Reşitlik yaşı 15e düşsün amg

Bjelicaist

Bjelicaist

Iron
14 15 yaşındaki erkeklerin geneli dölsüz falan oluyor da o yaşlardaki kızlara bakınca yetişkin bir kadından bir farkları olmamasını geçtim bazılarının vücüdü yetişkinlere kıyasla daha iyi oluyor aq

Trap attı

• JFL
  • +1
Reactions: Jahrein, susisesi, Fridx and 9 others
Banlayın bunu aq
@Resistance.

• JFL
  • +1
Reactions: talha_, Jahrein, susisesi and 9 others
  • +1
Reactions: susisesi, Gordon Freeman and Thrill
Değil
15.5 yaşındayım her gün okulda yaşıtım kızları görüyorum fizik mizik yok
Bende 18im etrafimizda dolaşan ergen kızlara bakıyorum baya sağlamlar, daha tatmamayı geçtim yakında tatma şansımı da kaybedicem aq

• +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, susisesi, wetwipes and 1 other person
subda bi ara cinsel ilişki yaşı 10mu ne öyle bir muhabbet dönüyordu düşünceleriniz neler?

zaten kadınlar ergenliğe erken girer ve vucutları erken olgunlasırda kanka sorun su zıhınsel yasları cınsellıgı ve sehveti tam anlamıyla anlayabilecek ve nerde ne yapacagını bilecek durumda değil meraklılar toplumdan geri kalmamak istiyorlar.Zihni bok cuvalına donmus bir pedofiliysen rahatlıkla manipüle edip beraber olabileceğin insanlar sorunda bu işte onların zıhın durumuna bakacak olursak tamamen rızasız hala hayatı tatmamıs temiz insanlara kendin o olgun halinle birşeyler yaşatmak istiyorsun xD bırakta dölsüz ergenler siksin o kızları

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, wetwipes and 2 others
subda bi ara cinsel ilişki yaşı 10mu ne öyle bir muhabbet dönüyordu
cope cinsel ilişki yaşı batı ülkelerinde 16-17 iken dogu ülkelerinde 19-20 arası hala sadece millet larplıyor

• +1
Reactions: Thrill
Trap attı
olma ihtimali cok yuksek harbiden aq bi de twitterdan gelmis kim basini belaya sokmak oster bole bisi yazip bir gun bu pedo serefsizler yuzunden bu forumdaki masumlara bir sey olmaz ins

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ochinchin, Serialsuicide and 3 others
olma ihtimali cok yuksek harbiden aq bi de twitterdan gelmis kim basini belaya sokmak oster bir gun bu pedo serefsizler yuzunden bu forumdaki masumlara bir sey olmaz ins
niye kanka twitter tayfa en masum tayfa

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Thrill, ochinchin, Serialsuicide and 2 others
birisi oltaya getirmeye calissa sence boyle bi topluluga burdan mi karismaya baslar twitterdan mi bi de bu pungent olayi vs oldu ya

• +1
Reactions: Thrill and Serialsuicide
14 15 yaşındaki erkeklerin geneli dölsüz falan oluyor da o yaşlardaki kızlara bakınca yetişkin bir kadından bir farkları olmamasını geçtim bazılarının vücüdü yetişkinlere kıyasla daha iyi oluyor aq
14-15 yasında femboy deviriyoduk amg:LOL:

• JFL
Reactions: Thrill and jsbera
cope cinsel ilişki yaşı batı ülkelerinde 16-17 iken dogu ülkelerinde 19-20 arası hala sadece millet larplıyor
hollandalı arkasasım bızım buralarda cınsellık yası 14-15 felan diyo

• JFL
birisi oltaya getirmeye calissa sence boyle bi topluluga burdan mi karismaya baslar twitterdan mi bi de bu pungent olayi vs oldu ya
Twitterdan atmaya got yememişti kuzen

• +1
hepsi hardcore incel amk aklı çalısan adam yok orda
@Resistance. benım tw hesabımı buraya atmasaydı kullanırdık hesabı sıldım twyı senın yuzunden amg

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, cakdripa, Gordon Freeman and 2 others
@Resistance. benım tw hesabımı buraya atmasaydı kullanırdık hesabı sıldım twyı senın yuzunden amg
özür dilerim ben bir köpeğim hav hav özür dilerim efendim

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Jahrein, fury31 and 7 others
Rotterdame sen misin amg

