retawillfixme
Bronze
nasıl yapacaz biz bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
aile var evdeçözükten sonra buzdolabına koyacan
bişi olmaz şurup deaile var evde
araştırıyolae amk cardarine alacaktım yok kanser yapıyo o dedi anlatmaya çalışıyorum anlaıyolar. bunun da şırınga olduğunu duyunca olmaz dedibişi olmaz şurup de
İlacın gerçek ismini niye söylüyonki vitamin falan dearaştırıyolae amk cardarine alacaktım yok kanser yapıyo o dedi anlatmaya çalışıyorum anlaıyolar. bunun da şırınga olduğunu duyunca olmaz dedi
böyle yapıcaklarını biliyomuydun bile bile niye aldın o zaman küçük minifridgele saklarsınaraştırıyolae amk cardarine alacaktım yok kanser yapıyo o dedi anlatmaya çalışıyorum anlaıyolar. bunun da şırınga olduğunu duyunca olmaz dedi
knk çok dürüst olmicanaraştırıyolae amk cardarine alacaktım yok kanser yapıyo o dedi anlatmaya çalışıyorum anlaıyolar. bunun da şırınga olduğunu duyunca olmaz dedi
yulaf al 2-3 paket içine göm retayı ben uzun süre öyle yaptımnasıl yapacaz biz bunu
babus ben gidip bunu alıyom demedim zaten. param yoktu dedimki işte supplement alacam para verir misin? ne alacan dedi takviye işte dedim. ne takviyesi dedi. yağ yakıcı dedim sonra da işte buldu ettiknk çok dürüst olmican
benim mal çok güzel bir yerdeyulaf al 2-3 paket içine göm retayı ben uzun süre öyle yaptım
almadım dahaböyle yapıcaklarını biliyomuydun bile bile niye aldın o zaman küçük minifridgele saklarsın
yaşın kaçbabus ben gidip bunu alıyom demedim zaten. param yoktu dedimki işte supplement alacam para verir misin? ne alacan dedi takviye işte dedim. ne takviyesi dedi. yağ yakıcı dedim sonra da işte buldu etti
ne gibibenim mal çok güzel bir yerde
17yaşın kaç
havalandırma boşluğundane gibi
nası soğutuyon onu ordahavalandırma boşluğunda
abi yulaf falan yeniyo bizim evde odam dışı koyamam bi yereyulaf al 2-3 paket içine göm retayı ben uzun süre öyle yaptım
deficitle 2 haftada 1.5 kilo ancak verebildim amk reta olsaydı 3 kilo vermiştik bilealamıycan kardeş otur oturduğun yerde drop the fork
17 senedir domuz gibi yedin şimdi 1 ayda vermek istiyosun biraz sabır lazımdeficitle 2 haftada 1.5 kilo ancak verebildim amk reta olsaydı 3 kilo vermiştik bile
yav haklısın da amk hazirana kadar yapalım bi şeyler17 senedir domuz gibi yedin şimdi 1 ayda vermek istiyosun biraz sabır lazım
ananın amı hazirana kadar %5e düşersinyav haklısın da amk hazirana kadar yapalım bi şeyler
ya dert mesele baseim çok sağlam amk bi boka yarasın bu yazananın amı hazirana kadar %5e düşersin
amk 20-25 kilo fazlam var nereye veriyon 25 kilo ağzını tutupla siktir git yemeksepetini sil düzgün bir diyet yap gelmiş reta diyo babası yakalasa götüne iğneyi sokacak piç hazirana 7 ay var git düzgün bir diyet yap
7 ayda verirsin güzel kardeşimamk 20-25 kilo fazlam var nereye veriyon 25 kilo ağzını tutup
al kardeş bunun gibi sakla flakonları çözdürdükçe
amk tutamıyom ben amını siktiiğiminin ağzını kapalı tutamıyombende aynı zaman aralığında 20 küsür kilo vermiştim
parayı babamdan almayacam kafamda var bi şeylerolum parayı babasından alıyor kesin yakalanır
kardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum ama tutman lazım yoksa olmuyoramk tutamıyom ben amını siktiiğiminin ağzını kapalı tutamıyom
nikotin deniyorum 1 haftadır yardım ediyo baya bakalımkardeşim bende aynı sorunu yaşıyorum ama tutman lazım yoksa olmuyor
amına koyim zaten 17 yşaına kadar düzenli para almana alıştıramadıysan aileyi its over amk ilerde druglarada para yetiştiremezsin yoksaolum parayı babasından alıyor kesin yakalanır
kafein hapı al onuda al günde 400mg bastırıyor açlığınikotin deniyorum 1 haftadır yardım ediyo baya bakalım
bi de ailem verdiği parayı sıkıntı etmiyo şırıngayla kendime bir şey vuracağımı hayal edince siktir git diyolaramına koyim zaten 17 yşaına kadar düzenli para almana alıştıramadıysan aileyi its over amk ilerde druglarada para yetiştiremezsin yoksa
yokya kafaya koymak lazım yoksa olmuyorkafein hapı al onuda al günde 400mg bastırıyor açlığı
soylememen lazım zaten seni anlamazlar kanki gizli yapıcaksınbi de ailem verdiği parayı sıkıntı etmiyo şırıngayla kendime bir şey vuracağımı hayal edince siktir git diyolar
yav amk ben yıllardır ilaç bile kullanmıyorum bu kadar zorlanmasam reta kullancam der miyim amk 3 yıldır her hasta olduğumd çiğ sarımsak çiğniyorum antibiyotik içmemek için ne alatıyonYAV KARDEŞ AÇIK KONUŞAYIM SEN O KİLOLARI ZOR VERİRSİN BU KAFAYLA UYUŞTURUCU BAĞIMLISI OLMUŞSUN SEN UYUŞTURUCU OLMADAN 5DK YÜRÜYÜŞ YAPMAZSIN
MADEM ASCENDLEMEK İSTİYOSUN O ÇATAL KAŞIĞI BIRAKACAN YERE KARDEŞİM HER ACIKTIĞINDA AÇ Bİ PSL GOD EDİT MEDİT BİŞEYLER İZLE ORDAN MOTİVE OL TAVSİYEM BUDUR
Calkalamadan icmesinler surububişi olmaz şurup de
şarja takılı kalbiliyo mu onlarŞarjlı insulin buzdolaplarından al baya küçük oluyolar odanda prize takıp yatağın altına saklarsın dışarı çıkarken de çantanın içine koyarsın
şarja takılı kalbiliyo mu onlar
prizde kalıyosa sıkıntı yok da prizde 2 hafta kalınca patlamasın amkView attachment 4359368
Şu tarz bişey alcan hatta 2 tane powerbank alıp sırayla değiştire değiştire çantandan hiç çıkarmadan hep yanında da taşıyabilirsin