reta storage

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
nasıl yapacaz biz bunu

• +1
Reactions: kurdistan
çözükten sonra buzdolabına koyacan

• +1
Reactions: kurdistan
bişi olmaz şurup de
araştırıyolae amk cardarine alacaktım yok kanser yapıyo o dedi anlatmaya çalışıyorum anlaıyolar. bunun da şırınga olduğunu duyunca olmaz dedi

• JFL
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: churmaxxed, kurdistan and Serialsuicide
araştırıyolae amk cardarine alacaktım yok kanser yapıyo o dedi anlatmaya çalışıyorum anlaıyolar. bunun da şırınga olduğunu duyunca olmaz dedi
İlacın gerçek ismini niye söylüyonki vitamin falan de

• +1
  • JFL
Reactions: churmaxxed, why not me?, kurdistan and 1 other person
böyle yapıcaklarını biliyomuydun bile bile niye aldın o zaman küçük minifridgele saklarsın

• +1
Reactions: why not me?
knk çok dürüst olmican

• +1
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide
kral ailenin dokunmadığı bir paketli gıda seç onun içine sakla

knk çok dürüst olmican
babus ben gidip bunu alıyom demedim zaten. param yoktu dedimki işte supplement alacam para verir misin? ne alacan dedi takviye işte dedim. ne takviyesi dedi. yağ yakıcı dedim sonra da işte buldu etti

babus ben gidip bunu alıyom demedim zaten. param yoktu dedimki işte supplement alacam para verir misin? ne alacan dedi takviye işte dedim. ne takviyesi dedi. yağ yakıcı dedim sonra da işte buldu etti
yaşın kaç

buzdolabının havalandırma üntesinin derinliklerde

amk alması dert saklaması dert

• +1
Reactions: churmaxxed
alamıycan kardeş otur oturduğun yerde drop the fork

• +1
alamıycan kardeş otur oturduğun yerde drop the fork
deficitle 2 haftada 1.5 kilo ancak verebildim amk reta olsaydı 3 kilo vermiştik bile

• +1
Reactions: jauscope
deficitle 2 haftada 1.5 kilo ancak verebildim amk reta olsaydı 3 kilo vermiştik bile
17 senedir domuz gibi yedin şimdi 1 ayda vermek istiyosun biraz sabır lazım

• +1
Reactions: churmaxxed and Yagiz8928
17 senedir domuz gibi yedin şimdi 1 ayda vermek istiyosun biraz sabır lazım
yav haklısın da amk hazirana kadar yapalım bi şeyler

• +1
hazirana kadar anasını bile sikersin dayı yeme işte eylülden beri ben de yapıyorum biticek az kaldı

• +1
Reactions: Yagiz8928
la siktir git yemeksepetini sil düzgün bir diyet yap gelmiş reta diyo babası yakalasa götüne iğneyi sokacak piç hazirana 7 ay var git düzgün bir diyet yap

• JFL
Reactions: Serialsuicide and jauscope
la siktir git yemeksepetini sil düzgün bir diyet yap gelmiş reta diyo babası yakalasa götüne iğneyi sokacak piç hazirana 7 ay var git düzgün bir diyet yap
amk 20-25 kilo fazlam var nereye veriyon 25 kilo ağzını tutup

al kardeş bunun gibi sakla flakonları çözdürdükçe

• +1
Reactions: retawillfixme
bende aynı zaman aralığında 20 küsür kilo vermiştim

bende aynı zaman aralığında 20 küsür kilo vermiştim
amk tutamıyom ben amını siktiiğiminin ağzını kapalı tutamıyom

• JFL
amk tutamıyom ben amını siktiiğiminin ağzını kapalı tutamıyom
kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum ama tutman lazım yoksa olmuyor

olum parayı babasından alıyor kesin yakalanır
amına koyim zaten 17 yşaına kadar düzenli para almana alıştıramadıysan aileyi its over amk ilerde druglarada para yetiştiremezsin yoksa

• +1
Reactions: retawillfixme and churmaxxed
amına koyim zaten 17 yşaına kadar düzenli para almana alıştıramadıysan aileyi its over amk ilerde druglarada para yetiştiremezsin yoksa
bi de ailem verdiği parayı sıkıntı etmiyo şırıngayla kendime bir şey vuracağımı hayal edince siktir git diyolar

• +1
YAV KARDEŞ AÇIK KONUŞAYIM SEN O KİLOLARI ZOR VERİRSİN BU KAFAYLA UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLMUŞSUN SEN UYUŞTURUCU OLMADAN 5DK YÜRÜYÜŞ YAPMAZSIN
MADEM ASCENDLEMEK İSTİYOSUN O ÇATAL KAŞIĞI BIRAKACAN YERE KARDEŞİM HER ACIKTIĞINDA AÇ Bİ PSL GOD EDİT MEDİT BİŞEYLER İZLE ORDAN MOTİVE OL TAVSİYEM BUDUR

• JFL
bi de ailem verdiği parayı sıkıntı etmiyo şırıngayla kendime bir şey vuracağımı hayal edince siktir git diyolar
soylememen lazım zaten seni anlamazlar kanki gizli yapıcaksın

• +1
YAV KARDEŞ AÇIK KONUŞAYIM SEN O KİLOLARI ZOR VERİRSİN BU KAFAYLA UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLMUŞSUN SEN UYUŞTURUCU OLMADAN 5DK YÜRÜYÜŞ YAPMAZSIN
MADEM ASCENDLEMEK İSTİYOSUN O ÇATAL KAŞIĞI BIRAKACAN YERE KARDEŞİM HER ACIKTIĞINDA AÇ Bİ PSL GOD EDİT MEDİT BİŞEYLER İZLE ORDAN MOTİVE OL TAVSİYEM BUDUR
yav amk ben yıllardır ilaç bile kullanmıyorum bu kadar zorlanmasam reta kullancam der miyim amk 3 yıldır her hasta olduğumd çiğ sarımsak çiğniyorum antibiyotik içmemek için ne alatıyon

• Hmm...
Şarjlı insulin buzdolaplarından al baya küçük oluyolar odanda prize takıp yatağın altına saklarsın dışarı çıkarken de çantanın içine koyarsın

• +1
Şarjlı insulin buzdolaplarından al baya küçük oluyolar odanda prize takıp yatağın altına saklarsın dışarı çıkarken de çantanın içine koyarsın
şarja takılı kalbiliyo mu onlar

• +1
Reactions: Serialsuicide
şarja takılı kalbiliyo mu onlar
1763997812821

Şu tarz bişey alcan hatta 2 tane powerbank alıp sırayla değiştire değiştire çantandan hiç çıkarmadan hep yanında da taşıyabilirsin

• +1
Reactions: Serialsuicide