REZİL OLAY

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Bugün arkadaşım beni aradı x yanımdakı kiz seni beğenmiş konuşmak istiyor dedi bende başta sövecektim bir baktım harbiden kız var aq kızla konuşamadım diye benle full taşşak geçti o kız ve etrafındaki kızlar aramada hepsi gülüyordu arkadaşımda senin kafanı sikeyim diyordu yav aq ben nıyr boyleyım ya

• WTF
  • JFL
Reactions: maarda and Angutoid
Bugün arkadaşım beni aradı x yanımdakı kiz seni beğenmiş konuşmak istiyor dedi bende başta sövecektim bir baktım harbiden kız var aq kızla konuşamadım diye benle full taşşak geçti o kız ve etrafındaki kızlar aramada hepsi gülüyordu arkadaşımda senin kafanı sikeyim diyordu yav aq ben nıyr boyleyım ya
Anenim sekim or something

• +1
  • WTF
Reactions: temelyeterliliktest and ER enjoyer
Sen otistiksin bro

• So Sad
  • +1
Reactions: gargomel and ER enjoyer
81 kiloyum

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
sen malsin baba

• +1
Reactions: gargomel
bira falan iç öyle konus kankaa

• +1
Reactions: ER enjoyer
Değişim için ilk başta ağır şeyler olması lazım, bu yaşayacağın ağır şeyler ince bir çizgi gibi ya sana travmaya yol açacak yada senin değişimine.

Değişimin bir bedeli vardır ve genellikle ağır olur.
Bosver, bunlar bir tecrübe ve iyi yanından bakarsak sen arzulanan yakışıklı bir çocuk oldun kızlar gizlese de seni beğeniyorlar, bunun ozguveniyle değişmeye başla ve eksik olan yanlarini tamamla.

• +1
Reactions: maarda
Git kızın yanına yüz yüze konuş niye güldünüz falan diye ciddiyim

Büyük ihtimalle rezil olacaksın ama daha da alışırsın ayrıca emin ol kızlar senden daha fazla utanıyor ve kafaya takıyor istisnalar hariç hepsinin yapısı öyle

• +1
Dostum kız seninle daha önce konuşmadan nasıl seni beğenebiliyor anlamadım? Aklıma bir tek dış görünüşünü beğenip böyle bir şey yapması geliyor eğer öyleyse tam orospudur hemen uzaklaş o kızdan.

• +1
Karakter de genetiktir. Genetiginde otistiklik var over

Users who are viewing this thread

Back