Roidliyken saçı nasıl koruruz?

nmn14

nmn14

fuck my genetic
Yakında kür yapmayı düşünüyorum saçımı nasıl koruyacağım? dayilarımın 2 si kelliğe yakın babamın saçı var

• +1
Reactions: maarda
sac folikullerin hormonları cok iyi tolere edebiliyorsa guzel bir bakım rutini yeter yoksa ilac minox zırt pırt bi sikimler kullan

RU58841 veya dut şart. Ru kullanılmaz ama bence

Yukarıdakilerin dediklerini yap ama dht yi tam olarak yok etmek istemiyorsan bölgesel olarak dht düşüren şeyler kullan
(Topikal fin,antifungal şampuan vs..)
Tabi bunlar daha az etkili

Yukarıdakilerin dediklerini yap ama dht yi tam olarak yok etmek istemiyorsan bölgesel olarak dht düşüren şeyler kullan
mesala dht çok düşse ne gibi değişiklik olur yüzümüzde? bildiğim kadariyla dht bonemass i arttiriyor sanırım yanlış biliyor olabilirim

Last edited:
mesala dht çok düşse ne gibi değişiklik olur yüzümüzde? bildiğim kadariyla dht bonemass i arttiriyor sanırım yanlış biliyor olabilirim
t ve hgh yanında hicbirsey ama topikal olarak dht dusurenleri al vicudunun urettigi dht ile oynamayı cok tavsiye etmiyorum ben

20 lerindeysen bir sikim olmaz yüzünde tek çare oral dut + birkaç ayda bir dutasteride mezoterapi tabi kullanacak tassak varsa

Last edited:
Yerinde olsam kullanmazdım. Benim saçım 22 de dökülmeye başladı .Scalp biopsy yapıp genetik dökülmen olup olmadığını anlayabilirsin. Yoksa rodile geç varsa bulaşma bile

Yerinde olsam kullanmazdım. Benim saçım 22 de dökülmeye başladı .Scalp biopsy yapıp genetik dökülmen olup olmadığını anlayabilirsin. Yoksa rodile geç varsa bulaşma bile
işte baba tarafında hiç kel yok ama anne tarafında 4 dayım var 2 si kel. benim için kumar gibi bir şey

işte baba tarafıdna hiç kel yokama anne tarafında 4 dayım var 2 si kel
Alopecia hiç belli olmaz sülalende bir tane bile olsa gelip yakalama şansı var.

kanka ıyı sac bakımı nasıl olmalı dokuluyor benım gunde 50 60 tele yakın

18 yaşındasın yüzde peniste değişiklik olmaz ama dikkatlı olmazsan sikinkalkmaz

iyi sac genetiklerine sahip olarak

Test E, Trenbolon, Winstrol/Dianabol her cesit boku denemsimdir bir defa bile sac icin yaninda ayri bir protokol yurutmedim

DHTi sondurmek cozum degil bu arada... kel kalmamak icin sikini kapatiyorsun...

• Ugh..
Reactions: Heatmiser
iyi sac genetiklerine sahip olarak

Test E, Trenbolon, Winstrol/Dianabol her cesit boku denemsimdir bir defa bile sac icin yaninda ayri bir protokol yurutmedim
mirin

18 yaşındasın yüzde peniste değişiklik olmaz ama dikkatlı olmazsan sikinkalkmaz
dht yi blockluyorum diye mi?

• +1
ee ne öneriyorsun?
Ayrıca dna metilasyonunu arttırmaya çalış,üzerinde araştırma yok ama teorik olarak doğru geliyor çünkü kellik yaşanan kişilere bak ve başın tepesini başın arkasından çok daha fazla etkilendiğini görürsün ve tepe kıl foliküllerinin oksipital kıl foliküllerinden çok daha düşük metilasyon seviyeleri var,oksipital foliküller ortalama iki kat daha fazla metilasyona sahip.
düşük metilasyon = dhtye daha çok duyarlı olmak

Metilasyon için: (copy paste yaptım sen detaylı araştır)
riboflavin
vitamin B6 (P-5-P)
vitamin B9 (L-5-MTHF)
vitamin B12 (methylcobalamin)
vitamin C
vitamin A, D, K2 + magnezyum
TMG (betaine)

ee ne öneriyorsun?
dozajı yan etkilere göre ayarla

illa herkes 250mg yapıyor diye sende 250mg enjekte etmene gerek yok

150 de olur, hala dökülme varsa 75 te olur

vs.

• +1
Reactions: elemanzelvadre
arimidex kullanmayacaksın saçın korunacak

dozajı yan etkilere göre ayarla

illa herkes 250mg yapıyor diye sende 250mg enjekte etmene gerek yok

150 de olur, hala dökülme varsa 75 te olur

vs.
ben 500 test e 500 rimo veya bolde giricem

ogre olmak mı istiyorsun fiziğin gayet sağlam o boy için daha fazlası sana negatif dönecek
çok yağsız olmak istiyorum fotoğrafta kolum pumpli ama soğuk 41.5 falandı 44 cm kol olsa bir de %8 9 yağ oranı olsa yeter

çok yağsız olmak istiyorum fotoğrafta kolum pumpli ama soğuk 41.5 falandı 44 cm kol olsa bir de %8 9 yağ oranı olsa yeter
%8 yağ oranında 44 cm kol mu ? kolay gelsin amk . Boyunu daha fazla kısa gösterebilir dikkat et

• +1
%8 yağ oranında 44 cm kol mu ? kolay gelsin amk . Boyunu daha fazla kısa gösterebilir dikkat et
Amina koyim kaslansak yine sorun zayif kalsak yine sorun sikicem 175 boyu he

Amina koyim kaslansak yine sorun zayif kalsak yine sorun sikicem 175 boyu he
sence zayıfmısın amk cocu %12-%13 yağ oranında 41 cm kolum olsun yeter. Şuan %15 te 37 :feelswhy:

sence zayıfmısın amk cocu %12-%13 yağ oranında 41 cm kolum olsun yeter. Şuan %15 te 37 :feelswhy:

1729430003061

hayalimdeki fizik bu

bunun boy da 177 falandı herhalde adam çok lean ya cok iyi
gülle gibi omuz balyoz gibi kolları var ama genetiği iyi değil bence

Keqbjke
latleri low insert olsa ideal fizik

• +1
Reactions: chadmanlet04
biriniz blaster diğeriniz cruser hadi savaşın

• JFL
Reactions: chadmanlet04
male gaze victim olmussun vazgeç,şuan iyisin o kadar büyük küre girmene de gerek yok yağ versen yeter
kral o zaman roidlememin ne anlamı var ki