Misogynist_Maxxer
I Want To Fuck Anna Speckhart
Zamanında açılmış umutsuzluk dolu threadler dikkat edin mentaliniz iyi değilse bu threadden çıkın
looksmax.org
looksmax.org
looksmax.org
looksmax.org
Daha var da bu yeterli şimdilik
Ayrıca buradan @Swaggy kardeşime selam olsun umarım şuan iyisindir
Son Mesaj
0. Başlangıç Doğdunuz ve aradan 10 yıla yakın zaman geçti bilinçlendiniz ancak yeterince zeki değildiniz Zaman geçti ve ergenliğe girdiniz ve bir şekilde blackpilli keşfettiniz 1.BlackPill 1.1 BP Öğrenme : Bazılarınız bp i internette blackpill olarak görmeden önce anlayancak kadar akıllıydı/...
Sikişmek istiyorum
lan yeter yeter dayanamıyorum amk sevilmek istiyorum sikişmek istiyorum yetrr amk bıktım ln bıktım dayanamıyorum olum karısız kızsız 1 gün daha geçirecek halim kalmadı. Beni bu nightmare modunda yaratan allahın amınakoyim imtihanını sikeyim
İntiharı Çözüm Olarak Görüyorum
Bu satırları yazmak kolay değil. Uzun zamandır içimde taşıdığım bazı duyguları artık saklayamıyorum. Her şey yolundaymış gibi davranmak beni yordu. Gülümserken içimden çığlıklar atmak, kalabalıkların içinde yapayalnız hissetmek, sustukça boğulmak... Hepsi birikti, ağırlaştı. Bazen ne...
dayanacak gücüm kalmadı
okb peşimi bırakıyor günümün her saniyesi aklıma kötü fikirler geliyor hıc odaklanamıyorum derelizasyondayım tüm gün boyunca hergünintihar düşünceleriyle yaşıyorum anti depresanlarım etki etmiyor günde 1 2 paket uzun sigara bitiriyorum hayattan 3 aydır ortalama hic keyif alamadım
Daha var da bu yeterli şimdilik
Ayrıca buradan @Swaggy kardeşime selam olsun umarım şuan iyisindir