Rhino yaptıracağım doktorum hakkında ne düşünüyorsunuz? Değiştireyim mi?

hastalarının çoğu kadın kankam istemediğin bi burun ortaya çıkabilir

• +1
Reactions: ER enjoyer
@maarda sen ne düşünüyorsun reis

Attachments

• IMG_8192.jpeg
    IMG_8192.jpeg
    538.6 KB · Views: 0
@maarda sen ne düşünüyorsun reis
Diğerlerininde dediği gibi kadın odaklı doktor ben önermem,türkiyede neredeyse bütün burun cerrahları erkeklerde deneyimsiz o yüzden olabildiğince fazla bilgi edinip iletişim kur

Mesela büyük bi istisna olmadığı sürece erkeklerde dorsum yada nasolabıal açıya dokunulmaması gerek:
1729279435314

Tüm maskülenliği yok etmiş

Kanka sakın buna gitme amk amınakoymus burnun
Stories  Instagram   Google Chrome 18102024 22 26 29

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Kanka sakın buna gitme amk amınakoymus burnun
View attachment 3245318
Kanka nasıl bir burun istediğimi belirtsem yapamaz mı amk? Kaydırak burun değil straight nose istiyorum ayrıca maskülenlik derdiğim değil zaten çirkin bir cutecelim maskülen değilim

Mesela örneğin bu gayet güzel bir burun sidedan

Attachments

• IMG_8195.png
    IMG_8195.png
    2.6 MB · Views: 0
Mesela örneğin bu gayet güzel bir burun sidedan
Bu daha iyi dediğim gibi bilgi edinip iletişim kurarsan 10 kat daha iyi sonuç alırsın,doktoru da araştır ben ucundan baktım da çok tanındık değil gibi botched postu falan görmedim

Bu daha iyi dediğim gibi bilgi edinip iletişim kurarsan 10 kat daha iyi sonuç alırsın,doktoru da araştır ben ucundan baktım da çok tanındık değil gibi botched postu falan görmedim
Doktorla iletişime geçeli çok oluyor ve çok iyi bir cerrah olan aile dostumuz tarafından önerildiği ve rahat iletişim kurduğum için tercih etmeyi düşünüyorum. Benim burunumu görmüştün zaten önceden ratelemiştin daha kötü bir burun yapma ihtimali bulunmuyor

Doktorla iletişime geçeli çok oluyor ve çok iyi bir cerrah olan aile dostumuz tarafından önerildiği ve rahat iletişim kurduğum için tercih etmeyi düşünüyorum. Benim burunumu görmüştün zaten önceden ratelemiştin daha kötü bir burun yapma ihtimali bulunmuyor
istediğin şekli foto göstermeni söylememe gerek yok zaten yanları al üstler kalsın işi

• +1
Reactions: miserablenigga64 and dekuwi
istediğin şekli foto göstermeni söylememe gerek yok zaten yanları al üstler kalsın işi
orası zaten öyle ama side profileı gösterebilirimde front nası yapıcam diye düşünüyorum

kendimi mi morphlamayı denesem

Daha 16 sın düşünmene 2 yıl var aq
olm ameliyatlar kac yasında yaptırılıyor legal olarak aile izin veriyorsa? 18 den dusukte oluyosa ailem para falanda veriyor amk izinleride var zaten ailem artık anladı bu genlerle beni dogurmanın bir hata oldugunu ameliyat yaptırmamı destekliyolar babama hipergamiyi ve blackpillii anlattım adam bp ci oldu dalga gecmiyorum amk

• +1
Reactions: dekuwi
olm ameliyatlar kac yasında yaptırılıyor legal olarak aile izin veriyorsa? 18 den dusukte oluyosa ailem para falanda veriyor amk izinleride var zaten ailem artık anladı bu genlerle beni dogurmanın bir hata oldugunu ameliyat yaptırmamı destekliyolar babama hipergamiyi ve blackpillii anlattım adam bp ci oldu dalga gecmiyorum amk
babatürk

sana da diğer kadınlara yaptığı burun şeklinden yapacak yol yakınken vazgeç erkek burnu öyle olmaz amk dümdüz olur

sana da diğer kadınlara yaptığı burun şeklinden yapacak yol yakınken vazgeç erkek burnu öyle olmaz amk dümdüz olur
Front profileım çok kötü ayrıca dümdüz yapmasını söylersem dümdüz yapacaktır amk kafasına göre yapmıyor sonuçta parasını ben veriyorum

Front profileım çok kötü ayrıca dümdüz yapmasını söylersem dümdüz yapacaktır amk kafasına göre yapmıyor sonuçta parasını ben veriyorum
daha önce yaptığı örnekler yoksa yapamayabilir. kadın burnu yapmaya alışık bu adam. bok gibi bir şey çıkmasın ortaya iyi düşün