H
hernandrago11
Banned
Hap şeklinde öneriniz var mı genel sağlığı bozmayacak? testo vs arttıracak, birincil hedef olarak vücut biraz da çeneye falan etki yaparsa amacıyla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
He?Çene hgh maxilla östrojen alın testosteron dilin ön ucu tatlı sağ ucu acı
Damara basıp yarra yerim diyeOral olanları testo olmadan kullanmak saçma,testoyu da mecbur enjekte edeceksin igneden mi korkuyon
Çok salak olman lazım onu yapmak için internettwn 2-3 self injection videosu izleDamara basıp yarra yerim diye
Anladım o zaman o halledilir peki bunlar genel sağlığı etkiler miÇok salak olman lazım onu yapmak için internettwn 2-3 self injection videosu izle
damara basılıp basılamdığı anlaşılıyo iğnenin ucunu çekiyon hava geliyosa dqamarda dğislinDamara basıp yarra yerim diye
orallar etkiler testo enjeksiyon 200 mgdan sonra etkilerAnladım o zaman o halledilir peki bunlar genel sağlığı etkiler mi
Sen kendin araştır redditte r/roids yada forumlara falan bak, hepsinin farklı şeylere zararı varAnladım o zaman o halledilir peki bunlar genel sağlığı etkiler mi
Doğal şekilde ciddi bir artış sağlayabilir miyim peki testoda ve bu oral alınanlara muadil olarak ilaç dışı takviye gibi şeyler mevcut mu?orallar etkiler testo enjeksiyon 200 mgdan sonra etkiler
doğal şekilde insulin var testodan daha iyi yanına bide hgh al onunDoğal şekilde ciddi bir artış sağlayabilir miyim peki testoda ve bu oral alınanlara muadil olarak ilaç dışı takviye gibi şeyler mevcut mu?
Hernandrago11Hap şeklinde öneriniz var mı genel sağlığı bozmayacak? testo vs arttıracak, birincil hedef olarak vücut biraz da çeneye falan etki yaparsa amacıyla?
Açlık insülinim 1.8doğal şekilde insulin var testodan daha iyi yanına bide hgh al onun
knk sen ne diyon mal msn ne alaka simdi. git insulin vur 15 ünite long term olandan 5 6 k kalori ye spora gitAçlık insülinim 1.8
Mümkün. Kullanılan her ilaç sağlığı bozmuyor ki sadece uzun vadede sorun çıkarabiliyor bazıları. Roidlerde de böyle bir süre kullanılabilecek bir şey var mıdır açısından sordum>hap şeklinde
>genel sağlığı bozmayacak
piston kontrolüDamara basıp yarra yerim diye
Oral steroidlerin hepsi karaciğere vuruyorMümkün. Kullanılan her ilaç sağlığı bozmuyor ki sadece uzun vadede sorun çıkarabiliyor bazıları. Roidlerde de böyle bir süre kullanılabilecek bir şey var mıdır açısından sordum
6-8 hafta üstüne çıktığın gibi götten yiyosun geneldeOral steroidlerin hepsi karaciğere vuruyor