România ✌️

BWCisLAW

BWCisLAW

Call me BWC™
Eu cred ca suntem destul de multi.

Acum dati-va si voi de gol :CrowLove:

• +1
  • Woah
Reactions: bruh12227, yex, Jeremy Meeks and 6 others
  • +1
Reactions: bruh12227, whorehater, retardedlipos and 1 other person
Eu cred ca suntem destul de multi.

Acum dati-va si voi de gol :CrowLove:
degeaba ca oricum nu si da nimeni ascend, cel mai slab genetic din EU btw hahahahh

Last edited:
  • +1
Reactions: bruh12227 and Jeremy Meeks
degeaba ca oricum nu si da nimeni ascend, cel mai slab genetic din eu btw hahahahh
Nu prea mai incearca nimeni sa dea ascend aici oricum

Majoritatea doar isi pierd vremea

• +1
Reactions: bruh12227, Jeremy Meeks, whorehater and 2 others

pulă ce se întâmplă acuma cu looksmax ul, este exact ce era perioada aia de moneymaxx internet money care nu a produs un milionar. gen 2020! Așa se întâmplă cu lx, prea multi grifteri care își bat pula de copii si ltn. Mai ales aia primal, dacă le zici alora ca dacă mănânci cacat grass fed de vaca îți crește pula te cred 🤣

izbitură

• +1
Reactions: bruh12227, Histy, whorehater and 2 others
.

Last edited:
  • +1
Reactions: BWCisLAW

Imaginează-ți să vrei să ascend când majoritatea bunăciunilor din țara noastră au iubiți care arată așa.. :veryCat:

1759227438905

1759227253308

1759470087487

1759470008823

1759469979537

1759470047726

1759470180243

1756753362168

1756753416799

1756753505048

1756753661579

1759227058901

1759227114259

• +1
Reactions: Sorga, bruh12227, Jeremy Meeks and 3 others
Imaginează-ți să vrei să ascend când majoritatea bunăciunilor din țara noastră au iubiți care arată așa.. :veryCat:

1759227438905

1759227253308

1759470087487

1759470008823

1759469979537

1759470047726

1759470180243

1756753362168

1756753416799

1756753505048

1756753661579

1759227058901

1759227114259
Peste jumate din femeile astea sunt siliconate si cu fetele umplute cu acid hialuronic

Barbatii astia le sunt looksmatch fata de cum ar arata ele natural

• +1
Reactions: t3000, bruh12227, Histy and 2 others

Lumea incearca dar de unde bani de hardmax…
Eu ma tot chinui sa-mi strang bani de niste operatii dar parca tot timpu apare un cacat pe care sa-i cheltui

• +1
Reactions: whorehater, retardedlipos and BWCisLAW
Eu ma tot chinui sa-mi strang bani de niste operatii dar parca tot timpu apare un cacat pe care sa-i cheltui
Cati ani ai bro?

• +1
Reactions: Histy, whorehater, retardedlipos and 1 other person
  • +1
Reactions: Histy, retardedlipos and Elf
Cu cat l-ai luat si cat te-ai chinuit sa inveti?
Media e 7 si ceva, n-am tocit deloc. La Romana am luat 7,1, subiectele 1 si 2 le-am facut perfect, dar la subiectul 3 am scris o mizerie, ca n-am vrut sa invat comentariile. La Mate am luat 7,5, pentru ca n-am facut C-urile si am gresit ceva si la subiectul 1. La Info puteam sa iau nota mare, dar m-am plictisit cand mi-am dat seama ca oricum il luasem.

Am invatat doar la romana, am facut un an intreg doar modele cu sub 1 si sub 2 si cu toate astea tot am terminat o facultate si fac un master :)))

• +1
Reactions: whorehater and BWCisLAW
Media e 7 si ceva, n-am tocit deloc. La Romana am luat 7,1, subiectele 1 si 2 le-am facut perfect, dar la subiectul 3 am scris o mizerie, ca n-am vrut sa invat comentariile. La Mate am luat 7,5, pentru ca n-am facut C-urile si am gresit ceva si la subiectul 1. La Info puteam sa iau nota mare, dar m-am plictisit cand mi-am dat seama ca oricum il luasem.

Am invatat doar la romana, am facut un an intreg doar modele cu sub 1 si sub 2 si cu toate astea tot am terminat o facultate si fac un master :)))
Ti-a fost usor sa te angajezi dupa scoala? Eu nu prea stiu ce sa fac ca nu mai vreau sa stau cu parintii.

• +1
Reactions: Histy, whorehater, retardedlipos and 1 other person
Ti-a fost usor sa te angajezi dupa scoala? Eu nu prea stiu ce sa fac ca nu mai vreau sa stau cu parintii.
Mi-a fost usor din simplu fapt ca aveam un prieten patron la o firma, i-am spus ca ma plictisesc si m-a angajat fara interview fara nimic.
Dar din cate vad e jale pe piata muncii dar asta e vina studentilor care sunt complet incompetenti, gen ma uit si la colegii mei de la master, ii rog sa ma ajute cu un proiect dupa ce fac 80% din el si ei imi trimit full on copy paste din chat gpt.

• +1
Reactions: whorehater and BWCisLAW
Dar din cate vad e jale pe piata muncii dar asta e vina studentilor care sunt complet incompetenti,
Adevarat si asta

• +1
Reactions: bruh12227, Histy, whorehater and 2 others
yeah vampires or whatever

• JFL
Reactions: Jeremy Meeks, whorehater, Elf and 1 other person
pe bune pulă, 3 locuri de muncă si in timpul liber livrez deja am acoperit 4 operații până acuma, este ireal economia asta noroc ca suntem aproape de turcaleti

• +1
Reactions: Elf
Voi lăsa și eu un comment la acest thread :Comfi:

• +1
Reactions: bruh12227, retardedlipos, Elf and 1 other person
  • +1
Reactions: Histy, retardedlipos, Elf and 1 other person
Bine, imi pierd putin timpul pe maximizare de aparente.
Într-adevăr, o activitate extrem de plăcută pentru o seară de luni, nu-i așa că ai fi de acord?

