roidler

D

Deleted member 95914

Iron
beyler testo enentat kullanmayı düşünüyorum haftalık 250 mg. pctye girmeye gerek var mıdır

ne pcyemi gircen, açık deilmi şuan aw

• +1
Reactions: Deleted member 70692

cold turkey yaparsam taşaklar toparlanır mı? ve kür ne kadar olmalı, ne kadar ara verilmeli? sen 150 ıq birine benziyon

cold turkey yaparsam taşaklar toparlanır mı? ve kür ne kadar olmalı, ne kadar ara verilmeli? sen 150 ıq birine benziyon
Sorduğun sorular tamamen hedeflerine göre değişiyor

Evet tassaklar toparlanır ama hcg kullanman gerek

Eski testo değerlerine daha hızlı dönmek için pct de yapabilirsin ben attığım threadi pct yapmazsan tassak çalışmaz gibi salakça şeyler diyenler için açmıştım

Sorduğun sorular tamamen hedeflerine göre değişiyor

Evet tassaklar toparlanır ama hcg kullanman gerek

Eski testo değerlerine daha hızlı dönmek için pct de yapabilirsin ben attığım threadi pct yapmazsan tassak çalışmaz gibi salakça şeyler diyenler için açmıştım
hızlı kas kazanmak istiyorum. only testonun üzerine çıkmam. 10 hafta kullanıp 5 hafta ara vermek iyi midir sence? ve pct zarar verir mi? kusura bakma roidler hakkında pek bilgim yok

hızlı kas kazanmak istiyorum. only testonun üzerine çıkmam. 10 hafta kullanıp 5 hafta ara vermek iyi midir sence? ve pct zarar verir mi? kusura bakma roidler hakkında pek bilgim yok
olm only testoyu da sadece bizim millet yapiyo amk bolde de eklesene aq

Only testo biraz saçma başka birşey ekleyebilirsin,ilk kürün 12 hafta olsun tüm kür boyunca hcg kullan son enjeksiyondan 10 gün sonra kes.

Ondan sonra pctye gir (hızlı geri dönüş istiyorsan)istersen daha detaylı anlatayim

Bide 5 hafta ara derken ? Birden çok kür mü düşünüyorsun o zaman direkt blast and cruise yap

Only testo biraz saçma başka birşey ekleyebilirsin,ilk kürün 12 hafta olsun tüm kür boyunca hcg kullan son enjeksiyondan 10 gün sonra kes.

Ondan sonra pctye gir (hızlı geri dönüş istiyorsan)istersen daha detaylı anlatayim

Bide 5 hafta ara derken ? Birden çok kür mü düşünüyorsun o zaman direkt blast and cruise yap
usta sen kür yaptın mı hiç

Tassaklar cold turkey yaparsan 8 ayda zor toparlar.

Uzun ester kullaniyosan min 16hafta, kisa esterde 12haftada guzel sonuclar gorursun.

Pct sonrasi yaptigin sure kadar ara versen ok babba.

• Hmm...
Reactions: maarda

hacı ilaç cahiliyim işte. kürüm ne kadar sürmeli? bazıları yılda 12 hafta yeter diyor

biraz büyük ve sert olayım yeterli.

Tassaklar cold turkey yaparsan 8 ayda zor toparlar.

Uzun ester kullaniyosan min 16hafta, kisa esterde 12haftada guzel sonuclar gorursun.

Pct sonrasi yaptigin sure kadar ara versen ok babba.
:ogre: anlamadım amk

kürüm ne kadar sürmeli?
T + dbol (6 hafta) yap 12 hafta en yaygın başlangıç kürü

Dianabol kullanırken çok iyi uyuman beslenmen lazım ağırlıkların,recovery falan fena artacak o sürede olabilecek en fazla kas kütlesini koyman gerek

Ayrıca dbol cok su tutuyor ve kısa süredede dağılıyor su

Dianabol kullanırken çok iyi uyuman beslenmen lazım çünkü çok su tutuyor ve kısa süredede dağılıyor su
6 haftadan sonra ne kadar ara vemem lazım

Dianabol kullanırken çok iyi uyuman beslenmen lazım çünkü çok su tutuyor ve kısa süredede dağılıyor su
usta bana ignore mu attın amk

Vermicen sadece dbol bırakcan yav amk
testo mezara kadar mı amk. hayatım sikilmez mi? danabol sıkıntı diyenler de var

• WTF
testo mezara kadar mı amk. hayatım sikilmez mi? danabol sıkıntı diyenler de var
Kanka 12 hafta testo 6 hafta dbol sonra 4-5 hafta pct istiyorsan amk

Neyini anlamadin

Kanka 12 hafta testo 6 hafta dbol sonra 4-5 hafta pct istiyorsan amk

Neyini anlamadin
tamam şimdi ilk 12 hafta sadece testo sonraki 6 hafta testo artı danabol sonra 5 hafta pct doğru anladın mı braincelim biraz. ve bunu yılda 1 kere yapsam yeterli mi

• WTF
tamam şimdi ilk 12 hafta sadece testo sonraki 6 hafta testo artı danabol sonra 5 hafta pct doğru anladın mı braincelim biraz. ve bunu yılda 1 kere yapsam yeterli mi
Kanka bak 12 HAFTALIK KÜR PLANINDA

TESTO(KÜR BİTENE KADAR KULLANCAKSIN HER HAFTA ENJEKSİYON)
DANABOL( 6. HAFTADAN SONRA İLACI KESİCEKSİN)

Last edited:
  • +1
Kanka bak 12 HAFTALIK KÜR PLANINDA

TESTO(KÜR BİTENE KADAR KULLANCAKSIN HER HAFTA ENJEKSİYON)
DANABOL(KÜRÜN 6. HAFTASI İLACI KESİCEKSİN)
tamamdır anladım mal oldugum icin ozurdilerim

2 aya falan ben de gircem sadece bekleyin 😈

Aynne öyle baba yok öyle enantat falan gerçek babalar ashwaganda falan kullanır arttırır o testoyu

• +1
Reactions: Deleted member 81504
  • Love it
Reactions: Deleted member 81504
beyler testo enentat kullanmayı düşünüyorum haftalık 250 mg. pctye girmeye gerek var mıdır
ULAN ZATEN TARİM DEVRİMİ DUSMANLARİNİN LİDERİSİN DAHA NE KURUNE GİRECEN OGREPİLLED CHAD Mİ OLMAK İSTİYON