Redpillerlar neden bu kadar basit ve sığ dusunuyor

D

Deleted member 103235

Iron
Sosyal ol maskulen ol zengin ol kendini gelistir oyunu iyi oyna vücudun iyi olsun. Kendini geliştir kısmı harici hepsi cope. Cocukluk ve ergenlikte sosyallik ailenin yetistirme sekline, unide de smvne ve ailenin seni yetistirme seklinin sende biraktiklarina göre şekilleniyor. Maskülen olmak başlı başına cope davranışlara ve vücuda göre maskülen olunmuyo yüzündeki dimorfizmi düşük ve boyu kısa birisi vücut yapıp maskulen davranmaya çalışırsa tassak oglani olur. İki üç tezat örnek asli değiştirmez üzgünüm her yerde goruyoruz örneklerini. Zengin olmak ailenin parası yoksa veya aşırı zeki değilsen de imkansız zeka da genetik malesef beyninin ön lobunun gelişmişlik seviyesine göre şekilleniyor. İliskide oyunu iyi oyna kismi smv htn+ tierse cope değil ama altiysa cope kadin seni istediği gibi kullanmak ister karşıt tepki verirsende anında seni terk eder çünkü senden daha iyisini kolayca bulabilir ve senin ona verecek hicbir şeyin yoksa neden yanında durmak istesin ki vücut kısmı da çoğunlukla genetik

Images   2024 10 29T215353867

Soldaki adam daha fazla çalışmış ve daha fazla kas kütlesine sahip ama vücut genetiği kötü olduğu için sagdaki adamin çok az kas kutleli vucudunun ulaştığı büyüklük ve estetiği elde edememiş.

Redpill çoğunlukla bunlardan ibaret ve malesef çoğu dusuncesi de cope :cry:

• JFL
Reactions: gargomel and Simon Peter Gruber
Redpiller değilim ama akşam ne yastığa kafanızı nasıl rahat koyuyorsa ona inanmaya devam edin

• +1
Reactions: auitistsurvior
  • JFL
Reactions: gargomel and Simon Peter Gruber
Benim yazdıklarım inanç değil gerçekler malesef
Gerçekler değil sikindirik sığ hayat tecrübelerini yazıya döküyorsun sadece. Tüm piller aynı böyle.

• +1
Reactions: gargomel
Köprücük kemiği uzatma ameliyati olup frameyi daha da genişletme hayali

Gerçekler değil sikindirik sığ hayat tecrübelerini yazıya döküyorsun sadece. Tüm piller aynı böyle.
Twitterda instagramda redditte goruyoruz neyin ne olduğunu tabi hayat tecrübeleri de gosteriyo. şunu kabul et 190 8/10 yüzlü geniş omuzlu bi adam sen ve senin sikindirik redpiller arkadaşlarından daha üstün olacak ne yaparsaniz yapin isterseniz milyarder olun

• JFL
Reactions: Simon Peter Gruber
Twitterda instagramda redditte goruyoruz neyin ne olduğunu tabi hayat tecrübeleri de gosteriyo. şunu kabul et 190 8/10 yüzlü geniş omuzlu bi adam sen ve senin sikindirik redpiller arkadaşlarından daha üstün olacak ne yaparsaniz yapin isterseniz milyarder olun
>HAYIR DOSTUM BENİM ANLATTIĞIM GERÇEKLER
- NEREDEN ÇIKARDIN
>TWİTTER İNSTAGRAM VE REDDİTTE GÖRDÜM

• JFL
Reactions: Deleted member 103235
Evet herkesin hayatı farklı ama toplumda başarılı olan ya da sosyal kabul görenlerin %99 u belirli kalıplara uyuyor.

Tüm piller bir bakımdan doğru

• Hmm...
>HAYIR DOSTUM BENİM ANLATTIĞIM GERÇEKLER
- NEREDEN ÇIKARDIN
>TWİTTER İNSTAGRAM VE REDDİTTE GÖRDÜM
İnsanlar gördüklerini ve yaptiklarini orada paylasiyor ve aslinda nasil birileri olduklarını en cok orada belli ediyolar neyse yazma daha dikkate almicam

• JFL
İnsanlar gördüklerini ve yaptiklarini orada paylasiyor ve aslinda nasil birileri olduklarını en cok orada belli ediyolar neyse yazma daha dikkate almicam
WQRQŞWÖQWPŞÖRQWŞETQWERFMEW LAN OĞLUM KAFANIZDA CHAD DİYE NORM BELİRLEMİŞSİNİZ SALAK SAÇMA ARGOLARINIZ VAR BUNLARIN HEPSİ BİR MEME ÖĞESİYDİ NASIL BUNLARI ALIP ARKASINA Bİ LORE YAZIP HAYAT İDEOLOJİSİ EDİNDİNİZ İNTERNETTEN GELEN BOKTAN FİKİRLERE PİLLERE NASIL BU KADAR ANLAM YÜKLEYEBİLİYORSUNUZ HAYAT SANDIĞINIZ KADAR SIRALI İLERLEMİYOR
1730229098264

