BWCisLAW
Call me BWC™
Eu cred ca suntem destul de multi.
Acum dati-va si voi de gol
Acum dati-va si voi de gol

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

Stiam eu cevaEu cred ca suntem destul de multi.
Acum dati-va si voi de gol![]()
WoahStiam eu ceva
degeaba ca oricum nu si da nimeni ascend, cel mai slab genetic din EU btw hahahahhEu cred ca suntem destul de multi.
Nu prea mai incearca nimeni sa dea ascend aici oricumdegeaba ca oricum nu si da nimeni ascend, cel mai slab genetic din eu btw hahahahh
pulă ce se întâmplă acuma cu looksmax ul, este exact ce era perioada aia de moneymaxx internet money care nu a produs un milionar. gen 2020! Așa se întâmplă cu lx, prea multi grifteri care își bat pula de copii si ltn. Mai ales aia primal, dacă le zici alora ca dacă mănânci cacat grass fed de vaca îți crește pula te credNu prea mai incearca nimeni sa dea ascend aici oricum
Majoritatea doar isi pierd vremea

Eu cred ca suntem destul de multi.
izbitură

Nu prea mai incearca nimeni sa dea ascend aici oricum

Peste jumate din femeile astea sunt siliconate si cu fetele umplute cu acid hialuronicImaginează-ți să vrei să ascend când majoritatea bunăciunilor din țara noastră au iubiți care arată așa..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu esti roman?
NopeTu esti roman?
Lumea incearca dar de unde bani de hardmax…Nu prea mai incearca nimeni sa dea ascend aici oricum
Cati ani ai bro?Lumea incearca dar de unde bani de hardmax…
Eu ma tot chinui sa-mi strang bani de niste operatii dar parca tot timpu apare un cacat pe care sa-i cheltui
23Cati ani ai bro?
Multi inainte

Mersi, tu presupun ca ai 17-18?Multi inainte![]()
Da, 18Mersi, tu presupun ca ai 17-18?
vezi ca ai bacu, ce bine ca nu-l mai dau niciodataDa, 18
Cu cat l-ai luat si cat te-ai chinuit sa inveti?vezi ca ai bacu, ce bine ca nu-l mai dau niciodata
Media e 7 si ceva, n-am tocit deloc. La Romana am luat 7,1, subiectele 1 si 2 le-am facut perfect, dar la subiectul 3 am scris o mizerie, ca n-am vrut sa invat comentariile. La Mate am luat 7,5, pentru ca n-am facut C-urile si am gresit ceva si la subiectul 1. La Info puteam sa iau nota mare, dar m-am plictisit cand mi-am dat seama ca oricum il luasem.Cu cat l-ai luat si cat te-ai chinuit sa inveti?
Ti-a fost usor sa te angajezi dupa scoala? Eu nu prea stiu ce sa fac ca nu mai vreau sa stau cu parintii.Media e 7 si ceva, n-am tocit deloc. La Romana am luat 7,1, subiectele 1 si 2 le-am facut perfect, dar la subiectul 3 am scris o mizerie, ca n-am vrut sa invat comentariile. La Mate am luat 7,5, pentru ca n-am facut C-urile si am gresit ceva si la subiectul 1. La Info puteam sa iau nota mare, dar m-am plictisit cand mi-am dat seama ca oricum il luasem.
Am invatat doar la romana, am facut un an intreg doar modele cu sub 1 si sub 2 si cu toate astea tot am terminat o facultate si fac un master))
Mi-a fost usor din simplu fapt ca aveam un prieten patron la o firma, i-am spus ca ma plictisesc si m-a angajat fara interview fara nimic.Ti-a fost usor sa te angajezi dupa scoala? Eu nu prea stiu ce sa fac ca nu mai vreau sa stau cu parintii.
Adevarat si astaDar din cate vad e jale pe piata muncii dar asta e vina studentilor care sunt complet incompetenti,
pe bune pulă, 3 locuri de muncă si in timpul liber livrez deja am acoperit 4 operații până acuma, este ireal economia asta noroc ca suntem aproape de turcaletiLumea incearca dar de unde bani de hardmax…
Eu ma tot chinui sa-mi strang bani de niste operatii dar parca tot timpu apare un cacat pe care sa-i cheltui

BunaVoi lăsa și eu un comment la acest thread![]()

salutare pulă mare și albă cum mai eștiBuna![]()
Bine, imi pierd putin timpul pe maximizare de aparente.salutare pulă mare și albă cum mai ești![]()
Într-adevăr, o activitate extrem de plăcută pentru o seară de luni, nu-i așa că ai fi de acord?Bine, imi pierd putin timpul pe maximizare de aparente.
Adevarat zici. Ce varsta ai?Într-adevăr, o activitate extrem de plăcută pentru o seară de luni, nu-i așa că ai fi de acord?
nu contește trustAdevarat zici. Ce varsta ai?

