmaxxing değersiz değil. Git karb dolu bir yemek ye sonra yüzüne ne oluyor gör, test etmek için de ananas suyu ve hindistan cevizi suyu iç farkı görürsün. Cilt de genetik ama diyetle alakası var. Ben 3-4 yıldan beri işlenmiş şekerden uzak duruyorum. Şu an anti-inflamatuar yağların faydasını da gördüm, çörekotu yağı ve kekik yağı. Lipoken de işe yarıyor, dht azalttığı için (ergenlikteysen alma).Ya yüzde şişkinlik falan bana biraz tiktokcel işi gibi geliyor zaten spor yapmak yazmıştım bf dusurmekle de alakalı. Cilt bakımı diyorsun evet ama maalesef cilt de büyük oranda genetik cilt ürünü kullanmama rağmen ergenlik boyunca hiç sivilce sorunu çekmedim ama şuan birkaç yüz temizleme köpüğü kullanıyorum. Boktan bir cilt genetigini düzeltmek için de baya ünlü markalara domalmak lazım.
Haklısın gene değiştirilebilir sorun yok ama harbiden iyi para domalmak gerektiğini konusunda ikimizde hemfikiriz. Burada babasının günlük harçlıkları ile bunlara erişmekte zorluk çekecek çok fazla liseli kullanici olduğunu da gözardı etmemek gerekTezin yanlış ama, bahsettiğim gibi softmaxxing değersiz değil. Git karb dolu bir yemek ye sonra yüzüne ne oluyor gör, test etmek için de ananas suyu ve hindistan cevizi suyu iç farkı görürsün. Cilt de genetik ama diyetle alakası var. Ben 3-4 yıldan beri işlenmiş şekerden uzak duruyorum. Şu an anti-inflamatuar yağların faydasını da gördüm, çörekotu yağı ve kekik yağı. Lipoken de işe yarıyor, dht azalttığı için (ergenlikteysen alma).
Deneyim var çünkü. Bi de basit yani, bonesmashing 2-3 günlük sonuç veriyor. Üstüne ayna önünde ilave tedavi yapıyorum parmak eklemleri ile. Mewing zaten aktif olunca işe yarıyor vs.old user olup nasıl bunları söylüyorsun amk.
Kaç yıldan beri looksmax yapıyorsun merak ettim. Ayrıca eklemeyi unuttum kaş için dermaroll, kirpikler için yağ bunlar da softmax ama sağlam sonuç veriyorlar.Spor en fazla büyüme hormonu salgılar öyle yuzun değişir fakat gene bonemass buyuk oranda genetiktir softmaxxlar thumbpull mewing vs bonesmashing cope demiyorum fakat bana kalırsa 12 13 yaş öncesi yapılması gereken seyler
Tamam da ben gerçekten lig atlatıracak sonuçlar için konuşuyorum kirpiklere yag sürmek ve zayıf kökleri güçlendirmek ne kadar ascendlerkiKaç yıldan beri looksmax yapıyorsun merak ettim. Ayrıca eklemeyi unuttum kaş için dermaroll, kirpikler için yağ bunlar da softmax ama sağlam sonuç veriyorlar.
