rimobolon mu +2 ünite daha growth mu?

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
only rimobolon kürüne yada growthun dozunu arttırmayı dusunuyorum.

20 ampül yani aylık rimo bana 4 bin tlye patlicak.

günlük +2 ünite growthun maliyeti aylık 5000 tlye patlicak

rimobolonun artıları:
1722018020805
yüzümü aşkım kenan gibi yapıcak(kocam)

eksileri:
taşşşak infazı (taşşaklarım henuz tam hacminde değil)

+2 ünite growthun artıları:
final boyum 172.5 olacağına 173.5 olacak

eksileri:
yok eksisi bunun bu güvenli

hangisini seçmeliyim? rimobolnu boyum 173.5 olduğundan sonra basarsam yine aynı etkiyi görebilir miyim bilmiyorum

KEŞKE 10 BİN LİRAM OLSAYDI AMA İŞ VERENLER ÇİRKİN VE KISA BOYLU OLDUĞUM İÇİN İŞE ALMIYOR?

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 119840, Deleted member 80812 and maarda
growth tabi aq
tassssakk önemli

• +1
Reactions: Deleted member 70692
only rimobolon kürüne yada growthun dozunu arttırmayı dusunuyorum.

20 ampül yani aylık rimo bana 4 bin tlye patlicak.

günlük +2 ünite growthun maliyeti aylık 5000 tlye patlicak

rimobolonun artıları:
View attachment 3052807 yüzümü aşkım kenan gibi yapıcak(kocam)

eksileri:
taşşşak infazı (taşşaklarım henuz tam hacminde değil)

+2 ünite growthun artıları:
final boyum 172.5 olacağına 173.5 olacak

eksileri:
yok eksisi bunun bu güvenli

hangisini seçmeliyim? rimobolnu boyum 173.5 olduğundan sonra basarsam yine aynı etkiyi görebilir miyim bilmiyorum

KEŞKE 10 BİN LİRAM OLSAYDI AMA İŞ VERENLER ÇİRKİN VE KISA BOYLU OLDUĞUM İÇİN İŞE ALMIYOR?
rimobolon ne yapacak yuzune

• +1
Reactions: Deleted member 119840
growth tabi aq
tassssakk önemli
tassaklar önemli evet 18 den sonra işe yarıyo mu ben bunu bılmemekdeyım ama

• +1
susta primo ok

• +1
Reactions: szolliontaraelis and Deleted member 70692
susta primo ok
susta olmuyo ki 1 haftalık testoyu tekde vuruyoz 1 hafta harcıyoz onu o ilk günün östrojeni beni seksi bir kadın gibi kısa bırakabilir

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Angutoid
Test base olmadan primo vurursan östro sıfırlanır sikin kalkmaz. Primo zaten dht türevi olduğundan kısmen ai yerine de geçiyor ondan sustanon kullanıyosan rimo almaman aşırı mantıksız olur.

• +1
Reactions: Deleted member 70692 and Deleted member 80812
Test base olmadan primo vurursan östro sıfırlanır sikin kalkmaz. Primo zaten dht türevi olduğundan kısmen ai yerine de geçiyor ondan sustanon kullanıyosan rimo almaman aşırı mantıksız olur.
östrojenimi 5 e düşürmüştüm 25mg ed aromasinle kötüydü şuan 11 e tekrar çıkardım 6.25mg alarak östrojeni rahatım %22 bf olduğum için şimdi giremem zaten %15 e düşüp öyle yapmayı düşünüyorum. hcg+proviron+aromasin düşünüyorum only rimobolon yerine bide

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and szolliontaraelis
östrojenimi 5 e düşürmüştüm 25mg ed aromasinle kötüydü şuan 11 e tekrar çıkardım 6.25mg alarak östrojeni rahatım %22 bf olduğum için şimdi giremem zaten %15 e düşüp öyle yapmayı düşünüyorum. hcg+proviron+aromasin düşünüyorum only rimobolon yerine bide
growth a param yetse ben de oyle yaparim. growth olmadan 50mg proviron girsem kafada sac kalmaz aq.

• +1
growth a param yetse ben de oyle yaparim. growth olmadan 50mg proviron girsem kafada sac kalmaz aq.
benim karaciğerin growtha respondu o kadar iyi değil 6.3 üniteye 500 igf veriyor belki sende 3 üniteye 400-500 verebilir 3 ünite 7500 tl suan ama bi sorun daha var plakların kapandıysa sadece yüzüne vurdugu söyleniyor.

Şuan 50mg provirondayım zatn bu sabah başladım ona da cuta yardımcı olur diye.forumda bı sıke yaramaz dıyolar ekşi sozlukdede ilk defa erkek gibi hissettim falan diyolar bakıcaz nasıl dht için girdim.

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and szolliontaraelis
benim karaciğerin growtha respondu o kadar iyi değil 6.3 üniteye 500 igf veriyor belki sende 3 üniteye 400-500 verebilir 3 ünite 7500 tl suan ama bi sorun daha var plakların kapandıysa sadece yüzüne vurdugu söyleniyor.

Şuan 50mg provirondayım zatn bu sabah başladım ona da cuta yardımcı olur diye.forumda bı sıke yaramaz dıyolar ekşi sozlukdede ilk defa erkek gibi hissettim falan diyolar bakıcaz nasıl dht için girdim.
Proviron güzel kanka da pek bi anabolik etkisi yok. Kütle koymadan sinir sistemini geliştirip güçlendiriyor o şekilde ağırlıkların 5kg falan oynuyo, ayrıca dehşet pump ve libido veriyor.

• +1
Proviron güzel kanka da pek bi anabolik etkisi yok. Kütle koymadan sinir sistemini geliştirip güçlendiriyor o şekilde ağırlıkların 5kg falan oynuyo, ayrıca dehşet pump ve libido veriyor.
bende andoırjen eksikliği de var yerine koyma gibi olacak dün 2. provirondan sonra ilk defa güzel bi antrenman yaptım 2-3 ay sonra ilaç aldım diye plasebo da olabilir.
hem kullandıgım aromasinin libido sorunlarını maskeler belki östrojenimi 11 de sabitliyor.
anabolik etkisi olmaması iyi aslında kütle kazanıp growth dozunu arttırmak zorunda kalmam

• +1

Users who are viewing this thread

Back