kökleyicifallik
Iron
yeni kullanmaya başladım testo aşşırı düşmüş gibi hissediyorum ritalin testo düşürüyormu yoksa psikolojikmi kullanan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
.yeni kullanmaya başladım testo aşşırı düşmüş gibi hissediyorum ritalin testo düşürüyormu yoksa psikolojikmi kullanan varmı
olum az önce yazdığın neydi azdınmı anlık amk biraz bekleyip editledi bide pKAMFAO
amk testo asırı dusuyormus gibi hissediyorum ne demek malmısın amk dopamin artınca testo dusuyosa benim hayatım bitti tassagımı kesip sallandırırım ha bakyeni kullanmaya başladım testo aşşırı düşmüş gibi hissediyorum ritalin testo düşürüyormu yoksa psikolojikmi kullanan varmı
ne dopamin artması amk bende bipolarda var ilacı içtikten 40 dk sonra aşırı sinirli birisi oluyom herşeyi çok ciddiye almaya başlıyom bitince rahatlama gelincede testo 0 a çekiliyo gibi oluyor ilaç bitişine doğru bişeyler izlemeyi deniyim ben en iyisi hareketlenme olcakmıamk testo asırı dusuyormus gibi hissediyorum ne demek malmısın amk dopamin artınca testo dusuyosa benim hayatım bitti tassagımı kesip sallandırırım ha bak
"rahatlayınca testo 0 cekiliyor" la dumbelek burda uzun uzun anlatmayacam bu ilac testesteronunu yuzde 10 dan fazlas etikiliyorsa siksinler beni suracıkta "bipolarda var" tehşis aldınmı? "sinirli oluyorum ciddiye almaya baslıyorum" sinirli olma kısmına gelicem ama ciddiye alman icin yapılmıs bir ilaçtan beklentini tam olarak anlayamiyorum "ne dopamin artması" ilacın ana maddesi metilfenidat hidroklorur ve yaptıgı sey beynine dopamin salgılatmak bu yuzden odaklanman artıyor canım dostum bide dopamin bir stimulan oldugu icin sinir stres olması normal ders mers calısmıcaksan alma aldıgın gibi sessiz bir ortamda yada kulaklık takarak uslu uslu calıs dersini kapa sonrane dopamin artması amk bende bipolarda var ilacı içtikten 40 dk sonra aşırı sinirli birisi oluyom herşeyi çok ciddiye almaya başlıyom bitince rahatlama gelincede testo 0 a çekiliyo gibi oluyor ilaç bitişine doğru bişeyler izlemeyi deniyim ben en iyisi hareketlenme olcakmı
zorla içiyom zaten ders falan yok amk üstüme gelme bipolar tehşiside var ilaç yazmadı sadece ilk ay sadece ritalin verdi nasıl olcağımı görmek için testo olayıda ani değişimdendir o zaman threadi o yuzden actım zaten uzatmışsın düz cevap verip geçseydin keşke"rahatlayınca testo 0 cekiliyor" la dumbelek burda uzun uzun anlatmayacam bu ilac testesteronunu yuzde 10 dan fazlas etikiliyorsa siksinler beni suracıkta "bipolarda var" tehşis aldınmı? "sinirli oluyorum ciddiye almaya baslıyorum" sinirli olma kısmına gelicem ama ciddiye alman icin yapılmıs bir ilaçtan beklentini tam olarak anlayamiyorum "ne dopamin artması" ilacın ana maddesi metilfenidat hidroklorur ve yaptıgı sey beynine dopamin salgılatmak bu yuzden odaklanman artıyor canım dostum bide dopamin bir stimulan oldugu icin sinir stres olması normal ders mers calısmıcaksan alma aldıgın gibi sessiz bir ortamda yada kulaklık takarak uslu uslu calıs dersini kapa sonra
uzerine gelmiyom sakin, ders calısmıycaksan ve psikiyatrın(yada psikologun ,terapistin) kullanmanı soylemediyse almanda bir anlam goremiyorumzorla içiyom zaten ders falan yok amk üstüme gelme bipolar tehşiside var ilaç yazmadı sadece ilk ay sadece ritalin verdi nasıl olcağımı görmek için testo olayıda ani değişimdendir o zaman threadi o yuzden actım zaten uzatmışsın düz cevap verip geçseydin keşke
gunluk yaşamımıda etkiliyor direk reçete bana yazılı zaten okul bitse bile kullanmaya devam edicem muhtemelen içme sebebim ders değil umarım vücut alışır yada dozları arttırmaya gerek kalmaz ilk hafta olduğu için aşırı tepki veriyo olabilir vücutuzerine gelmiyom sakin, ders calısmıycaksan ve psikiyatrın(yada psikologun ,terapistin) kullanmanı soylemediyse almanda bir anlam goremiyorum
sağol tavsiyeler içinuzerine gelmiyom sakin, ders calısmıycaksan ve psikiyatrın(yada psikologun ,terapistin) kullanmanı soylemediyse almanda bir anlam goremiyorum
stimulan oldugu icin eninde sonunda tolerans yapar ama kontrollu istiyorsan concerta al daha rahat geliyor bide sadece ders degil gundelik hayatın icin yararlıgunluk yaşamımıda etkiliyor direk reçete bana yazılı zaten okul bitse bile kullanmaya devam edicem muhtemelen içme sebebim ders değil umarım vücut alışır yada dozları arttırmaya gerek kalmaz ilk hafta olduğu için aşırı tepki veriyo olabilir vücut
son 36 saattir sadece 3 saat uyudum ve kanımda surekli metilfenidat hidroklorur akmaya devam ediyor simdi gidip azıcık daha ders calısıcam beta.GENÇLER UYUŞTURUCU MU ÇEKİYORSUNUZ SİZ STİMULAN FALAN HAYIRDIR HAYATINIZ KAYAR BAK UYARAYIM
uzun salınımlılar daha kontrollu concerta devamgidin adam gibi meth icin kürt malı
Hitlerin askerler uyumasın diye doktorlarına buldurduğu sonra da ilaç şirketlerinin DEHB diye bir hastalık uydurup tedavisi olarak gösterdiği çok zararlı bir ilaç. Onu içtikten sonra da wageslave olmak için ders çalışıyorson 36 saattir sadece 3 saat uyudum ve kanımda surekli metilfenidat hidroklorur akmaya devam ediyor simdi gidip azıcık daha ders calısıcam beta.
