roid korkusu

D

Deleted member 81995

rich piana cycle at 15
lenn eşşek inceller sizi gün boyu elinizi sikiyonuz okulda dışarda gördügünüz kızın direkt amına memesine focus atıyonuz t kasarım diye yok aq sikin kalkıyor diye high t olmuyorssun kardesim benim eve geliyon ben o kızı niye sikemedim dite aglıyorsun high t keko amını parcalarken oyle dusunmuyor ama sen eve geliyorsun yemek yapan o köylü anana sövüyorsun babandan dayak yiyorsun sırt kasıma cubuguyla dovuyor seni yani senin kaybedecek bir seyin mi var mkkkkk bas gitsin 15 yasında 400 deca 650 test vurdum gotumun sol lobuna sonrada bayilmisim terler icinde uyandim bi sik olmuyor babbba anladın ok

• JFL
  • +1
Reactions: flows5991, kurdistan and Yagiz8928
okuyun zibidiler ozellikle sen depresif low t oc
IMG 9610

• JFL
Reactions: flows5991 and kurdistan
hic roidle uçağa bindin mi?

• +1
Reactions: kurdistan
cantada mı
bilmiyom yani nası olursa çanta bavul fln üni almanyada aile tr de roid başlamak istiyorum ret + hgh le kilo verdikten sonra ama 2-3 ayda bir tr gidip geliyom o kadar kısa cylce da atılmaz

• +1
Reactions: kurdistan
bilmiyom yani nası olursa çanta bavul fln üni almanyada aile tr de roid başlamak istiyorum ret + hgh le kilo verdikten sonra ama 2-3 ayda bir tr gidip geliyom o kadar kısa cylce da atılmaz
ucakta gecemezsin onlarla kanks gumrukten bile gecemezsin geçenler kolpa sıkıyor

• +1
ucakta gecemezsin onlarla kanks gumrukten bile gecemezsin geçenler kolpa sıkıyor
hay amk ne bok yicem ya 1 vial test falan bile fark edilir mi tr deyken cruiselarım

• +1
tamamen bavulunu kontrol edip etmemelerine bağlı şansa bavulu kontrol etmediler almanyadan 5 karton marlboro gold getirtmistim :rolleyes:

• +1
Reactions: flows5991

Users who are viewing this thread

Back