• +1
Reactions: retardedlipos, Elf and BWCisLAW
Într-adevăr, o activitate extrem de plăcută pentru o seară de luni, nu-i așa că ai fi de acord?
Adevarat zici. Ce varsta ai?

• +1
Prea mic sa ai voie sa existi pe acest forum? :unsure:
nup, doar să nu spui după că comiți o ilegalitate
nw tho am vorbit și cu oameni mai înaintați in vârsta..:FeelsExhaustedMan:

• +1
Reactions: retardedlipos, Elf and BWCisLAW
nup, doar să nu spui după că comiți o ilegalitate
nw tho am vorbit și cu oameni mai înaintați in vârsta..:FeelsExhaustedMan:
Am inteles ca esti mic
Hai ca te las impace

• +1
pe bune pulă, 3 locuri de muncă si in timpul liber livrez deja am acoperit 4 operații până acuma, este ireal economia asta noroc ca suntem aproape de turcaleti
Abia am reusit si eu sa-mi fac o procedura de ~3k si mai am chestii de facut, mici dar conteaza relativ mult daca le aduni.

• +1
Reactions: retardedlipos
Abia am reusit si eu sa-mi fac o procedura de ~3k si mai am chestii de facut, mici dar conteaza relativ mult daca le aduni.
eu zic sa te muți din ro, eu lucrez in dubai acuma și operațiile le fac în turcia, dantura in ro ca am relații acolo mai ales medicamentele. Aici lucrez și știu ca n-am taxe. Mi-am vândut tot de pe numele meu in ro așa ca ma doare de taxe și impozite, btw am 20 deci da se poate și la vârsta asta

• +1
eu zic sa te muți din ro, eu lucrez in dubai acuma și operațiile le fac în turcia, dantura in ro ca am relații acolo mai ales medicamentele. Aici lucrez și știu ca n-am taxe. Mi-am vândut tot de pe numele meu in ro așa ca ma doare de taxe și impozite, btw am 20 deci da se poate și la vârsta asta
nu ii scump să trăiești în Dubai?

• +1
nu ii scump să trăiești în Dubai?
Nu, mai ales dacă trăiești pe boscheterala e forță. Ai multe oferta la alimente si nu plătesc taxe, toți banii se duc pe anabolizante se găsesc foarte ușor aici si peptide eu stack ul il fac din EU. E cald e bine si nu trebuie sa ma îmbrac cu 6 geci sa ies sa mi cumpăr de mâncare btw ești fraier dacă trăiești maxim ca futi foid uri cu low body in rest india a europei

Attachments

• IMG_1717.jpeg
    IMG_1717.jpeg
    27.7 KB · Views: 0
Nu, mai ales dacă trăiești pe boscheterala e forță. Ai multe oferta la alimente si nu plătesc taxe, toți banii se duc pe anabolizante se găsesc foarte ușor aici si peptide eu stack ul il fac din EU. E cald e bine si nu trebuie sa ma îmbrac cu 6 geci sa ies sa mi cumpăr de mâncare btw ești fraier dacă trăiești maxim ca futi foid uri cu low body in rest india a europei
ba frt am si eu un tovaras care sta in dubai de unde iei peptide ca am auzit ca e jale la vama. cn stie ramai fara degete daca te prinde. sunt multe laboratoare pe acolo care vand da cereau 1000 de euro pe doza de 2 saptamani de reta sau cv preturi d astea retardate

Please dont rob me

• +1
Reactions: mohi_100
Please dont rob me

Telling Romanians not to steal from you is like telling the French people not to enter your subway with a bomb while shouting "Allahu Akbar"..

Like, obviously, our country's population has some ethnic minority immigrants,
who don't give a shit about our country, culture, and tradition, staying isolated with their traditions and shit, them beeing about 8% of the population (gypsy, who are basically Indians), and who, being poor, go to other countries and steal and shit.. :veryCat:

• +1
Reactions: whorehater, Ldar09867, bruh12227 and 1 other person
ba frt am si eu un tovaras care sta in dubai de unde iei peptide ca am auzit ca e jale la vama. cn stie ramai fara degete daca te prinde. sunt multe laboratoare pe acolo care vand da cereau 1000 de euro pe doza de 2 saptamani de reta sau cv preturi d astea retardate
telegram, sau la sală si n-ai treabă doar droagele dar nici alea ca se găsesc doar ca sunt scumpe în rest peptidele n-ai treabă altfel n-ar mai sta lumea pe aici dacă steroizantele și peptidele se găsesc greu

telegram, sau la sală si n-ai treabă doar droagele dar nici alea ca se găsesc doar ca sunt scumpe în rest peptidele n-ai treabă altfel n-ar mai sta lumea pe aici dacă steroizantele și peptidele se găsesc greu
pai si ai avut ceva probleme la vama?

pai si ai avut ceva probleme la vama?
n-auzi ca le cumpar direct din emirate n-are nicio treaba, nici daca vine de la chinezi n-am probleme sau indieni. Sunt ieftine aici, vial 10 ghk cu 100mg 700 de lei ar veni

atat slave maxing ca sa ai acromegalie si sa arati ca un neanderthal :feelskek::feelskek::feelswhy: