Rehber

N

narccnbv

Iron
Beyler selam genetiğim ne kadar el verirse o kadar iyi bir fizik ve yüz kalitesine sahip olmak istiyorum. Burada bunu nasıl yapabileceğimle alakalı bir rehber var mı? Bu işlerden gram anlamam tiktokta mewing vs. görmüştüm ama hiç denemedim. Gerçekten bir etkisi var mı? Cilt bakım önerilerinizide alabilirim forumda biraz gezdim C vitamini vs. bahsetmişsiniz. Gerekli vitamin takviyelerinin hepsini alıyorum bana gereken işte buz tarzı taktikler. Şimdiden saolun.

balistik yarrak

• +1
Reactions: menas
mega am çukuru (7 yarrak alır üstüne 8i zorlar am çukuru adı üstünde)

kankı ben ıncelım kadınlar benden nefret edıyor bende onlardan edıyorum tipim çok kötü boy desen 168 zaten ne yapayım tavsiyelkerin varmı

• JFL
Reactions: Deleted member 82864
kankı ben ıncelım kadınlar benden nefret edıyor bende onlardan edıyorum tipim çok kötü boy desen 168 zaten ne yapayım tavsiyelkerin varmı
kadın yürüyüşlerine katıl ultra mega am'co olup semihi çeliği kötüle ve evet feministlerle sikişe bilirsin artık.

Her şey cope ameliyat parası biriktir

• +1
Reactions: gargomel and Dathomirian Zabrak
Kaç yaşındasın

Aga yüz için yağ oranını düşürebildipin kadar düşür öyle de tipinden şikayetçiysen ameliyata para biriktir

Ne incelim ne kadınlardan nefret ediyorum cilt bakımı için tavsiye istemişim aq

Aga yüz için yağ oranını düşürebildipin kadar düşür öyle de tipinden şikayetçiysen ameliyata para biriktir
Tipimden şikayetçi değilim cildimin daha pürüzsüz olmasını istiyorum

ilk olarak yakışıklı olup mental cell olmak threadime bak, çok etkili, moglanmaya karşı ve mutlu bir hayat istiyorsan.Hemen başta

• +1
Reactions: narccnbv
Tipimden şikayetçi değilim cildimin daha pürüzsüz olmasını istiyorum
knk şimdi tretinoin ve accutane + finasteride kullanıyosun ve bebeksi am cildine kavuşuysoun amdan daha gergin bir am cildi

Users who are viewing this thread

Back