özür dilerim ben bir köpeğim hav hav özür dilerim efendim
Grsel 2026 03 27 232226842

• JFL
Reactions: Thrill and Resistance.
14-15 yasında femboy deviriyoduk amg:LOL:
ya liseye geçince patlatıyorlar veya daha öncesinden ortaokul zamanlarında birşeyler oluyor onlarda sanırım cinsel eğitim derslerimi ne oluyor birde

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and wetwipes
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Gordon Freeman and 1 other person
hollandalı arkasasım bızım buralarda cınsellık yası 14-15 felan diyo
Benimde fransada yaşayan uzaktan akrabam var o da aynı boku söylüyor

• +1
Reactions: Thrill and wetwipes
  • JFL
Reactions: Thrill, meatenjoyer9, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Deleted member 240816
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Serialsuicide
E öyle kuzen napabilirim
aynen moruk bra kuzen naptın brom nasılsın hehe kankam naptın ya öyle 10/e dende mahmıt taş gibi karı bi sikcen sabaha kadar soluksuz kanka aynen kanka gorusuruz toplu iftar yapakmı kanka kanka ehehe kanka mangal yapak etler sizden hahah brom ya aynen

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Thrill and wetwipes
15 yasında hur irademize sahip bireyleriz we are equal ankara sahilde mantarlı makarna bira ne kadar farklıyız demi kanka ya hahaha
kanka uff taş gibi karıya su sarıda abi sarışın dışı sikilmez ya evet kanka kızlar boya değil kalınlığa bakıyor kanka boyu değil işlevi önemli kanka okulu bırakıp ticarete atılcam kanka memowear adlı marka acıp pazardan tisortler alıp sonra satılmadı diye ağlıyacam kanka yayaya haha kanka yanlar aldır üstler hafif kısalttır mukemmel tıras ben hep oyle oluyom olum erkek adam dediğin sacını uzatırmı lan ne öyle karı gıbı kanka yüzüm mayın tarlası ama sıkmıycan yoksa izi kalıyo kanka aynen kanka kanka gecen bime enerji icecegi gelmis agalarla mac yapmadan önce bi tane attım cok guzel enerji verdi kanka kanka ben utanıyom ya konusma sınavında uff napıcam boyle hocanın evveliyatını sikeyim kanka hepsı hoca yuzunden kanka demi ya brom naptın kayarmıyız caddeye kanka kış çok kötü ya yazın her akşam piyasa mükemmel kanka baggy pantalon giyiyorum ben farklıyım ya kanka eski para giyim tarzı daha iyi kanka kankalar toplanın namus işi var benim sevdiğim kız beni 200 kere reddetmesine rağmen gitmiş başka birisiyle sevgili olmuş dövücez onu kanka brom gorusuruz allaha emanet ol brom ooo kanka sundan almıssın banada versene ya sundanda ver ula sen karımısın kanka niye beni şikayet ettin kankayaa hahaha
Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış cakkal

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Thrill, wetwipes and 5 others
14 15 yaşındakilerin geneli nasıl dölsüz aq

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Thrill, Serialsuicide and 2 others
Bende 18im etrafimizda dolaşan ergen kızlara bakıyorum baya sağlamlar, daha tatmamayı geçtim yakında tatma şansımı da kaybedicem aq
bu elemanın bilgisayarı araştırılsın

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, wetwipes and 1 other person
viuuuuuuuu viuuuuuuuu @Resistance. pedofili yasak değilmi

• +1
Reactions: Thrill and susisesi
vay orosbu cocugu ne adamsin sen ya ol

• So Sad
  • +1
Reactions: Thrill and Bjelicaist
Düşse ne olacak dostum. Dölsüz liseli chade verirler sana vermezler boşa umutlanma

Monday Night Raw Lol GIF by WWE

• JFL
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman, Thrill and 2 others
Adam bisi dememis
Ben ortaokulken sekizleri üniler sikiyodu neye sasiriyonuz

• Woah
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Gordon Freeman, NoxInfernum and 3 others
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Gordon Freeman, Thrill and 1 other person
Adam bisi dememis
Ben ortaokulken sekizleri üniler sikiyodu neye sasiriyonuz
bana sunucu daveti atabilimisin sakıncası yoksa, zeref denen bi şahıs düzenli ever atinca gerekmedikçe sunucuda bulunmayayım diyip çıkmıştım

• +1
  • JFL
Reactions: maarda and Deleted member 240816