D
Deleted member 95914
Iron
beyler testo enentat kullanmayı düşünüyorum haftalık 250 mg. pctye girmeye gerek var mıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
20 dk sonra gelen cevaba bak allanıne pcyemi gircen, açık deilmi şuan aw
cold turkey yaparsam taşaklar toparlanır mı? ve kür ne kadar olmalı, ne kadar ara verilmeli? sen 150 ıq birine benziyon![]()
PCT YAPAN AĞIR SALAKTIR
Oluym mal gibi tassaklara hasar verip sonra neden hasarı geri düzeltmeye calısıyonuz direkt kür içinde hcg alın hasar almayın amkkkklooksmax.org
Sorduğun sorular tamamen hedeflerine göre değişiyorcold turkey yaparsam taşaklar toparlanır mı? ve kür ne kadar olmalı, ne kadar ara verilmeli? sen 150 ıq birine benziyon
hızlı kas kazanmak istiyorum. only testonun üzerine çıkmam. 10 hafta kullanıp 5 hafta ara vermek iyi midir sence? ve pct zarar verir mi? kusura bakma roidler hakkında pek bilgim yokSorduğun sorular tamamen hedeflerine göre değişiyor
Evet tassaklar toparlanır ama hcg kullanman gerek
Eski testo değerlerine daha hızlı dönmek için pct de yapabilirsin ben attığım threadi pct yapmazsan tassak çalışmaz gibi salakça şeyler diyenler için açmıştım
olm only testoyu da sadece bizim millet yapiyo amk bolde de eklesene aqhızlı kas kazanmak istiyorum. only testonun üzerine çıkmam. 10 hafta kullanıp 5 hafta ara vermek iyi midir sence? ve pct zarar verir mi? kusura bakma roidler hakkında pek bilgim yok
roid normiesiyimolm only testoyu da sadece bizim millet yapiyo amk bolde de eklesene aq
Only testo biraz saçma başka birşey ekleyebilirsin,ilk kürün 12 hafta olsun tüm kür boyunca hcg kullan son enjeksiyondan 10 gün sonra kes.hızlı kas kazanmak istiyorum. only testonun üzerine çıkmam. 10 hafta kullanıp 5 hafta ara vermek iyi midir sence? ve pct zarar verir mi? kusura bakma roidler hakkında pek bilgim yok
usta sen kür yaptın mı hiçOnly testo biraz saçma başka birşey ekleyebilirsin,ilk kürün 12 hafta olsun tüm kür boyunca hcg kullan son enjeksiyondan 10 gün sonra kes.
Ondan sonra pctye gir (hızlı geri dönüş istiyorsan)istersen daha detaylı anlatayim
Bide 5 hafta ara derken ? Birden çok kür mü düşünüyorsun o zaman direkt blast and cruise yap
Tassaklar cold turkey yaparsan 8 ayda zor toparlar.cold turkey yaparsam taşaklar toparlanır mı? ve kür ne kadar olmalı, ne kadar ara verilmeli? sen 150 ıq birine benziyon
20 dk sonra gelen cevaba bak allanı
hacı ilaç cahiliyim işte. kürüm ne kadar sürmeli? bazıları yılda 12 hafta yeter diyorOnly testo biraz saçma başka birşey ekleyebilirsin,ilk kürün 12 hafta olsun tüm kür boyunca hcg kullan son enjeksiyondan 10 gün sonra kes.
Ondan sonra pctye gir (hızlı geri dönüş istiyorsan)istersen daha detaylı anlatayim
Bide 5 hafta ara derken ? Birden çok kür mü düşünüyorsun o zaman direkt blast and cruise yap
Tassaklar cold turkey yaparsan 8 ayda zor toparlar.
Uzun ester kullaniyosan min 16hafta, kisa esterde 12haftada guzel sonuclar gorursun.
Pct sonrasi yaptigin sure kadar ara versen ok babba.
T + dbol (6 hafta) yap 12 hafta en yaygın başlangıç kürükürüm ne kadar sürmeli?
Aniden kesersen diyo herhaldeanlamadım amk
6 haftadan sonra ne kadar ara vemem lazımT + dbol (6 hafta) yap 12 hafta en yaygın başlangıç kürü
Dianabol kullanırken çok iyi uyuman beslenmen lazım çünkü çok su tutuyor ve kısa süredede dağılıyor su
usta bana ignore mu attın amkT + dbol (6 hafta) yap 12 hafta en yaygın başlangıç kürü
Dianabol kullanırken çok iyi uyuman beslenmen lazım çünkü çok su tutuyor ve kısa süredede dağılıyor su
Vermicen sadece dbol bırakcan yav amk6 haftadan sonra ne kadar ara vemem lazım
testo mezara kadar mı amk. hayatım sikilmez mi? danabol sıkıntı diyenler de varVermicen sadece dbol bırakcan yav amk
Bence bi koçla çalış amktesto mezara kadar mı amk. hayatım sikilmez mi? danabol sıkıntı diyenler de var
Yok 1 kere yaptımusta bana ignore mu attın amk
dogru diyonBence bi koçla çalış amk
Kanka 12 hafta testo 6 hafta dbol sonra 4-5 hafta pct istiyorsan amktesto mezara kadar mı amk. hayatım sikilmez mi? danabol sıkıntı diyenler de var
kürdeyken kan testi falan da vercen adam ona göre yol çizcekdogru diyon
tamam şimdi ilk 12 hafta sadece testo sonraki 6 hafta testo artı danabol sonra 5 hafta pct doğru anladın mı braincelim biraz. ve bunu yılda 1 kere yapsam yeterli miKanka 12 hafta testo 6 hafta dbol sonra 4-5 hafta pct istiyorsan amk
Neyini anlamadin
koç lazım kendimi öldürecem amkkürdeyken kan testi falan da vercen adam ona göre yol çizcek
Kanka bak 12 HAFTALIK KÜR PLANINDAtamam şimdi ilk 12 hafta sadece testo sonraki 6 hafta testo artı danabol sonra 5 hafta pct doğru anladın mı braincelim biraz. ve bunu yılda 1 kere yapsam yeterli mi
tamamdır anladım mal oldugum icin ozurdilerimKanka bak 12 HAFTALIK KÜR PLANINDA
TESTO(KÜR BİTENE KADAR KULLANCAKSIN HER HAFTA ENJEKSİYON)
DANABOL(KÜRÜN 6. HAFTASI İLACI KESİCEKSİN)
boşu boşuna kimyasal sokuyon vücudunatamamdır anladım mal oldugum icin ozurdilerim
Çiko gençlik reis gene noktayı koyduboşu boşuna kimyasal sokuyon vücuduna
orjinal testo mogs > kimyaceltesto
mahvettiler ashwa hayatgandamıAynne öyle baba yok öyle enantat falan gerçek babalar ashwaganda falan kullanır arttırır o testoyu
ULAN ZATEN TARİM DEVRİMİ DUSMANLARİNİN LİDERİSİN DAHA NE KURUNE GİRECEN OGREPİLLED CHAD Mİ OLMAK İSTİYONbeyler testo enentat kullanmayı düşünüyorum haftalık 250 mg. pctye girmeye gerek var mıdır
Pctsiz de toparlanirbeyler testo enentat kullanmayı düşünüyorum haftalık 250 mg. pctye girmeye gerek var mıdır
zor toparlarPctsiz de toparlanir
yok daha iyi toparlıyorzor toparlar
pctye gerek yok mu yaniyok daha iyi toparlıyor
Hcgpctye gerek yok mu yani