nmn14
fuck my genetic
Yakında kür yapmayı düşünüyorum saçımı nasıl koruyacağım? dayilarımın 2 si kelliğe yakın babamın saçı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dut neRU58841 veya dut şart. Ru kullanılmaz ama bence
dutasteridedut ne
mesala dht çok düşse ne gibi değişiklik olur yüzümüzde? bildiğim kadariyla dht bonemass i arttiriyor sanırım yanlış biliyor olabilirimYukarıdakilerin dediklerini yap ama dht yi tam olarak yok etmek istemiyorsan bölgesel olarak dht düşüren şeyler kullan
(Topikal fin,antifungal şampuan vs..)
Tabi bunlar daha az etkili
t ve hgh yanında hicbirsey ama topikal olarak dht dusurenleri al vicudunun urettigi dht ile oynamayı cok tavsiye etmiyorum benmesala dht çok düşse ne gibi değişiklik olur yüzümüzde? bildiğim kadariyla dht bonemass i arttiriyor sanırım yanlış biliyor olabilirim
20 lerindeysen bir sikim olmaz yüzünde tek çare oral dut + birkaç ayda bir dutasteride mezoterapi tabi kullanacak tassak varsamesala dht çok düşse ne gibi değişiklik olur yüzümüzde? bildiğim kadariyla dht bonemass i arttiriyor sanırım yanlış biliyor olabilirim
18 im20 lerindeysen bir sikim olmaz yüzünde tek çare oral dut + birkaç ayda bir dutasteride mezoterapi tabi kullanacak tassak varsa
Yerinde olsam kullanmazdım. Benim saçım 22 de dökülmeye başladı .Scalp biopsy yapıp genetik dökülmen olup olmadığını anlayabilirsin. Yoksa rodile geç varsa bulaşma bile18 im
işte baba tarafında hiç kel yok ama anne tarafında 4 dayım var 2 si kel. benim için kumar gibi bir şeyYerinde olsam kullanmazdım. Benim saçım 22 de dökülmeye başladı .Scalp biopsy yapıp genetik dökülmen olup olmadığını anlayabilirsin. Yoksa rodile geç varsa bulaşma bile
Alopecia hiç belli olmaz sülalende bir tane bile olsa gelip yakalama şansı var.işte baba tarafıdna hiç kel yokama anne tarafında 4 dayım var 2 si kel
kanka ıyı sac bakımı nasıl olmalı dokuluyor benım gunde 50 60 tele yakınYukarıdakilerin dediklerini yap ama dht yi tam olarak yok etmek istemiyorsan bölgesel olarak dht düşüren şeyler kullan
18 yaşındasın yüzde peniste değişiklik olmaz ama dikkatlı olmazsan sikinkalkmazmesala dht çok düşse ne gibi değişiklik olur yüzümüzde? bildiğim kadariyla dht bonemass i arttiriyor sanırım yanlış biliyor olabilirim
saç çizgin geriliyor mu yada geriledi mikanka ıyı sac bakımı nasıl olmalı dokuluyor benım gunde 50 60 tele yakın
miriniyi sac genetiklerine sahip olarak
Test E, Trenbolon, Winstrol/Dianabol her cesit boku denemsimdir bir defa bile sac icin yaninda ayri bir protokol yurutmedim
dht yi blockluyorum diye mi?18 yaşındasın yüzde peniste değişiklik olmaz ama dikkatlı olmazsan sikinkalkmaz
ee ne öneriyorsun?DHTi sondurmek cozum degil bu arada... kel kalmamak icin sikini kapatiyorsun...
ee ne öneriyorsun?
Ayrıca dna metilasyonunu arttırmaya çalış,üzerinde araştırma yok ama teorik olarak doğru geliyor çünkü kellik yaşanan kişilere bak ve başın tepesini başın arkasından çok daha fazla etkilendiğini görürsün ve tepe kıl foliküllerinin oksipital kıl foliküllerinden çok daha düşük metilasyon seviyeleri var,oksipital foliküller ortalama iki kat daha fazla metilasyona sahip.Yukarıdakilerin dediklerini yap ama dht yi tam olarak yok etmek istemiyorsan bölgesel olarak dht düşüren şeyler kullan
dozajı yan etkilere göre ayarlaee ne öneriyorsun?
ustten hafıf seyreklesme var sac cızgısı gerılemedı ama baslıyor yavas yavassaç çizgin geriliyor mu yada geriledi mi
ben 500 test e 500 rimo veya bolde giricemdozajı yan etkilere göre ayarla
illa herkes 250mg yapıyor diye sende 250mg enjekte etmene gerek yok
150 de olur, hala dökülme varsa 75 te olur
vs.
enjeksiyon gunleri yarim tablet kullanicaktim jino olmamak icinarimidex kullanmayacaksın saçın korunacak
pp deki sen olduğunu düşünerek soruyorum boyun kaç ?enjeksiyon gunleri yarim tablet kullanicaktim jino olmamak icin
175pp deki sen olduğunu düşünerek soruyorum boyun kaç ?
ogre olmak mı istiyorsun fiziğin gayet sağlam o boy için daha fazlası sana negatif dönecek
çok yağsız olmak istiyorum fotoğrafta kolum pumpli ama soğuk 41.5 falandı 44 cm kol olsa bir de %8 9 yağ oranı olsa yeterogre olmak mı istiyorsun fiziğin gayet sağlam o boy için daha fazlası sana negatif dönecek
%8 yağ oranında 44 cm kol mu ? kolay gelsin amk . Boyunu daha fazla kısa gösterebilir dikkat etçok yağsız olmak istiyorum fotoğrafta kolum pumpli ama soğuk 41.5 falandı 44 cm kol olsa bir de %8 9 yağ oranı olsa yeter
Amina koyim kaslansak yine sorun zayif kalsak yine sorun sikicem 175 boyu he%8 yağ oranında 44 cm kol mu ? kolay gelsin amk . Boyunu daha fazla kısa gösterebilir dikkat et
sence zayıfmısın amk cocu %12-%13 yağ oranında 41 cm kolum olsun yeter. Şuan %15 te 37Amina koyim kaslansak yine sorun zayif kalsak yine sorun sikicem 175 boyu he
sence zayıfmısın amk cocu %12-%13 yağ oranında 41 cm kolum olsun yeter. Şuan %15 te 37
bunun boy da 177 falandı herhalde adam çok lean ya cok iyiçok abartı
gülle gibi omuz balyoz gibi kolları var ama genetiği iyi değil bencebunun boy da 177 falandı herhalde adam çok lean ya cok iyi
sen misin bu? alienView attachment 3248761latleri low insert olsa ideal fizik
nosen misin bu? alien
bence fazla... ozellikle kutle istemiyorsanben 500 test e 500 rimo veya bolde giricem
500mg girmesem verim alamam ki 250mg basicaksam hic roidlemiyim zatenbence fazla... ozellikle kutle istemiyorsan
18 vs 28 yas farkibiriniz blaster diğeriniz cruser hadi savaşın
kral o zaman roidlememin ne anlamı var kimale gaze victim olmussun vazgeç,şuan iyisin o kadar büyük küre girmene de gerek yok yağ versen yeter