• Love it
  • +1
Reactions: gargomel and Ethernal
WQRQŞWÖQWPŞÖRQWŞETQWERFMEW LAN OĞLUM KAFANIZDA CHAD DİYE NORM BELİRLEMİŞSİNİZ SALAK SAÇMA ARGOLARINIZ VAR BUNLARIN HEPSİ BİR MEME ÖĞESİYDİ NASIL BUNLARI ALIP ARKASINA Bİ LORE YAZIP HAYAT İDEOLOJİSİ EDİNDİNİZ İNTERNETTEN GELEN BOKTAN FİKİRLERE PİLLERE NASIL BU KADAR ANLAM YÜKLEYEBİLİYORSUNUZ HAYAT SANDIĞINIZ KADAR SIRALI İLERLEMİYORView attachment 3266466
Ben chad diye bir kelime söylemedim yazdiklarimda ama neyse hayatinda basarilar

• JFL
Gerçekler değil sikindirik sığ hayat tecrübelerini yazıya döküyorsun sadece. Tüm piller aynı böyle
WQRQŞWÖQWPŞÖRQWŞETQWERFMEW LAN OĞLUM KAFANIZDA CHAD DİYE NORM BELİRLEMİŞSİNİZ SALAK SAÇMA ARGOLARINIZ VAR BUNLARIN HEPSİ BİR MEME ÖĞESİYDİ NASIL BUNLARI ALIP ARKASINA Bİ LORE YAZIP HAYAT İDEOLOJİSİ EDİNDİNİZ İNTERNETTEN GELEN BOKTAN FİKİRLERE PİLLERE NASIL BU KADAR ANLAM YÜKLEYEBİLİYORSUNUZ HAYAT SANDIĞINIZ KADAR SIRALI İLERLEMİYORView attachment 3266466
İnsan aslında pek özgür canlı değil. Doğamiz gereği güzel olandan etkileniyoruz ve davranışlarımiz değişiyor bunu reddetmek kendini kandırmak demektir.

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and Simon Peter Gruber
KARANLİKRUYA oneririm Genco bildiğimiz redpillciler gibi değil kafa zehir gibi çalışıyor

KARANLİKRUYA oneririm Genco bildiğimiz redpillciler gibi değil kafa zehir gibi çalışıyor
Başta karduya diye okudum Enes karduya zihnimde büyük bir etki bıraktı. Bide kafası gercekten zehir gibi çalışıyorsa redpillci değildir

• JFL
Reactions: Simon Peter Gruber and Angutoid
-HTN+ ol
-Ergenliğin başında obez olduğun / yeni yüzünün oturduğu ve kısa olduğun fotoyu göster
-''Benim gibi ultimate sigma alpha chad 3 metre olmak istiyorsanız size sadece aylık 10$'luk guide'ım ve 300$'luk supplementim yeterli!'' (Kendisi sadece 1 yıl gym'e gitti ve yarrağım gibi beslendi)

''WAOVVVVVVV, SADECE GYM'E GİTSEM VE BU VİTAMİNİ ALSAM HERŞEYİM DÜZELCEK, KIZLAR DÜŞCEK HA? :soy::soy:''
(170 Sub-5)

Red pill = Money scam

• +1
Reactions: maarda
-HTN+ ol
-Ergenliğin başında obez olduğun / yeni yüzünün oturduğu ve kısa olduğun fotoyu göster
-''Benim gibi ultimate sigma alpha chad 3 metre olmak istiyorsanız size sadece aylık 10$'luk guide'ım ve 300$'luk supplementim yeterli!'' (Kendisi sadece 1 yıl gym'e gitti ve yarrağım gibi beslendi)

''WAOVVVVVVV, SADECE GYM'E GİTSEM VE BU VİTAMİNİ ALSAM HERŞEYİM DÜZELCEK, KIZLAR DÜŞCEK HA? :soy::soy:''
(170 Sub-5)

Red pill = Money scam
Bunu senin gibi düşünen bir sürü insan var o sıkıntı işte

Bunu senin gibi düşünen bir sürü insan var o sıkıntı işte
Kendi haline bırakcaksın, zaten bu tarz redpillcilerin çoğu blackpill'e düşüyor yavaş yavaş cope olduğunu anlayınca
Blue pill > Red Pill > Black Pill

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and Simon Peter Gruber