dgn.b
Bronze
Şimdi cumartesi plaklara baktıracam zaten %99 kapalıdır yada 1cm falan kalmıştır
Kapalıysa şöyle bir cycle düşündüm mantıklı mı değilsede öneri lazım ucuz yapmaya çalışıyorum az param var zaten
1-15 hafta
500 testo
Yanına arimidex
Burası 160 dolar falan tutuyor en son testo enanthate 50 dolardı hatırladığıma göre
burdan sonra artık hazirana geliyo
1 vial daha testo alıp vial bitene kadar 200 le cruise yapmak istiyorum üstüne yaz geldiği için 80 kapsül anavar almak istiyorum cruiseda kullanırım dozu pek düşünmedim ama önemli olan görünüş zaten kütle koymak gibi bi amaç yok en son 80 dolardı hatırladığım kadarıyla + testo 50 dolar daha
Sonra yaz bitiyor zaten burdan sonrada ne yapacağımı bilmiyorum pct yapıp diğer yazı beklerim büyük ihtimalle 1 yıl testo kullanmak istemiyorum
iğne swab cart curt 1500 lira
Toplam 300 dolara geliyor 14k amk
Daha ucuza halledebilmek için neyi değiştirebilirim
Şuan 177 62kg yim hedef 70kg lean olmak
koruyucular evde var almama gerek yok
Kapalıysa şöyle bir cycle düşündüm mantıklı mı değilsede öneri lazım ucuz yapmaya çalışıyorum az param var zaten
1-15 hafta
500 testo
Yanına arimidex
Burası 160 dolar falan tutuyor en son testo enanthate 50 dolardı hatırladığıma göre
burdan sonra artık hazirana geliyo
1 vial daha testo alıp vial bitene kadar 200 le cruise yapmak istiyorum üstüne yaz geldiği için 80 kapsül anavar almak istiyorum cruiseda kullanırım dozu pek düşünmedim ama önemli olan görünüş zaten kütle koymak gibi bi amaç yok en son 80 dolardı hatırladığım kadarıyla + testo 50 dolar daha
Sonra yaz bitiyor zaten burdan sonrada ne yapacağımı bilmiyorum pct yapıp diğer yazı beklerim büyük ihtimalle 1 yıl testo kullanmak istemiyorum
iğne swab cart curt 1500 lira
Toplam 300 dolara geliyor 14k amk
Daha ucuza halledebilmek için neyi değiştirebilirim
Şuan 177 62kg yim hedef 70kg lean olmak
koruyucular evde var almama gerek yok