Bu günlük bu kadar komplo teorisi yeter daha izlemeHitlerin askerler uyumasın diye doktorlarına buldurduğu sonra da ilaç şirketlerinin DEHB diye bir hastalık uydurup tedavisi olarak gösterdiği çok zararlı bir ilaç. Onu içtikten sonra da wageslave olmak için ders çalışıyor
ben dehb falan anlamam recessed arkadasımdan aldıgım concertayla ders calısım sankı meslek edinemesm bi sik olacam amkHitlerin askerler uyumasın diye doktorlarına buldurduğu sonra da ilaç şirketlerinin DEHB diye bir hastalık uydurup tedavisi olarak gösterdiği çok zararlı bir ilaç. Onu içtikten sonra da wageslave olmak için ders çalışıyor
hitlerin askerlere stimulan verdigi dogru ama gram alakası yok bide adhd arastırmalarla kanıtlanmıs diye biliyorumBu günlük bu kadar komplo teorisi yeter daha izleme
İsrailli bilim adamlarıhitlerin askerlere stimulan verdigi dogru ama gram alakası yok bide adhd arastırmalarla kanıtlanmıs diye biliyorum
"sadece anlık beyin aktivitesini yöneterek yeni bir noropsikiyatrik bozukluk yaratıp kucuk cocuklara stimulan vermek icin psikiyatrıleri kandır teorisi" bugunluk lurklamak yeter oglusum sen biraz dinlenİsrailli bilim adamları
fake olsada banane amk eczanede stimulan satılıyor mis herkese dagıtıyolar beles koko ohhhhhhİsrailli bilim adamları
Onu demiyo zaten yahudilerin hastalık uydurup ilaç satma işi big pharma cart curt diyor haklı da olabilir ama en kötü plasebo etkisi ile ise yarıyor amk boşver sen çekmeye dbem ethitlerin askerlere stimulan verdigi dogru ama gram alakası yok bide adhd arastırmalarla kanıtlanmıs diye biliyorum
yahudi big pharma gercek olabilir ama concerta yarıyor ders calısmama uyanık kalmama falanOnu demiyo zaten yahudilerin hastalık uydurup ilaç satma işi big pharma cart curt diyor haklı da olabilir ama en kötü plasebo etkisi ile ise yarıyor amk boşver sen çekmeye dbem et
kimin altisin sen pampaHitlerin askerler uyumasın diye doktorlarına buldurduğu sonra da ilaç şirketlerinin DEHB diye bir hastalık uydurup tedavisi olarak gösterdiği çok zararlı bir ilaç. Onu içtikten sonra da wageslave olmak için ders çalışıyor
Mezo degil bu mezo boyle bos seyler yazmaz ama gecen ban yiyen hesaplardan biri kesin mezoydukimin altisin sen pampa
MEZO YETER LAN YEME SU BANI
su lolzoe foidse sikek ya @leagueoflegendszoe yakisikli cocugum tek sorun Nt degilim antalya sinirlari icindeysen date e cikakMezo degil bu mezo boyle bos seyler yazmaz ama gecen ban yiyen hesaplardan biri kesin mezoydu
son mesajina bak yine birini doxxlamis mezo iste doxx makinesi@Peter Steele @prominentbrowridge bu kesin mezoydu
Mezoda 100 tane foto/videom vardır amkson mesajina bak yine birini doxxlamis mezo iste doxx makinesi
Sen lol biliyon mu lasu lolzoe foidse sikek ya @leagueoflegendszoe yakisikli cocugum tek sorun Nt degilim antalya sinirlari icindeysen date e cikak
heyeSen lol biliyon mu la
Gel soloqheye
yuklu degil s13 de biraktimGel soloq