Rhinoplasty sonrası lefort 2

K

kullancı1998572619

Iron
ayın 27 sinde rhinoplasty olma imkanım var ama lefort 2 de düşündüğüm için erteleye bilirim
Asıl soru şu rhinoplasty gelecekde yapmak istiyeceğim lefort 2 ye engel yada sınırlayacı olurmu ?

• +1
Reactions: turcoman
@MogEater ?

• +1
Reactions: turcoman
Devlette mi olacan rhino

• +1
Reactions: kullancı1998572619
lf2 estetik amaclimi yoksa ortho ile planlandi mi? trde sadece istanbul lf2 yapiliyo ve estetik amacli cok zor yaptirmak, lf2 ihtiyacin varsa yani ortho bile lf2 planliyorsa herhalde kesin rhinoya ihtiacin var,

osteotomiys - cartilage - soft tissue fat - skin

lf2 estetik amaclimi yoksa ortho ile planlandi mi? trde sadece istanbul lf2 yapiliyo ve estetik amacli cok zor yaptirmak, lf2 ihtiyacin varsa yani ortho bile lf2 planliyorsa herhalde kesin rhinoya ihtiacin var,

osteotomiys - cartilage - soft tissue fat - skin
Daha ortho ile konuşmadım

ortho ile konusmadiysan lf2 ihtiyacin oldugunu nereden cikardin knk, cogu ortho lf1 bile yapmaz bu subta cok tartismasi dondu bunun,
ayrica usada bile 10k usd iyi doktorlar amk 17k usd ne, ya toplumun 0,0001 kesiminde bir arkadassin yada gereksiz ve ulasilmaz hedefler ile kendini sabote ediyorsun idk.,

• +1
Reactions: kullancı1998572619
rhinoyu sonra ol
rhinoyu leforttan sonraki haline değil lefortu rhinodan sonraki haline göre ayarlamak mallık olur biraz

• +1
Reactions: Ashoimex, htn666, MogEater and 1 other person
o hangi rhino amk yeni burun mu takıyorlar @MogEater bu mümkün olabilir mi
trde 7-8k alan doktor var, bir noktadan sonra cook iyi markalasmissa ( unulerin doktoru ) olmussa yeteneginden bagimsiz fiyat aliyorlar, ama 2k usd - 20kusd arasinda doktorlunu iyi secersen yetenek farki olacagini sanmiyorum, hatta bazen mesela benim trde buldugum doktor, 3k usd ama dunyada en iyi gordugum doktor erkek rhino konusunda

Emin değilim fiyatdan 4 yıl önce abim yaptırdı aynı doktora ben ona sordum 15k usd dedi bayram sonrası tam fiyatı alınca güncellerim
birader bu ne amk, abin kaca yaptirdimisti usd olarak

trnin en pahali en unlu doktoru bile 5kusd demisti bu adama randevu alamiyon oyle zor randevu almak o bile 5k dedi yani 15k cok merak ettim

Dm

Last edited:
trde 7-8k alan doktor var, bir noktadan sonra cook iyi markalasmissa ( unulerin doktoru ) olmussa yeteneginden bagimsiz fiyat aliyorlar, ama 2k usd - 20kusd arasinda doktorlunu iyi secersen yetenek farki olacagini sanmiyorum, hatta bazen mesela benim trde buldugum doktor, 3k usd ama dunyada en iyi gordugum doktor erkek rhino konusunda
İsmi ne reis

ayın 27 sinde rhinoplasty olma imkanım var ama lefort 2 de düşündüğüm için erteleye bilirim
Asıl soru şu rhinoplasty gelecekde yapmak istiyeceğim lefort 2 ye engel yada sınırlayacı olurmu ?
lefort 2 yaparsan burnun büyük oranda düzelir zaten

• +1
Reactions: kullancı1998572619 and htn666