Yillardir burdasin herşeyi boklamaktan cope demekten öteye gidememissin amk2 iq topluluk
Mewing knkYillardir burdasin herşeyi boklamaktan cope demekten öteye gidememissin amk
Tamam ogluşMewing knk
Katılıyorum da, knk burun ameliyatı tarzı şeylere ihtiyacın varsa yaptırmalısın kesin, onu softmax ile düzeltemezsin zaten. Ama genetik altyapı varsa softmax işe yarar. Lig arttırmaz, ama işe yarar. Hardmax ben kendim düşünmüyorum, belki gelecekte fikrim değişir ama şu anlık çok pahalı ve riskli geliyor.Tamam da ben gerçekten lig atlatıracak sonuçlar için konuşuyorum kirpiklere yag sürmek ve zayıf kökleri güçlendirmek ne kadar ascendlerki
Tamam bende bunu diyorum kaşa kirpige bisi sürünce ascendlemeyecek bunlar sadece vicdan rahatlatma cenen darsa mse idi sanırsam onu olursun alt göz kapağın kötü ise lowe eye olursun ondan sonra elmacik kemikleri gerideyse maxilla gerideyse ya 9 yasinda falan yuz maskesi takilacak ya da lefortlara göz atacak asimetri varsa obo tabi bunlar çok ağır ameliyatlar daha hafifleri de var klasman artıracak ama cidden ascendledigini hissetmek istiyorsa bir looksmaxer tek çaresi hardmax ve surgeryKatılıyorum da, knk burun ameliyatı tarzı şeylere ihtiyacın varsa yaptırmalısın kesin, onu softmax ile düzeltemezsin zaten. Ama genetik altyapı varsa softmax işe yarar. Lig arttırmaz, ama işe yarar. Hardmax ben kendim düşünmüyorum, belki gelecekte fikrim değişir ama şu anlık çok pahalı ve riskli geliyor.
Katılıyorum. Sadece çok siyah beyaz düşünmemek lazım. Holistic (bütüncül) düşünmek lazım. Hepsi önemli. Bimax yapsan bile kaşın yarrak gibiyse dermaroll yapman lazım mesela.Tamam bende bunu diyorum kaşa kirpige bisi sürünce ascendlemeyecek bunlar sadece vicdan rahatlatma cenen darsa mse idi sanırsam onu olursun alt göz kapağın kötü ise lowe eye olursun ondan sonra elmacik kemikleri gerideyse maxilla gerideyse ya 9 yasinda falan yuz maskesi takilacak ya da lefortlara göz atacak asimetri varsa obo tabi bunlar çok ağır ameliyatlar daha hafifleri de var klasman artıracak ama cidden ascendledigini hissetmek istiyorsa bir looksmaxer tek çaresi hardmax ve surgery
Yazik aqTamam ogluş
Ne dermaroll'u olm? Yok autobots rollout amk?Katılıyorum. Sadece çok siyah beyaz düşünmemek lazım. Holistic (bütüncül) düşünmek lazım. Hepsi önemli. Bimax yapsan bile kaşın yarrak gibiyse dermaroll yapman lazım mesela.
SLDMWKOWQLQLALNDMWKWLQQLALKAKSNe dermaroll'u olm ? Yok autobots rollout amk?
View attachment 3425225
Onu yap, bunu yap. Her zaman yapılacak bir sonraki şey. Bir sonraki hustle'dan sonra kadınlar düşecek.
mewingin tek umut oldugunu sende biliyon recessed orhan
Nerelerdesin amkNe dermaroll'u olm? Yok autobots rollout amk?
View attachment 3425225
Onu yap, bunu yap. Her zaman yapılacak bir sonraki şey. Bir sonraki hustle'dan sonra kadınlar düşecek.
Mewing is supposed to expand your palate, and mewing is a suction- you don't put your tongue against the roof of your mouth - you create a suction so there will be pressure on the palate. If you don't know what is mewing and don't know anything about it - Don't give opinions on it and don't even try it imo. But if you really know what is it - and you tried your best consistently to do it - You can give opinions and criticize it and if it works or not.Cosmetically it only works if you actively have your tongue on the roof of your mouth. It doesn't give perma results, at least major ones like the ones op shared
I've been auto mewing through suction as you said for 5 years now lolMewing is supposed to expand your palate, and mewing is a suction- you don't put your tongue against the roof of your mouth - you create a suction so there will be pressure on the palate. If you don't know what is mewing and don't know anything about it - Don't give opinions on it and don't even try it imo. But if you really know what is it - and you tried your best consistently to do it - You can give opinions and criticize it and if it works or not.
Kadın çok istiyorsan orospu sik knk. Ciddi öneririm bunu.Ne dermaroll'u olm? Yok autobots rollout amk?
View attachment 3425225