Roids basıyorum

dogu

dogu

Banned
2 rimo 1 testo

• +1
Reactions: rerererarara
Rimo bulk ilaci

• +1
Reactions: rerererarara and dogu
Amk piçi bana rimo al demişti var mı önerin yağ kaybetmek için ve testo artışı için
Vay aminakodumun evladi cocu

Sustanon bas 1 2 tane 1 tane yeter heralde

• +1
Reactions: rerererarara and dogu
anabolik steroidler yapısı gereği kas içine su çektiği için zaten kilo alımı yapar. Rimabolon hem bulkta hem definasyonda kullanılabilir iki yönlü bir ilaçtır yaptığın beslenmeye bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ketojenik diyet tarzı beslenirsen kilo verirsin fazla karbonhidrat yersen de kilo alırsın

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and dogu
anabolik steroidler yapısı gereği kas içine su çektiği için zaten kilo alımı yapar. Rimabolon hem bulkta hem definasyonda kullanılabilir iki yönlü bir ilaçtır yaptığın beslenmeye bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ketojenik diyet tarzı beslenirsen kilo verirsin fazla karbonhidrat yersen de kilo alırsın
Et diyeti yapıyorum

• +1
Reactions: rerererarara
500 Test e bas kuruyunca testo npp yap koca adam ol

• +1
Reactions: dogu and rerererarara
doğrudan yağ yakımı arıyorsan : Testesteron efedrin dnp peptit insulin narkotik maddeler.

• +1
Reactions: dogu
  • +1
zaten tehlikeli ben yukardakileri kullanması için yazmadım doğrudan yağ yakıcı steroid diye birşey yok onu demek istedim site linki atabiliyormuyuz angutoid

• +1
Reactions: dogu and Angutoid
Amk piçi bana rimo al demişti var mı önerin yağ kaybetmek için ve testo artışı için
testo enanthate masteron olabilir. dnp kullanma mal gibi

Last edited:
  • +1
2 rimo 1 testo
test e bas hcg , ai kan tahliline bak yuksek olmayan ne varsa al amk zengin degilmisiniz zaten? ben t4 ,t3 baslıyorum 1 haftaya gh , ai ile beraber sonucları atacagım buraya

• Woah
  • +1
Reactions: dogu and menas
  • +1
  • Hmm...
Reactions: dogu, maarda and rerererarara
zaten tehlikeli ben yukardakileri kullanması için yazmadım doğrudan yağ yakıcı steroid diye birşey yok onu demek istedim site linki atabiliyormuyuz angutoid
Atabiliyosun

• +1
test e bas hcg , ai kan tahliline bak yuksek olmayan ne varsa al amk zengin degilmisiniz zaten? ben t4 ,t3 baslıyorum 1 haftaya gh , ai ile beraber sonucları atacagım buraya
yaşın kaç tiroit sakaya gelmez ağrı yaparsa devam etme t3 cytomele

• +1
Reactions: dogu, Deleted member 90503 and menas
Testo kürü olarak bunu öneriyorlar
1729871367935

min 500 mg bence

• +1
rimoya boldeden iyi diyorlar?
vücudunun verdiği yan etkiye bağlı olarak değişir. Aldığın boldenon orjinalse ani hormon degisikligi yaşayacağın için sırtında sivilce yapar. rimo ise apse ve ödem yapabilir

• +1
Reactions: dogu and Deleted member 90503
Testo kürü olarak bunu öneriyorlar
View attachment 3258127

min 500 mg bence
bence bunlar kişinin kan testine yaşına ve kilosuna göre doz yazıyolarlardır. Bilerek düşük yazmışlar ki kullanan kişiler fazla yan etki görmesinler diye. Yavaş yavaş doz attırmak daha iyi vucudun nasıl tepki vereceğini bilemezsin

• +1
yaşın kaç tiroit sakaya gelmez ağrı yaparsa devam etme t3 cytomele
benim t4 akıl almaz derecede dusuk t3 te dusuk tabi amna t4 kadar degil tiroit bezlerini atsam hayatımda cok bir degisiklik olmaz o bicim yarın endoya gidiyoz belki doktor yazar amk yazmasa ben basarım zaten yaramı yesin soracak olursan tum vitamin mineraller normal durumda tiroidler sik gibi dusmus sebebi bilinmiyor tahlil sonuclarını yarın atabilirm pederin telde gelmesini beklemem lazım

• +1
benim t4 akıl almaz derecede dusuk t3 te dusuk tabi amna t4 kadar degil tiroit bezlerini atsam hayatımda cok bir degisiklik olmaz o bicim yarın endoya gidiyoz belki doktor yazar amk yazmasa ben basarım zaten yaramı yesin soracak olursan tum vitamin mineraller normal durumda tiroidler sik gibi dusmus sebebi bilinmiyor tahlil sonuclarını yarın atabilirm pederin telde gelmesini beklemem lazım
anladım tiroitin çok düşükse kilo kaybı kaslarda güçsüzlük saç kaybı yaşaman mümkün

• +1
anladım tiroitin çok düşükse kilo kaybı kaslarda güçsüzlük saç kaybı yaşaman mümkün
Hepsi var testomuda etkiliyor en ufak derece değişiminde hipotermi geciriyorum resmen kas kutlem az ama yag cok kalori açığı ile uzun vadede yag yakamiyorum neyse yarin gidiyoz doktor ne diyecek bakalım

• +1
Hepsi var testomuda etkiliyor en ufak derece değişiminde hipotermi geciriyorum resmen kas kutlem az ama yag cok kalori açığı ile uzun vadede yag yakamiyorum neyse yarin gidiyoz doktor ne diyecek bakalım
doktordan geldikten sonra ne olduğunu bu konuya yazarsın. Şikayetlerini söyle doktora çekinme

• +1
doktordan geldikten sonra ne olduğunu bu konuya yazarsın. Şikayetlerini söyle doktora çekinme
Cekinmiyorum direj soylerim sabahlari uyaninca sikim kalkmiyor onuda söyleyeceğim dua ediyomda t4 yazsin amk 0 direk vicutta yok amk

• +1
ben düşük yağ oranında yüzümü merak ediyom bassam mı bi şeyler ya da doğal uğraşsam mı doğu sen niys roide karar kıldın

ben düşük yağ oranında yüzümü merak ediyom bassam mı bi şeyler ya da doğal uğraşsam mı doğu sen niys roide karar kıldın
Roid bas geç diğer türlü ciddi değişimler elde edemeyeceksin

Bende bacsicam zaten yüzündeki kemikler de büyüyor yağ oranıda dahada belli ediyor sesin kalınlaşıyor elin bileğinde büyür am sikici olursun tam