kurdistan
whitemonster06
allahını peygamberini sikiyim ordan da gelin herkes gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
allahını peygamberini sikiyim ordan da gelin herkes gelsin
yarragimin kafası sanki kendisine ortalama üstü bi kız yavsasa köpeği olmayacakmanitanın biyolojik olarak yakışıklı bir erkeği beğenmesine "sosyal medyanın insanların algısını yok etmesi" diyo puhaha
Ben oyle olmaya calisiom zatenView attachment 4547418
mk ozurluleri aynen boyle olmaya calisiyoruz
vlandiyaya ilk acildiginda girmistim orta dunya rp fln yapiyolardı papa falan vardı okuyup guluyodum simdi sadece bombok duz bi sub ne anlami var anlamiyorumVlandiyanin ammminakoyum kgbtr daha iyi 31 cekmeye giderken bazen kardima cikior
competitionu azaltmak icin looksmaxingle ilgili her seyle internetteki her mecrada dalga gecmemiz lazimBen oyle olmaya calisiom zaten
sövüş atmasam olmazdı bi sövdüm girmişken postaLooksmax saçmalığı yazmış birde avel kızın önünde şaklaban kasarak konuşup her tuşa basıyor astronot profilini siktiğim sonra başkası sikince kızı bi triplere girer gyme başlar daracık omuzlarıyla aşağı kaymış gözüyle sonra untrained chad gelir boyutunun 2 katı bir anda görünmez olur amına çaktığımın veledine bak
asıl bu hanginiz amkView attachment 4549211
bu hanginiz amk
yarıldım amk bu ne
Net dato dur konuşma stili aynı a qasıl bu hanginiz amkView attachment 4549234
elemanada benzettim onun tiktogunu biliyom ama o deglNet dato dur konuşma stili aynı a q
kill myself 2007 ne amk depressed emo varmı subdaasıl bu hanginiz amkView attachment 4549234
@pashanimair ama kız pashakill myself 2007 ne amk depressed emo varmı subda![]()