Roidleyen, roidlemeyi düşünen nigalar buraya

biliyoz amk milyonlarca kez konuşuldu forumun en high iq türk userları tarafından (mogeaterdan bahsetmiyorum tabikide)
Sadece kız çocuğunun olması brutal amk ben bilmiyodum

eleman gatekeepleme

• Hmm...
Reactions: Yagiz8928
eleman gatekeepleme
bide tabi slayerjonas yazdı diye yads bu piç yazdı diye her şeye güvenme @senualF best of the best teki şeylerde güvenlir degil bazı yanlışlar copelar var, gatekeeperlsr var yani

• +1
Reactions: Yagiz8928, senualF and why not me?
bide tabi slayerjonas yazdı diye yads bu piç yazdı diye her şeye güvenme @senualF best of the best teki şeylerde güvenlir degil bazı yanlışlar copelar var, gatekeeperlsr var yani
slayerjonas zaten baya gatekeepliyor amk hgh boy uzatmiyor falan diyo amcik

• +1
Reactions: Serialsuicide
Sen kızın olmaz yazmadın ki aq bide öyle bi jestermaxxliyorsun ki daşşak mı geçiyon ciddi misin belli değil
onuı ben bıle unuttum daha büyük sorunlar va rçünkü

heh bide beni followla şimdi

• Love it
Reactions: senualF
uzatmıyo aq konuştuk bunları dumendenpharmaguıdede
Kişiden kişiye değişiyo diye biliyom bende mucizevi bi etkisi yok zaten her hgh vuran uzamıyor

Kısmen doğru
direk kemik buyutmuyor gibi birseyler diyordu neyse tam hatirlamiyom da onun genel gatekeepledigini dusunuyorum

• +1
arkadaşlar roidler cope

• JFL
Sadece kız çocuğunun olması brutal amk ben bilmiyodum
Yok öyle bir şey amk götünüzden element uydurmayın. Bilinçli Roid’in yan etkileri abartılıp faydaları küçültüyorlar

BUNU BİLMENİZİ İSTEMİYORLAR

• +1
Reactions: Atsizz, why not me?, Yagiz8928 and 1 other person
Yok öyle bir şey amk götünüzden element uydurmayın. Bilinçli Roid’in yan etkileri abartılıp faydaları küçültüyorlar

BUNU BİLMENİZİ İSTEMİYORLAR
Kaynak götün mü

• JFL
  • JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, flows5991 and senualF
Kaynak götün mü
Seninle bir beyin fırtınası yapalım senualF

Önerme: Roid kullanan Erkeklerin erkek çocuk sahibi olamayacağı

Önermemizin yanlış olduğunu kanıtlamak için üç özelliğe sahip bir birey örneklendirmemiz yeterli:

1- Erkek olması✅
2- Roid Kullanması✅
3- Oğlu olması✅

Arnold Schwarzeneger’in oğlu olduğunu biliyoruz. Bu da önermeyi yanlış çıkartıyor sevgili senualF. Eğer önermenin halen gerçek olduğunu kabul ediyorsan bu üç şeyden birinin mutlaka doğru olması gerekir

1- Arnold Schwarzenegger bir kadın
2- Arnold Schwarzenegger natural
3- Arnold Schwarzenegger’in oğlu evlatlık ya da cinsiyeti yanlış.

İyi forumlar.

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Atsizz, ascendantwill, ZerefDragnee1l and 3 others
  • +1
Reactions: senualF
Kaynak götün mü
al bak adamın yazdığı gerçek bu
Is that a joke? The only way to ascend if you are not god tier facially is through roids
Roids make you free
Look at all the mid people taking roids and then ascending and getting sponsored, having huge following base, slaying etc. Just because they are roided

Arnold has THREE SONS

Health issues are over exaggerated, with ofc the purpose to deter other people to take roids

NO ONE at the gym is getting any gains.
There is the group of out of shape people : giga skinny, skinny fat and overweight. These guys will never make any significant improvements aesthetically in their entire lives (99% of gym goers)
And the last 1% are roid abusers doing the most retarded exercises, but who cares??? Because they are blasting they can do whatever the fuck they want and still grow (never noticed that the most roided guys never go full range of motion, have improper resting times and straight up do retzrded exercises??) = they are not big because of gym but roids, so no one makes gains because of the gym.

So yeah this post is a big wall of cope

• +1
Reactions: BugraSA and senualF

Önermemizin yanlış olduğunu kanıtlamak için üç özelliğe sahip bir birey örneklendirmemiz yeterli:

1- Erkek olması✅
2- Roid Kullanması✅
3- Oğlu olması✅

Arnold Schwarzeneger’in oğlu olduğunu biliyoruz. Bu da önermeyi yanlış çıkartıyor sevgili senualF. Eğer önermenin halen gerçek olduğunu kabul ediyorsan bu üç şeyden birinin mutlaka doğru olması gerekir

İyi forumlar.
Images 13

Sadece olasılığı düşüyorda olabilir hacı komple erkek olma ihtimalini sıfırlamadan ya da
Screenshot 2025 12 01 20 34 18 965 comandroidchrome edit
arnold natty king taha gibi ayrıca cbumun kızı ne öyle amk şimdiden norwood 4

• +1
Reactions: BugraSA
ya olum ilaçlardan bi sikim anlamıyorsunuz jinekomasti olucaksınız sonra buraya gelip ağlıcaksınız

• JFL
View attachment 4382775
Sadece olasılığı düşüyorda olabilir hacı komple erkek olma ihtimalini sıfırlamadan ya da View attachment 4382787arnold natty king taha gibi ayrıca cbumun kızı ne öyle amk şimdiden norwood 4
yav amk salakları anne rahminde spermin bozulma kapasitesiyle ilgili o erkek spermleri zaten daha hızlı karıyı yanlış günde sikersen tabi kız olur amk çocuk

• +1
Reactions: flows5991 and BugraSA

1- Erkek olması✅
2- Roid Kullanması✅
3- Oğlu olması✅

İyi forumlar.
HELAL OLSUN BADİ YAPIYORSAN FARMAKOLOJİYLE YAP NE ÖYLE DÜMDÜZ İNDİR KALDIR BOŞ MUHABBET

• +1
Reactions: BugraSA