dekuwi
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
erkek hastalarını paylaşsaymış birşey söylenebilirdi
erkek hastalarını paylaşsaymış birşey söylenebilirdi
Diğerlerininde dediği gibi kadın odaklı doktor ben önermem,türkiyede neredeyse bütün burun cerrahları erkeklerde deneyimsiz o yüzden olabildiğince fazla bilgi edinip iletişim kur@maarda sen ne düşünüyorsun reis
Kanka nasıl bir burun istediğimi belirtsem yapamaz mı amk? Kaydırak burun değil straight nose istiyorum ayrıca maskülenlik derdiğim değil zaten çirkin bir cutecelim maskülen değilimKanka sakın buna gitme amk amınakoymus burnun
View attachment 3245318
Bu daha iyi dediğim gibi bilgi edinip iletişim kurarsan 10 kat daha iyi sonuç alırsın,doktoru da araştır ben ucundan baktım da çok tanındık değil gibi botched postu falan görmedimMesela örneğin bu gayet güzel bir burun sidedan
Doktorla iletişime geçeli çok oluyor ve çok iyi bir cerrah olan aile dostumuz tarafından önerildiği ve rahat iletişim kurduğum için tercih etmeyi düşünüyorum. Benim burunumu görmüştün zaten önceden ratelemiştin daha kötü bir burun yapma ihtimali bulunmuyorBu daha iyi dediğim gibi bilgi edinip iletişim kurarsan 10 kat daha iyi sonuç alırsın,doktoru da araştır ben ucundan baktım da çok tanındık değil gibi botched postu falan görmedim
istediğin şekli foto göstermeni söylememe gerek yok zaten yanları al üstler kalsın işiDoktorla iletişime geçeli çok oluyor ve çok iyi bir cerrah olan aile dostumuz tarafından önerildiği ve rahat iletişim kurduğum için tercih etmeyi düşünüyorum. Benim burunumu görmüştün zaten önceden ratelemiştin daha kötü bir burun yapma ihtimali bulunmuyor
orası zaten öyle ama side profileı gösterebilirimde front nası yapıcam diye düşünüyorumistediğin şekli foto göstermeni söylememe gerek yok zaten yanları al üstler kalsın işi
hatırlamıyom kiBenim burunumu görmüştün zaten önceden ratelemiştin daha kötü bir burun yapma ihtimali bulunmuyor
hatırlamıyom ki
Daha 16 sın düşünmene 2 yıl var aqBeni rateleyin, yapabileceğim en önemli softmaxxlar neler şu an?
yaş 16 boy 196 kilo 88 (bulktaydım). Hayatım boyunca bok gibi gözüktüm ve ne kadar uğraşırsam uğraşayım 0 efor harcayan adamlardan daha kötü gözüküyorum amk. tüm flawlarımı ve bunları nasıl düzeltebileceğim konusunda yardımcı olur musunuz. Ekstra almam gereken ya da kullanmam için önerdiğiniz...looksmax.org
1 aya yaptırıyorum dostum burun nefes almama engel oluyorDaha 16 sın düşünmene 2 yıl var aq
olm ameliyatlar kac yasında yaptırılıyor legal olarak aile izin veriyorsa? 18 den dusukte oluyosa ailem para falanda veriyor amk izinleride var zaten ailem artık anladı bu genlerle beni dogurmanın bir hata oldugunu ameliyat yaptırmamı destekliyolar babama hipergamiyi ve blackpillii anlattım adam bp ci oldu dalga gecmiyorum amkDaha 16 sın düşünmene 2 yıl var aq
babatürkolm ameliyatlar kac yasında yaptırılıyor legal olarak aile izin veriyorsa? 18 den dusukte oluyosa ailem para falanda veriyor amk izinleride var zaten ailem artık anladı bu genlerle beni dogurmanın bir hata oldugunu ameliyat yaptırmamı destekliyolar babama hipergamiyi ve blackpillii anlattım adam bp ci oldu dalga gecmiyorum amk
Ailen imza atıyor 16 yaşında falan yaptırabiliyorsunolm ameliyatlar kac yasında yaptırılıyor legal olarak aile izin veriyorsa?
Aynı şekilameliyat yaptırmamı destekliyolar
Front profileım çok kötü ayrıca dümdüz yapmasını söylersem dümdüz yapacaktır amk kafasına göre yapmıyor sonuçta parasını ben veriyorumsana da diğer kadınlara yaptığı burun şeklinden yapacak yol yakınken vazgeç erkek burnu öyle olmaz amk dümdüz olur
daha önce yaptığı örnekler yoksa yapamayabilir. kadın burnu yapmaya alışık bu adam. bok gibi bir şey çıkmasın ortaya iyi düşünFront profileım çok kötü ayrıca dümdüz yapmasını söylersem dümdüz yapacaktır amk kafasına göre yapmıyor sonuçta parasını ben veriyorum