Serialsuicide
ltn in mumbai
Bunun yerinde olsaydım 1 saniye bile düşünmeden intihar ederdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şöyle kendini akıllı zannedipte övüt veriyormuş gibi domalmış kişiyi dahada beter sikenlerin hepsinin amına koyayım.
İslamceller toplanın
ayn knk ai kullandı 180 oldu 170 bile olamaz bu saaten sonrahigh t = high e
high e = short height
use ai
Yalan amk
Yorum atarsam hesabı gorcenız cok caresızım amkİslamceller toplanın
@reanrao @Resistance. @Kayra139
Bu adamın tek çaresi ai olduğunu düşünüyorsan peri masalından ibaret o zaman bu hayat. Ve zaten ai kullanımı ile uzaması garanti bile değil.high t = high e
high e = short height
use ai
at olm nolcak redditde anonim zatenYalan amk
Yorum atarsam hesabı gorcenız cok caresızım amk
Potansiyel boyuma ulasmama engel olan seylerden biri high ehigh t = high e
high e = short height
use ai
17 yaşında mı kullansın dedim eşşekayn knk ai kullandı 180 oldu 170 bile olamaz bu saaten sonra
Bacağına bonesmash yapsa yeridir bence bu adamBu adamın tek çaresi ai olduğunu düşünüyorsan peri masalından ibaret o zaman bu hayat. Ve zaten ai kullanımı ile uzaması garanti bile değil.
zaten yarra yemiş ama anlattıklarına göre high tBu adamın tek çaresi ai olduğunu düşünüyorsan peri masalından ibaret o zaman bu hayat. Ve zaten ai kullanımı ile uzaması garanti bile değil.
Tiktokta diz kapağına nasıl bonesmash yapılır onu anlatan bir türk vardı videonun konusuda ergenlikten sonra uzama ile alakalı amk.Bacağına bonesmash yapsa yeridir bence bu adam
Onceden kılomaldıysanız yag hucrelerının olmemesı ve kolayca kılo alabılecegınız gercegı... olumcul boyum agrııszaten yarra yemiş ama anlattıklarına göre high t
ve hareketsiz bi yaşamı var muhtemelen yağ oranı da yüksek
östrojeni de çok fazla büyümüştür ki 158 kalmıştır
aiyla 165 falan zorlardı
KDOWKEKWOERKEK OMUZA YAPANDA VARDI AMKTiktokta diz kapağına nasıl bonesmash yapılır onu anlatan bir türk vardı videonun konusuda ergenlikten sonra uzama ile alakalı amk.
"Allah, sizin dış görünüşünüze ve zenginliğinize bakmaz, ama o sizin kalplerinize ve amellerinize bakar." (Müslim)İslamceller toplanın
@reanrao @Resistance. @Kayra139
Yav yok amk baksana shitskin kıllı sivilceli yağlı kemikleri bozuk neyi düzelsin bunun1.58 çok brutal herşeyi geçtim yani ana sorun bu, harbici diğer hepsi hallolur ama bu çok zor baba gerçekten
Yine de ben 1.58 olsam bile pes etmezdim aq fuck it we ball.
LL ile 170 olur1.58 çok brutal herşeyi geçtim yani ana sorun bu, harbici diğer hepsi hallolur ama bu çok zor baba gerçekten
Yine den ben 1.58 olsam bile pes etmezdim aq fuck it we ball.
Aga saydıklarındanYav yok amk baksana shitskin kıllı sivilceli yağlı kemikleri bozuk neyi düzelsin bunun
Harbi aq en hakikatli cevapLL ile 170 olur
Accutane ile yüzünü halleder
Kılları için epilasyon var
Saçını düzeltmesi için 50 tane çözüm var
Bu hayat neye sahip olmak istediğinle bitmiyor o şey için ne kadar uğraştığında önemli bu adam elbet bir gün keşfeder bu siteyi zaten şuanda main stream tiktok ve ig’de.
20cm ll sonrasi bile max average olacak amk asiri brutal bir hayatHarbi aq en hakikatli cevap
Deforme olmadığın sürece hiç kimse için bitmedi
Fark ettiysen şurada hardmax için para biriktirmesi gerektiği tek şey LL, bir zahmet ona da biriktirir
bunca şey sadece ortalama olmak için, umarım müslüman falan degildir bunca şeye rağmen müslümansa kafasını sikiyimLL ile 170 olur
Accutane ile yüzünü halleder
Kılları için epilasyon var
Saçını düzeltmesi için 50 tane çözüm var
Bu hayat neye sahip olmak istediğinle bitmiyor o şey için ne kadar uğraştığında önemli bu adam elbet bir gün keşfeder bu siteyi zaten şuanda main stream tiktok ve ig’de.
O halde kimse bir yerde çalışmak istemez gitse bile daha çok depresifleşirHarbi aq en hakikatli cevap
Deforme olmadığın sürece hiç kimse için bitmedi
Fark ettiysen şurada hardmax için para biriktirmesi gerektiği tek şey LL, bir zahmet ona da biriktirir
Truecel amk bunu siksen düzeltemezsin bence
Sivilceli bokderili suratı
Saç dökülmesi
manlet
iqlet muhtemelen
Kıllı
izotret istemiş vermemiş doktorlar anladığım kadarıyla ya da bu korkmuştur
uzatma ameliyatı araştırmış riskleri göze alamamiş ya da yanlış info almış idk
Bir de bunu ibnelerin olduğu sikik bir subda yapıyor lavuklar bluepill edebiyatı yapmış 70 tane yorum var diye ne mutlu olmuştur bu
Çok kötü oğlum gerçekten yazık
Senin en kötü halin bir başkasının en iyi versiyonu,bunca şey sadece ortalama olmak için, umarım müslüman falan degildir bunca şeye rağmen müslümansa kafasını sikiyim
evet benim en iyi halim senin en kötü versiyonun meselaSenin en kötü halin bir başkasının en iyi versiyonu,
Senin en iyi halin bir başkasının en kötü versiyonu.
Hayat kalitesi öncesine göre daha iyi olucak ortalama olmak için ne kadar hayal kuruyordur bu adam bir bilsen.
Böyle düşünmene sebep olduğum için özür dilerim, bana sorsan kendimi ortalama bile görmüyorum.evet benim en iyi halim senin en kötü versiyonun mesela
boyundan dolayı dedim amk yüzünü ne biliyim seninBöyle düşünmene sebep olduğum için özür dilerim, bana sorsan kendimi ortalama bile görmüyorum.
@Resistance. , @ZerefDragnee1l bu ikisi biliyor rate olarak m-h mtn demişlerdi sanırsamboyundan dolayı dedim amk yüzünü ne biliyim senin![]()
senin chan kokunu alırım amınakoyuduğum senibokderili suratı
senin chan kokunu alırım amınakoyuduğum seni
azıcık ta whitepill elinden gelenin en iyisi yapıcaksın 1.70 mtb pullemek için yeter20cm ll sonrasi bile max average olacak amk asiri brutal bir hayat
testo kullanmadan ai kullanırsan östrojensizlikten beynin sikilir low iq amipin teki olursun 17 yasında 158 olan bır adam ıcın bıttı bilehigh t = high e
high e = short height
use ai
optimal düzeye çekilmesi için aitesto kullanmadan ai kullanırsan östrojensizlikten beynin sikilir low iq amipin teki olursun 17 yasında 158 olan bır adam ıcın bıttı bile
obez kilolu biriyse cidden östrojeni yüksektir ozaman düşük doz ai gider ama onun dısı gerekyokoptimal düzeye çekilmesi için ai
roid kullanan biri gibi 4 günde yarım hap atarsa yarra yer zaten
158den uzayamaz zaten siksen
14 15 yaşında kullansaydı maksimum boyuna erişebilirdi
Demans olursun amınatesto kullanmadan ai kullanırsan östrojensizlikten beynin sikilir low iq amipin teki olursun 17 yasında 158 olan bır adam ıcın bıttı bile