Prea mic sa ai voie sa existi pe acest forum?nu contește trust![]()
nup, doar să nu spui după că comiți o ilegalitatePrea mic sa ai voie sa existi pe acest forum?![]()

Am inteles ca esti micnup, doar să nu spui după că comiți o ilegalitate
nw tho am vorbit și cu oameni mai înaintați in vârsta..![]()
Abia am reusit si eu sa-mi fac o procedura de ~3k si mai am chestii de facut, mici dar conteaza relativ mult daca le aduni.pe bune pulă, 3 locuri de muncă si in timpul liber livrez deja am acoperit 4 operații până acuma, este ireal economia asta noroc ca suntem aproape de turcaleti
eu zic sa te muți din ro, eu lucrez in dubai acuma și operațiile le fac în turcia, dantura in ro ca am relații acolo mai ales medicamentele. Aici lucrez și știu ca n-am taxe. Mi-am vândut tot de pe numele meu in ro așa ca ma doare de taxe și impozite, btw am 20 deci da se poate și la vârsta astaAbia am reusit si eu sa-mi fac o procedura de ~3k si mai am chestii de facut, mici dar conteaza relativ mult daca le aduni.
nu ii scump să trăiești în Dubai?eu zic sa te muți din ro, eu lucrez in dubai acuma și operațiile le fac în turcia, dantura in ro ca am relații acolo mai ales medicamentele. Aici lucrez și știu ca n-am taxe. Mi-am vândut tot de pe numele meu in ro așa ca ma doare de taxe și impozite, btw am 20 deci da se poate și la vârsta asta
e scump dar se câștigă binenu ii scump să trăiești în Dubai?
Nu, mai ales dacă trăiești pe boscheterala e forță. Ai multe oferta la alimente si nu plătesc taxe, toți banii se duc pe anabolizante se găsesc foarte ușor aici si peptide eu stack ul il fac din EU. E cald e bine si nu trebuie sa ma îmbrac cu 6 geci sa ies sa mi cumpăr de mâncare btw ești fraier dacă trăiești maxim ca futi foid uri cu low body in rest india a europeinu ii scump să trăiești în Dubai?
ba frt am si eu un tovaras care sta in dubai de unde iei peptide ca am auzit ca e jale la vama. cn stie ramai fara degete daca te prinde. sunt multe laboratoare pe acolo care vand da cereau 1000 de euro pe doza de 2 saptamani de reta sau cv preturi d astea retardateNu, mai ales dacă trăiești pe boscheterala e forță. Ai multe oferta la alimente si nu plătesc taxe, toți banii se duc pe anabolizante se găsesc foarte ușor aici si peptide eu stack ul il fac din EU. E cald e bine si nu trebuie sa ma îmbrac cu 6 geci sa ies sa mi cumpăr de mâncare btw ești fraier dacă trăiești maxim ca futi foid uri cu low body in rest india a europei
Please dont rob me

telegram, sau la sală si n-ai treabă doar droagele dar nici alea ca se găsesc doar ca sunt scumpe în rest peptidele n-ai treabă altfel n-ar mai sta lumea pe aici dacă steroizantele și peptidele se găsesc greuba frt am si eu un tovaras care sta in dubai de unde iei peptide ca am auzit ca e jale la vama. cn stie ramai fara degete daca te prinde. sunt multe laboratoare pe acolo care vand da cereau 1000 de euro pe doza de 2 saptamani de reta sau cv preturi d astea retardate
pai si ai avut ceva probleme la vama?telegram, sau la sală si n-ai treabă doar droagele dar nici alea ca se găsesc doar ca sunt scumpe în rest peptidele n-ai treabă altfel n-ar mai sta lumea pe aici dacă steroizantele și peptidele se găsesc greu
n-auzi ca le cumpar direct din emirate n-are nicio treaba, nici daca vine de la chinezi n-am probleme sau indieni. Sunt ieftine aici, vial 10 ghk cu 100mg 700 de lei ar venipai si ai avut ceva probleme la vama?
atat slave maxing ca sa ai acromegalie si sa arati ca un neanderthalpe bune pulă, 3 locuri de muncă si in timpul liber livrez deja am acoperit 4 operații până acuma, este ireal economia asta noroc ca suntem aproape de turcaleti