Roidceller gelsin

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
Doğru mu arkadaşlar cagomun dediği?
@maarda @chadmanlet04 @MogEater

5:50de başlıyor

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, maarda and Arisylva
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, chadmanlet04, Kayra139 and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, Misogynist_Maxxer, Dathomirian Zabrak and 2 others

doğru sikin kalkıyo ama döl az geliyo daşşaklar küçülüyo bu çok yüzeysel bi bilgi degilmi zaten amk

yine sağdan soldan duyduğu şeyleri toplayıp sıkmış
sorun kürden çıkınca olur kısmının neyine yanlış dedi aq

• +1
Reactions: chadmanlet04, Auchelius, Dathomirian Zabrak and 1 other person

Memeden süt gelmesi öyle herkeste olmaz süt bezleri her erkekte oluşmuyor geneli doğru gibi ama aromasin + hcg alırsan daşşaklarda sağlam kalır anne karnında ilk x kromozom etki gösterdiği için meme ucun oluşuyor ancak normal bir birey isen süt bezleri / rahim oluşmadan Y kromozomu olaya el atarak durumu normalde olması gerektiği halde tutuyor ama istisnalar vardır elbette bazılarında olması gerekenden farklı olabiliyor

• +1
Reactions: Arisylva, Dathomirian Zabrak, Auchelius and 2 others
Memeden süt gelmesi öyle herkeste olmaz süt bezleri her erkekte oluşmuyor geneli doğru gibi ama aromasin + hcg alırsan daşşaklarda sağlam kalır anne karnında ilk x kromozom etki gösterdiği için meme ucun oluşuyor ancak normal bir birey isen süt bezleri / rahim oluşmadan Y kromozomu olaya el atarak durumu normalde olması gerektiği halde tutuyor ama istisnalar vardır elbette bazılarında olması gerekenden farklı olabiliyor
hcg roiddeyken alınmıyo ama bide aromasin bırakınca kürden çıkınca e2 crushlamıcak mi eleman gibi?

• +1
Reactions: maarda
Öyle bakınca doğru ama açıklamıyor ki, mesela eleman uzun uzun vücudunun ürettiğini durdurup dışarıdan fazla miktarda alır yazmak yerine sadece fazla üretir yazmış buda cahillik köylü falan zirvaliyor
Çok iyi olayı saptırma yeteneği var

hcg roiddeyken alınmıyo ama bide aromasin bırakınca kürden çıkınca e2 crushlamıcak mi eleman gibi?
Hcg kürdeyken alınır hatta pct de almak yerine kürdeyken almak daha mantıklı
e2yi dengede tutmakta baya basit sorun olmaz

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Serialsuicide
Öyle bakınca doğru ama açıklamıyor ki, mesela eleman uzun uzun vücudunun ürettiğini durdurup dışarıdan fazla miktarda alır yazmak yerine sadece fazla üretir yazmış buda cahillik köylü falan zirvaliyor
Çok iyi olayı saptırma yeteneği var

Hcg kürdeyken alınır hatta pct de almak yerine kürdeyken almak daha mantıklı
e2yi dengede tutmakta baya basit sorun olmaz
yani taşşaklar küçülmicek mi 250 t + herhangi dht türevi roid alsam bide hcg işte

süt değil ama şeffaf bir sıvı geliyor erkeklerdeki 'süt' bu
yine sağdan soldan duyduğu şeyleri toplayıp sıkmış
sorun kürden çıkınca olur kısmının neyine yanlış dedi aq
kürde de yaşayabilirsin prolaktinle ostrojen yuksek olursa deca dick muhabbeti ordan geliyor deca ve tren gibi türevler prolaktinini uçurur hele uzun ester deca ve tren kullanırsan dünyadaki en iyi pct yi yapsan bile tamamen iyileşmen pct sonrası 3-4 ayı bulur.
doğru sikin kalkıyo ama döl az geliyo daşşaklar küçülüyo bu çok yüzeysel bi bilgi degilmi zaten amk
uzun süreli kürlerde daha belirgin yaşanıyo 12 haftalık kürde o yan etkileri çok minimal görürsün

• +1
Reactions: chadmanlet04, maarda, Dathomirian Zabrak and 1 other person
bu adami ciddi dinleyen var mi la

150test ( avg bireyin 2x )
0.50mg duta
300primo
2gh

+ hcg
zaten diger degerer bu dozlarda boxulmz.

e2 safe ama by cycldeda 3 ayda saglam kutle koyamazsin ama 6 ay filan yapabilirsin,

go to cycle for me

0.50mg duta
300primo
2gh

+ hcg

e2 safe ama by cycldeda 3 ayda saglam kutle koyamazsin ama 6 ay filan yapabilirsin,

go to cycle for me
Yani evet optimal bir cycle ama endokrin sistemleri kişiler arası baya farklı. Zibilyon faktör var.

Ben 150mg test ile 1000ngdl göremiyorum genetik olarak herkes aynı tepkiyi vermez

Kendi vücudunu tanıyıp kendi dozunu ayalarman lazım

HCG alırsan küçülmez, zaten yakında çocuk sahibi olcak adamda küre girmez adam evlenmiş ev kurmuş iş kurmuş niye steroid bassın bizim gibi çaresiz inceller için.

• +1
Reactions: churmaxxed and Serialsuicide
0.50mg duta
300primo
2gh

+ hcg

go to cycle for me
ben olsam 300 test 3 gh yapardım

• +1
Reactions: pashanimair
ben olsam 300 test 3 gh yapardım
dht blockladigin zaman vucudunda dht aromatize olamayan normal bir insanin 6x t olacak, e2 aromatize olmak disinda birsey birakmiyorsun, 3gh olabilir eger kisi glikoz seviyeleri iyiyse 6 kadar cikabilir sorun olmaz.

150t anabolic degil biliyorum ama normal bir insanin 3x avg, + 300 primo var.

• +1
Reactions: churmaxxed
dht blockladigin zaman vucudunda dht aromatize olamayan normal bir insanin 6x t olacak, e2 aromatize olmak disinda birsey birakmiyorsun, 3gh olabilir eger kisi glikoz seviyeleri iyiyse 6 kadar cikabilir sorun olmaz.

hcg kullanıyor musun

• +1
Reactions: pashanimair
hcg kullanıyor musun
suan surgery olacagi icin bir sikin kullanamiyorum, en basitinden 125test gitmek istiyorum 0.5ml cekip delltoidden vurmaliyim ama 2026 sonuna kadar ciddi pharma kulanamam, isotret veya ghkcu
bile kullanamiyorum

ugl lablarda hgh buldum 5-10k iu, 200-300usd max, international shipping var, bu tarz yuksek iu hgh hakkinda goruslerinizi alabilir miyim? ultima btw

@Zagro @menas @maarda @szolliontaraelis

• +1
Reactions: maarda

ugl lablarda hgh buldum 5-10k iu, 200-300usd max, international shipping var, bu tarz yuksek iu hgh hakkinda goruslerinizi alabilir miyim? ultima btw

@Zagro @menas @maarda @szolliontaraelis
gümrükten geçmez

• +1
Reactions: pashanimair and Atsizz
gümrükten geçmez
hayir baska sistemler var public anlatamayacgim ama yeterli kadar alirsan sokuyorlar, yuksek ihtimal 1 via icin ugtasmazlar

• WTF
Reactions: Serialsuicide
hayir baska sistemler var public anlatamayacgim ama yeterli kadar alirsan sokuyorlar, yuksek ihtimal 1 via icin ugtasmazlar
söyle o sistemleri çabuk gatekeep yapma sikerim

• +1
Reactions: Atsizz