senualF
ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sadece kız çocuğunun olması brutal amk ben bilmiyodumbiliyoz amk milyonlarca kez konuşuldu forumun en high iq türk userları tarafından (mogeaterdan bahsetmiyorum tabikide)
bide tabi slayerjonas yazdı diye yads bu piç yazdı diye her şeye güvenme @senualF best of the best teki şeylerde güvenlir degil bazı yanlışlar copelar var, gatekeeperlsr var yanieleman gatekeepleme
slayerjonas zaten baya gatekeepliyor amk hgh boy uzatmiyor falan diyo amcikbide tabi slayerjonas yazdı diye yads bu piç yazdı diye her şeye güvenme @senualF best of the best teki şeylerde güvenlir degil bazı yanlışlar copelar var, gatekeeperlsr var yani
Sen kızın olmaz yazmadın ki aq bide öyle bi jestermaxxliyorsun ki daşşak mı geçiyon ciddi misin belli değileleman gatekeepleme
onuı ben bıle unuttum daha büyük sorunlar va rçünküSen kızın olmaz yazmadın ki aq bide öyle bi jestermaxxliyorsun ki daşşak mı geçiyon ciddi misin belli değil
heh bide beni followla şimdibide tabi slayerjonas yazdı diye yads bu piç yazdı diye her şeye güvenme @senualF best of the best teki şeylerde güvenlir degil bazı yanlışlar copelar var, gatekeeperlsr var yani
uzatmıyo aq konuştuk bunları dumendenpharmaguıdedeslayerjonas zaten baya gatekeepliyor amk hgh boy uzatmiyor falan diyo amcik
Kişiden kişiye değişiyo diye biliyom bende mucizevi bi etkisi yok zaten her hgh vuran uzamıyoruzatmıyo aq konuştuk bunları dumendenpharmaguıdede
Kısmen doğruslayerjonas zaten baya gatekeepliyor amk hgh boy uzatmiyor falan diyo amcik
direk kemik buyutmuyor gibi birseyler diyordu neyse tam hatirlamiyom da onun genel gatekeepledigini dusunuyorumKısmen doğru
Yok öyle bir şey amk götünüzden element uydurmayın. Bilinçli Roid’in yan etkileri abartılıp faydaları küçültüyorlarSadece kız çocuğunun olması brutal amk ben bilmiyodum
Kaynak götün müYok öyle bir şey amk götünüzden element uydurmayın. Bilinçli Roid’in yan etkileri abartılıp faydaları küçültüyorlar
BUNU BİLMENİZİ İSTEMİYORLAR
daha başlamadın amk başla bari öyle gatekeeplearkadaşlar roidler cope
Seninle bir beyin fırtınası yapalım senualFKaynak götün mü

ya olum şu roidci adamlara bak amına koyım hepsi 50 yaşında gösteriyprdaha başlamadın amk başla bari öyle gatekeeple
al bak adamın yazdığı gerçek buKaynak götün mü
Is that a joke? The only way to ascend if you are not god tier facially is through roids
Roids make you free
Look at all the mid people taking roids and then ascending and getting sponsored, having huge following base, slaying etc. Just because they are roided
Arnold has THREE SONS
Health issues are over exaggerated, with ofc the purpose to deter other people to take roids
NO ONE at the gym is getting any gains.
There is the group of out of shape people : giga skinny, skinny fat and overweight. These guys will never make any significant improvements aesthetically in their entire lives (99% of gym goers)
And the last 1% are roid abusers doing the most retarded exercises, but who cares??? Because they are blasting they can do whatever the fuck they want and still grow (never noticed that the most roided guys never go full range of motion, have improper resting times and straight up do retzrded exercises??) = they are not big because of gym but roids, so no one makes gains because of the gym.
So yeah this post is a big wall of cope
Seninle bir beyin fırtınası yapalım senualF
Önerme: Roid kullanan Erkeklerin erkek çocuk sahibi olamayacağı
Önermemizin yanlış olduğunu kanıtlamak için üç özelliğe sahip bir birey örneklendirmemiz yeterli:
1- Erkek olması
2- Roid Kullanması
3- Oğlu olması
Arnold Schwarzeneger’in oğlu olduğunu biliyoruz. Bu da önermeyi yanlış çıkartıyor sevgili senualF. Eğer önermenin halen gerçek olduğunu kabul ediyorsan bu üç şeyden birinin mutlaka doğru olması gerekir
1- Arnold Schwarzenegger bir kadın
2- Arnold Schwarzenegger natural
3- Arnold Schwarzenegger’in oğlu evlatlık ya da cinsiyeti yanlış.
İyi forumlar.
yav amk salakları anne rahminde spermin bozulma kapasitesiyle ilgili o erkek spermleri zaten daha hızlı karıyı yanlış günde sikersen tabi kız olur amk çocukView attachment 4382775
Sadece olasılığı düşüyorda olabilir hacı komple erkek olma ihtimalini sıfırlamadan ya da View attachment 4382787arnold natty king taha gibi ayrıca cbumun kızı ne öyle amk şimdiden norwood 4
nasıl yaniSadece kız çocuğunun olması brutal amk ben bilmiyodum
HELAL OLSUN BADİ YAPIYORSAN FARMAKOLOJİYLE YAP NE ÖYLE DÜMDÜZ İNDİR KALDIR BOŞ MUHABBETSeninle bir beyin fırtınası yapalım senualF
Önerme: Roid kullanan Erkeklerin erkek çocuk sahibi olamayacağı
Önermemizin yanlış olduğunu kanıtlamak için üç özelliğe sahip bir birey örneklendirmemiz yeterli:
1- Erkek olması
2- Roid Kullanması
3- Oğlu olması
Arnold Schwarzeneger’in oğlu olduğunu biliyoruz. Bu da önermeyi yanlış çıkartıyor sevgili senualF. Eğer önermenin halen gerçek olduğunu kabul ediyorsan bu üç şeyden birinin mutlaka doğru olması gerekir
1- Arnold Schwarzenegger bir kadın
2- Arnold Schwarzenegger natural
3- Arnold Schwarzenegger’in oğlu evlatlık ya da cinsiyeti yanlış.
İyi forumlar.